Arama sonuçları: *

• Users: X kişisi.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

Millenicom Promosyon kodu lazım

Arkadaşlar başlıktaki gibi bana millenicom Promosyon kodu lazım
  2. X

Arkadaşlar Temuyu Kandırabilir miyim

Arkadaşlar ben Temudan 300 TL değerinde bişey alacağım ama bildiğiniz üzere alt limit 670tl ben 400 TL değerinde bişey alıp hemen iptal etsem olur mu acaba
  3. X

Temu da kupon Kodu Lazım

Arkadaşlar ben Temudan 1300 TL li alışveriş yapacağım Eğer bildiğiniz bir kod varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim
  4. X

🔥İndirim Slazanger Eşofman Altı 175tl

Bende sipariş verdim kalitesi hakkında fikrim yok Arkadaşlar Bu arada 2 tane alırsanız teki 175tl oluyor https://www.slazenger.com.tr/slazenger-palm-erkek-esofman-alti-siyah
  5. X

Comnet e geçicem kod verecek var mı

Bugün Comnet e geçicem varsa bana kod verecek var mı
  6. X

Yardım Türknet ten Comnete geçiyorum para kesilir mi

Arkadaşlar ben Comnete geçmeye karar verdim ama bir konuda arada kaldım ben Comnete geçince Türknet benden para ister mi?
  7. X

Yardım Hangi İnternet Sağlayacısını Kullanmalıyım

Arkadaşlar ben uzun süredir Türknet kullanıyorum ve son zamlardan sonra iyice soğudum 2-3 ayda bir zam geliyor ama internette Comnet Millenicom vb. Sağlayacılar ise 200-280tl 100mbs internet veriyor ve Türknet ile aynı altyapıyı kullanıyor sizce bu sağlayacılar güvenilir mi?
  8. X

Arkadaslar Sizde de Youtube acilmiyor mu

arkadaslar ben dunden beri youtube giremiyorum ve bu tek bir cihazda degil annemin babamin telefonlarinda da youtube acilmiyor sebebi nedirr
  9. X

Yardım Aliexpress den alışveriş yapılır mı?

Arkadaşlar ben tabletime klavye alacağım ve sadece adam akıllı klavyealiexpress de var.Başka bir sitede istediğim ürün yok aliexpress e güvenebilir miyim?
Geri