Arama sonuçları: *

• Users: berkaksy16
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Usb port hatası verip pc kapanıyor

asus rog pelta aldım daha yeni dongle nı taktığım zaman böyle bi hatayla karşılaşıyorum pc kapanıyor
  2. B

Goodbye dpi etherneti bozdu

goodbye dpi kurdum https://github.com/cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey buradan ve dosyayı yönetici çalıştırınca bu sorunu verdi ve internet gitti yani var gibi tözüküyor ama çalışmıyor **
  3. B

Desktophut virüslümü

detktophut adlı siteden lıve walpepar indirdim dosya çalışıyor walpepar yaptım ama ınternette viruslu olabılcegıne dair söylemler var virüslümüdür sizce
  4. B

2000 TL'ye mouse pad onerısı

speed aynı zamanda beyaz set up a uygun guzel bır mouse pad arıyorum yaklasık 2000 tl cıvarı olsun
  5. B

Asus TUF Gaming VG249Q3A 23.8" monitör standı önerisi

[H3 id='Asus+TUF+Gaming+VG249Q3A+23.8+monitre+sahbm+bana+br+montor+stand+onerrsenz+cok+sevnrm+2+3+bin+den+fazla+olmasa+iyi+olur']Asus TUF Gaming VG249Q3A 23.8" monitöre sahıbım bana bır monıtor standı onerırsenız cok sevınırım 2 3 bin den fazla olmasa iyi olur [/H3]
  6. B

Kulaklık önerisi 2025

yaklaşık 7 bin liraya kadar çıkabileceğim kablosuz özelliğide bulunan kulaklık önerir misiniz?
  7. B

Mikrofon uygulaması bağlanamama sorunu

Beyler mikrofonu telefondan bi uygulamayla pc ye bagliyorum telefondan konusuyorum kulaklik bozuldugundan uygulama fail connected sevrer hatasi verip duruyor çözum varmi
  8. B

Nasıl bir lise tercihi yapmalıyım

Arkadaşlar lgs den 311 aldım ve 25 gibi bir dilimim var bazıları mesleğe git bu puanı alan YKS'de de yapamaz bi mesleğin olur daha iyi gibi şeyler söylüyor kararsızım berberlik bana çok iyi gibi geliyor veya sanayi gibi ama kararsızlığım okulu bırakıp direkt çıraklık mı yapmalıyım yoksa ssdece...
  9. B

Rdr 2 unknown FFFFFFF sorunu

Arkadaşlar rdr ye girerken daha hic girmeden bu sorunu yasiyorum rocstar games den indirdim
  10. B

Rdr 2 670 tl fc 25 900 tl

Arkadaslar epic games de fc 25 alirsam geri donusle beraber 900 tl rdr 2 alirsam 670 tl fln cok arada kaldım sizce
  11. B

Epic games efsane indirimden hangi oyun alınır

Gördüğünüz oyunlardan hangisini onerirsiniz(fc 25 ve ragnörök haricinde)
  12. B

...

Messi ronaldo vs vs
  13. B

M800 pro amozonda 900 tl?

Arkadaşlar normalde piyasası yaklasik 1400 tl lerde 900 tl ye görünce şaşırmadım değil sizce alınır mı?? DeLUX Oyun faresi kablosuz, PAW3395 sensörlü 26000DPI ile, üç modlu, Huano pembe şalter, 80 saat pil, mat UV kaplama, 72 g hafif https://amzn.eu/d/bFaxuiF
  14. B

1280 882 çözünürlükte ekranda boşluk oluyor

Arkadaslar cozunurlugu kafa buyutmesi icin ayarladim ve ekran doldurulmuyor kenarlari siyah oluyor?
  15. B

Kasanın arkasındaki bu boşluk normalmi

Arkadaslar kasamin arkasinda bor bosluk var ve nasil kapatabilirim kapatmalimiyim
  16. B

5 5600 4060 lı sıstemde dusuk fps alıyorum

arkadaslar valorant ve cs oyunlarında fps ım full 200 lerde valorantta nadıren 300 e cıktıgı oluyor bana cok dusuk gelıyor lutfen yardımcı olurmusunuz ve cs 2 ye gırınce pc cok fazla ses cıkarıyor sebebını anlamadım
  17. B

5 5600 4060 valorant fps sorunu

arkadaslar denetım masas ayarlarım guc modu ayarlarım vs. full performansta olmasına ragmen rank macında satın alma evresınde 400 500 alıyorum sonra satın alma evresı bıtıyor ve benım fps ım 250 300 arası oluyor cok nadıren 300 lerde gezdıgı oluyor bu fps sorunu neden sızce sıstemım bu sekılde...
  18. B

arka plandakı uygulamalar

arka planda yaklasık 40 uygulama calısıyor hepsını kapatsam bır sorun olurmu
  19. B

Msi afterburner fan hızı ayarları

Sizce bu fan ayarı iyi mi? bir öneriniz varsa belirtirmisiniz 45 derecede=%30 50 derecede=%50 55 derecede=%70 60 derecede=%90 65 derecede=%95 67 derecede=%97 70 derecede=%100
  20. B

Msi afterburner fan ayarları(acillll)

Sizce bu fan ayarı iyi mi? bie öneriniz varsa belirtirmisiniz 45 derecede=%30 50 derecede=%50 55 derecede=%70 60 derecede=%90 65 derecede=%95 67 derecede=%97 71 derecede=%100
Geri