Arama sonuçları: *

1. YaşlıOyuncu

OBS Studio bitrate sorunu

Arkadaşlar merhaba Öncelikle Uzun zamandır yayıncılık yapıyorum hayatım boyunca ilk defa böyle bir hatayla karşılaşıyorum . Sistemim resimlerde gözüktüğü gibidir. Sistemimi yeni topladım ve yeni sistemimle yayın açmayı iple çekerken , kafayı yiyecek düzeye geldim ne yaptıysam çözüm bulamadım ...
  2. YaşlıOyuncu

Çözüldü✓ GIGABYTE X670E AORUS XTREME Cpu overclock

GIGABYTE X670E AORUS XTREME 8000MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP E-ATX anakartım var internette ne yazık ki bu anakart modeli ile alakalı video bulamadım overlock ile alakalı. işlemcim amd ryzen 9 7950x3d işlemcim 4.20 ghz olarak çalışıyor şuan 5.7ghz hızlarına çekmek istiyorum yardım...
  3. YaşlıOyuncu

Çözüldü✓ Anakartım internet hızımı görmüyor

GIGABYTE X670E AORUS XTREME 8000MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP E-ATX Anakart modelini kullanıyorum internetim 1 gb hızında olmasına rağmen 100 mbps olarak sanki sınır konulmuş durumda sorunu çözemedim anakartım 10 gb internet hızını destekliyor . Yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar
  4. YaşlıOyuncu

Çözüldü✓ Gigabyte x670e aorus xtreme Ram sorunu

Öncelikle Arkadaşlar Merhaba Benim için can sıkıcı bir olayla baş başa kaldım ve çevremdeki hiç bir bilgisayarcı veya ürünleri aldığım yerler bana yadımcı olamıyor yada olmuyor çözüm yolu bulamadığım ve çıkmaza girdiğim için sizlerden de yardım almaya karar verdim :) Arkadaşlar sistemimde...
Geri