Arama sonuçları: *

• Users: radiationt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. radiationt

TÜRK TELEKOM FİBER GELDİ

Binama Türk Telekom ekibi fiber kablo getirdi ve kutu getirip kurulum yapacağız dediler. TT internet sitesinde de binanızda artık fiber var başvuru yapın geçirelim yazıyor. Gelen ekip başka kablo da getirdi eve kadar çekmek için eve kadar fiber çekecekmişiz. Türk Telekom'un döşediği eve kadar...
  2. radiationt

❌İndirim Bitti! VATAN BİLGİSAYAR 19.929 TL R5 5600X RTX 4060

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5600x-rtx-4060-oc-8gb-a520m-hvs-500gb-ssd-16gb-ram.html Acil bakın
  3. radiationt

MPRT AÇINCA FREESYNC KAPANIYOR

Gamepower Vivid T40 kullanıyorum monitörün ayar kısmında FreeSync açınca MPRT kapanıyor. Monitörün kutu üzerinde yazan MPRT değeri 0.5 ms. MPRT sürekli açık mı kalmalı?
  4. radiationt

20000-23000 TL ARASI SİSTEM ÖNERİSİ

Yeni bir pc toplayacağım fakat DDR5 için şu süreçte tonla para harcamak istemiyorum şimdilik DDR4 devam edeceğim ama DDR5 olursa bu fiyatlara alabilirim. Ryzen 5 5600 işlemci var aklımda ve ekran kartı olarak RTX 4060 veya RX 7600 (daha üstüde olabilir) istiyorum. 1 TB yapacağım ona göre öneri...
  5. radiationt

İNTERNETİMİN SNR DEĞERİ NASIL

Türk Telekom 50mbps kullanıyorum TürkNet'ten altyapı sorguladığım zaman 100 mbps FİBER altyapı desteği var diyor fakat Türk Telekom'u aradığımda 83 mbps maximum alırsınız diyorlar. 50mbps internet için SNR Margin değerlerim nasıl?
  6. radiationt

HANGİ 4060'I ALMALIYIM?

Hazır sistem alacağım RTX 4060 ekran kartı bulunuyor. COLORFUL RTX 4060 8GB GDDR6 128Bit NB DUO 8GB V2-V Gaming Gigabyte GeForce RTX 4060 WINDFORCE OC 8G GDDR6 128Bit Ekran kartları bulunuyor. Hangisi daha mantıklı olur? Gigabyte daha bilinir bir marka fakat çok fan sesi varmış bu modelde ve...
  7. radiationt

14 MBPS UPLOAD KAÇ BİTRATE?

14 mbps upload hızı alıyorum. Çözünürlük, FPS ve bitrate nasıl olmalı?
  8. radiationt

FIFA 19 CREATİON WİZARD

FIFA 19 oynuyorum oyuncuları düzenlemek için Creation Wizard 19 adlı program gerek fakat internetteki bütün sitelerde uygulamanın linki silinmiş. Varsa atabilir misiniz?
  9. radiationt

HEPSİBURADA BENQ 4000 TL GERÇEK Mİ?

Hepsiburada'da BenQ marka bir monitör var. Akakçe'den baktığımda piyasada 7k civarı fiyatı var fakat Hepsiburada'da 4k resmi satıcıda Hepsiburada acaba bu monitörde bir sıkıntımı var neden bu kadar ucuz? Bir sorun yoksa alacağım...
  10. radiationt

4000 TL MONİTÖR ÖNERİSİ

4000 TL bütçem var. IPS veya VA panel monitör istiyorum. 144 hz veya üstü olursa iyi olur. Asansörlü vs. olsa daha daha iyi olur. FreeSync ve GSync destekli olsun. Bu özelliklerde monitör önerir misiniz? 100 200 bütçeyi aşabilirim.
  11. radiationt

Minecraft Komut Bloğuna Yaklaşınca Ölme

Minecraft'ta yarasaları yok etmek için komut bloğuna komut yazdım ve sürekli tekrarla seçeneğini açtım komut bloğuna yaklaştığım anda ölüyorum çözümünü bilen var mı?
  12. radiationt

ALİEXPRESS MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

Aliexpress'de sesi güzel olan, kaliteli ve ucuz mekanik klavye var mıdır acaba? Red ve mavi switch olur. Öneri yaparsanız sevinirim.
  13. radiationt

GAMEPOWER KYRUSE PRO DRİVER

Gamepower Kyruse Pro'nun driverını indirecektim fakat Gamepower'ın sitesine girdiğimde 404 not found hatası veriyor daha iki gün öncesine kadar böyle bir problem yoktu. Sizlerdede oldu mu böyle bir şey? Varsa Kyruse Pro'nun driverini atar mısınız?
  14. radiationt

ETS2 SLL DECRYPT SORUNU

ETS2'de tıra kodlama yapacağım. Config dosyasındaki 'Developer, Console, Save Format' ayarlarını yaptım. Fakat buna rağmen profile'de ki dosyayı SLL Decrypt ile çalıştırdığımda yazılar yine karmaşık oluyor. Çözümü nedir?
Geri