Arama sonuçları: *

• Users: sqxyl
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Discord Ödeme Onaylanamıyor

6 aydır nitro aboneliğim var iyzico ile ödüyordum fakat desteğe yazdığımda discordun güvenlik filtrelerine takıldıklarını söylediler şimdi bi fups hesabı açtım oda kabul etmiyor ziraat var ama troy kart kabul etmiyor ne yapabilirim?
  2. S

%75 Klavye Önerisiii

merhabalar yaklaşık 2 yıldır sorunsuz olarak a101 klavyesi kullanıyorum fakat artık değiştirmenin vakti geldi 2500tlye minimum %75 maksimum tkl bir klavye önerebilir misiniz?
  3. S

Yardım Ryzen 5 7500F 360'lık Sıvı Soğutma İle 90 Dereceye Çıkıyor

başlıktada dediğim gibi işlemci boştayken 90 derecede çalışıyor en son mart ayında bakım yapmıştım az önce termal macunu falan yeniledim ama bir fark olmadı işlemci hala boşta 90 derecede çalışıyor...
  4. S

35 Bin Tl Hazır Sistem önerisi

merhabalar 1080p için maksimum 35 bin tllik bir hazır sistem önerebilir misiniz?
  5. S

Steamde kur değiştirilerek nasıl ucuza oyun alınır?

Merhabalar steam dolara geçmeden önce oyun fiyatları diğer ülkelere kıyasla çok ucuzdu bildiğiniz gibi, steamin dolara geçmesininin sebeplerinden biride farklı ülkelerdeki oyuncuların para birimlerini arjantin veya türkiye birimine çevirerek oyun almasıydı bunu yapmak hala mümkünmüdür...
  6. S

6 Ayda Isı ve FPS te Fazla artış

merhabalar 2024 eylül ayında pcmi topladım her şey sorunsuz gitti fakat son 1 aydır sıcaklıklarda ve fpste bi anormallik var gibi geliyodu ama cok takmıyordum fakat az önce ark ascanded indirdim, pcyi ilk topladıgımda oynadıgım ilk oyunlardan biriydi ve o zaman en yüksek ayarlarda 90 fps alıyodum...
  7. S

COD Black Ops 6 'dan banlanan hesap ile MW II nasıl oynanır

Merhabalar bunun bir yolu varmıdır xbox gamepassten girmeye çalıştığımda this account permamently banned from black ops 6 servers. hatası alıyorum mw2 hikaye modu oynayacagım varmıdır bir yolu
  8. S

Modlu Minecraft Oynarken İşlemci 85 derecelere çıkıyor.

Merhabalar çok anormal geldi bana bu durum. İşlemci yük testinde bile en fazla 85 dereceyi görmüştüm ama şimdi normal oynarken 60 larda geziyor bi anda 80-85 e çıkıyor 1-2 dk sonra tekrar iniyor. İşlemci kullanımım %30-%50lerde geziyor. İşlemcim 7500f soğutucum Msı mag coreliquid 360r v2. Normal...
  9. S

Razer 7.1 Kodu İnvalid Hatası

Merhabalar razer barracuda x 2022 satın aldım ürün elime ulaştı kayıt ettim kodumuda aldım ama kodu girince invalid hatası alıyorum. razer desteğe ulaşmaya çalıştım ama cevap alamadım ne yapmalıyım
  10. S

VXE R1 PRO MAX Alınır Mı?

merhabalar bir mouse almayı düşünüyorum iyzico %20 cashback kampanyasından yararlanarak 2k bütçe ile bir mouse alacağım ki buda 2500 tl anlamına geliyor stokların çoğu bittiği için pek bir seçeneğim yok vxe r1 pro max hoşuma gitti sizce alınır mı alınmazsa ne almalıyım?
  11. S

3600 Tl Asus Rog Wireless 2.4 alınır mı?

Merhaba normalde fiyatı 4500 tl ama %20 cashback ile 3600 tl oluyor bütçeyi 6ya kadar zorlarim ama gerçekten gerek varmı? O parayla mouse almayı düşünüyorum. Ürün hakkında yorumlar güzel, kötü bir yorum göremedim. Bunu alma şunu al dediğiniz kulaklık varmıdır. Ayrıca anakartimda type-c girişi...
  12. S

11000 TL Setup Önerisi

Merhabalar setup için 11.000 TL bütçem var Monitörüm ve sistemim var. Bütçe sadece ekipmanlar için. Klavye Mouse Kulaklık Mousepad kesinlikle gerekli onun dışında aksesuar olur dekorasyon olur önerilerinizi bekliyorum.Monitör kolu kablo toplayıcı gamepad falanda olabilir setupumda hiçbirşey yok...
  13. S

AC Evrenindeki İlk Suikastçi

Merhabalar AC Unity oynama başladım oyunu oynarken acaba ilk suikatçi kim diye düşündüm.Acaba Alexios/Kassandra olabilirmi derken araştırdım ve düşündüğüm gibi AC Odysseyden Darius diye bir karakter karşıma çıktı fakat sorun şu ki ben ac odysseyi yaklaşık 60 saat oynadım ve bu karakterle hiç...
  14. S

2k Görüntü 2k Gibi Değil

Merhabalar son zamanlarda şunu farkettim eskiden 720pden 1080pye geçince çağ atlamışız gibi oluyordu fakat şuan öyle aman aman bir fark yok. Youtubede video izlerken kalitenin 1080p de olduğunu farkettim 2k ya çektim ama hiçbir şeyin değişmediğini gördüm.Monitörüm 2k destekliyor, bu durum normal...
  15. S

XMP Ayarı Sonrası Bilgisayar Açılmıyor

Merhabalar ramlarim 4800mhzde çalışıyordu anakartin desteklediği 6000mhzye çekeyim dedim ayarları kaydedip çıktıktan sonra bilgisayar açılamamaya başladı.CPU kırmızı DRAM sarı ışık yakıyor bios pilini çıkarıp taktım ama bios sıfırlanmadı.Ne yapabilirim lütfen yardımcı olun. Anakart: Msi b650m-p...
  16. S

Yardım Gow Yüksek İşlemci kullanımı

Merhabalar Gow indirdim ama değerler çok saçma geldi.Şuana kadar hiçbir oyunda bu kadar yüksek işlemci kullanımı olmadı oyunun kendisinde olan birşeymi yoksa sorunmu var.Ayarlar Ultrada
  17. S

Kingdom Come Delivarance,Yes Your Grace,Norland Benzeri Oyun önerisi

Merhabalar başlıktan anlayabileceğiniz gibi aradığım tür ortaçağ.Fantastik unsurlar içermeyen kendi hanedanımızı kurabildiğimiz, başka hanedanlarla savaştığımız diplomasi içeren bir oyun arayışındayım.Ama CK3 gibi çok detaylı oyunları da sevemiyorum çok zorlayıcı geliyor oyunu öğrenene kadar 20...
  18. S

Klavyede tuşlara basınca kendiliğinden devam ettiriyor

Merhaba başlıktada görüldüğü gibi kendiliğinden devam ediyor belli bir tuş yok her tuşta oluyor örneğin r tuşuna basınca kendliğinden rrrrrrrrr şeklinde devam ediyor hep aynı sayıda birkaç saat önce başladı bu yazıyı yazarken bile 8 kere oldu nasıl çözebilirim
  19. S

Discord daha önce bulunmadığım bir sunucudan yasaklandım

Merhaba arkadaşlar tıkladığım linklerdeki sunuculara giremiyordum ve linklerin bozuk olduğunu düşünüyordum. Ama az önce discordun sunucu keşfet kısmından bir sunuya girmeye çalışıtığımda sunucudan yasaklandığımı gördüm.Başka konulardan gördüğüm üzere bu yan hesabım veya bu hesapla aynı telefon...
  20. S

Batman Tell Tale Series Devam oyunu varmı

Merhabalar biraz önce batman tell tale series oyununu 5. sezonuna kadar oynadım oyunun sonunda jokerin konuşması oyunun devam edeceğini gösteriyor ama devam oyununu bulamadım. 6. bölümü yada devam oyunu varmıdır teşekkürler.
Geri