Arama sonuçları: *

1. K

Öneri Mac bilgisayarımda ne oynayabilirim?

Arkadaşlar selamlar, macbook air m4 modeli var elimde. günlük işlerim için falan kullanıyorum fakat arada bir de oynayabilmek için oyun arıyorum. appstoredaki oyunlar cidden pahalı ve çok ilgimi çeken oyunlar değil. bi fifa falan oynanabilir mi macte? yoksa oyun oynamak için illa kardeşimin...
  2. K

Öneri MAX 2.2 milyon TL'ye SUV önerisi

Selamlar maximum 2.2m ye bir suv bakıyorum. bu fiyata cidden çok fazla seçenek var fakat nasıl bir adım atılmalı bilmiyorum. yaşı maksimum 3 olan araçlara bakıyorum veya 0 bayiden de alabilirim. km düşük olması önemli 2ç el alırken de çünkü bu aldığımız araç 3-4 yıl bizde kalacak. gidip bayiye...
  3. K

Yardım 15inc mac air mı yoksa 14inc mac pro mu lütfen yardım edin

Selamlar başlıktaki iki model arasında kaldım. 512gb ssd 16ram ve işlemcileri M4. Günlük işlerim ve üni için alacağım. Fakat özellikler, farklae hakkında çok bilgim yok. Yardım ederseniz sevinirim.
  4. K

Öneri Selamlar arkadaşlar 2.2m bütçeye SUV araba önerisi

merhabalar yakın zaman içerisinde SUV almayı düşünüyorum fakat piyasaya pek hakim değilim. 2 yıl civarı kullanılacak geçici olarak. aklımda QashQai, cupra var fakat dediğim gibi arızaları, kroniklerine hakim değilim. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  5. K

Yardım Öğrenciyim ipad 11 A16 alınır mı?

Merhabalar. 12. sınıf öğrencisiyim kitap pdfleri, okul, dershane ve dizi-film gibi işler için bir tablet almak istiyorum fakat tam karar veremedim. ekosistem olarak mac, iphone ve airpods kullanıyorum o yüzden aklım ipad almaktan yana. fakat biraz araştırma yaptım ve ekranın lamine olmaması bir...
  6. K

Öneri Kardeşim için kulak içi kulaklık önerisi

arkadaşlar selam 1500-2000tl fiyat aralığına kardeşime bir kulak içi kulaklık almak istiyorum. ip13 kullanıyor yeni liseye başlıyor şimdilik bir kulaklık almak istiyorum ona. önerileriniz ne olur yardımcı olursanız çok sevinirim.
  7. K

Yardım Türk Telekom internete geçtim. Fakat instagrama giremiyorum

Merhabalar yaklaşık 1 hafta önce turkcellden türktelekoma geçtim. 30+10 sosyal medya olacak şekilde. fakat mobil veri açıkken her uygulamaya girebiliyoken instagrama giremiyorum. ev internetiyle falan sorun yok fakat mobil veriyi açınca sayfa yüklenmiyor, giremiyorum instagrama. çözümü var mı?
  8. K

İnternetten veya instagramdan forma almak istiyorum nerden almalıyım

merhabalar bu aralar instagramda ve internette formalar gördüm ve baya ilgimi çekti. madrid, united, arsenal formaları vb. fakat bu gördüğüm formaların kalitesinden çok emin değilim her ne kadar 100k+ takipçileri olsa da. hem halısahada hem de günlük arada giymek için forma arıyorum. sizin daha...
  9. K

Orjinal galatasaray formamın baskıları aşındı

resimde de göründüğü gibi formamın türkiye logosu aşındı ve ortadaki sixt işareti baya gitti gidicek gibi duruyor. 30derecede arkasını çevirerek atıyorum makinaya. neden böyle oldu? bi bilen var mı? restore etme gibi bir imkanım falan var mı acaba
  10. K

Erkek için kolye, bileklik önerisi

Aksesuar olarak bi kolye almak istiyorum daha önce de hiç almadığım takmadığım için pek bir bilgim yok. sadece saat takıyorum gün içerisinde. ama bi heves sardım hosuma gitmeye başladı ama nerden almam gerektiğini bilmiyorum. kolye için 2k bi bütçe ayırdım. 3-5mm olması iyi olabilir diye...
  11. K

Hangisini ayakkabıyı almalıyım yaz için?

merhabalar konu kısa iki ayakkabı arasında kaldım malum yaz geldi bi ayakkabı almak istiyorum günlük giymeli. valla beyler arada kaldım 2. nike 3.5k diğer ikisi 5k bi fikrinizi sorim dedim :D 1743937859 2. nike su koyu gri olan
  12. K

Antrenman programı oluşturmama yardım eder misiniz?

merhabalar öncelikle iyi günler dilerim. Haftanın 6 günü workout 1 gğn dinlenme olacak şekilde bir program hazırlamak istiyorum fakan kafam karışıyor ve tam anlamıyla neyi ne zaman hangi hareketi yapmam gerektiğini bilmiyorum. maksimum verim için günde kaç bölgeyi,kaç antrenman kaç set olacak...
  13. K

Yardım 1500tl bütçeye Kulak üstü kulaklık alıcam yardım

Kardeşime alacağım fakat pek bir bilgim yok bu konu hakkında. Yardımcj olabılır mısınız
  14. K

Wifi açamıyorum YARDIM

Napmam lazım yardım 1739046978 Acılmıooo yardım lutfen
  15. K

Abi tavsiyesi lazım yardım

Bu konu burda konuşulur mu bilmiyorum ama içimi dökmek istedim ne yapacağımı bilemiyorum. Geçenlerde dershaneye yazıldım 2. hafta sınıftaki kıza aşık oldum. O kadar kolay aşık olan biri değilim. Hatta o zamana kadar 1-2 kız sevmiştim o kadar da büyütmemiştim olayı. Ama bu kızı gördüğümde...
  16. K

Yeni telefon aldım geçiş nasıl yapıcam yardım

Yenı bi telefon aldım eski telefonum da iphone. Geçiş yapmak istiyorum nasıl yapacağım? Farklı bir bilgisayardan yedekleme falan yapmama gerek var mı yoksa direkt acsam eski telefondaki icloudu falan girsem direkt tamamlanır mı? Eski telefonumdaki fotoğraflar cok onemli bu arada silinmemesi ve...
  17. K

Yurtdışından ipad getirmek mantıklı mı?

Babam 2 hafta sonra iş amacıyla Amerikaya gidicek gelirken de ipad almasını istedim. Air 13inç veya Pro13 inç alayı düşündüm. sizce mantıklı mı hem ekosistemi tamamlamak adına.Ayrıca İpad aldığımda telefondaki gibi bi sorun falan oluyo mu ekstra yapmam gereken bişey?
  18. K

Hangi tableti almalıyım?

Merhabalar bu aralar bir tablet almayı düşünüyorum. Daha doğrusu bir ipad almak istiyorum. Bunun nedeni iphone ve mac kullanıyor olmam. Ama hangisini almalıyım bilmiorum. Öğrenciyim ders, dizi, biraz da oyun için kullanmayı düşünüyorum uzun bir süre. 20K gibi bir bütçe ayırdım duruma göre...
  19. K

Muhabbet kuşumu hala elime alıştıramadım yardım

Merhabalar. Yaklaşık 1 ay önce 1-2 aylık bir muhabbet kuşu aldım. ilk 2 hafta kafesten hiç çıkarmadım elimi falan götürmeye çalışmadım korkmaması için. Hep yanında sohbet ettim konuştum onunla. Sonraki hafta kafesini açtım arada uçtu salonda. Son bir haftadır elime alışması için kafesin içinde...
  20. K

Saat arıyorum fakat ne alabilirim bilmiyorum yardım edebilir misiniz?

Merhabalar. yakın bir zamanda kendime bir saat almak istiyorum. çok bir bilgim yok saatler hakkında açıkçası. bütçem ilk saatim olacağı için 10000tl. daha ucuza güzel varsa 5-6k gibi onu da tercih ederim tabi ki. saatten anlayan arkadaşlar bi yardım ederseniz ne alınır, mekanizması iyi olan falan.
Geri