Arama sonuçları: *

• Users: Tomato
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Tomato

Öneri 16 YAŞINDA DROPSHİPPİNG YAPILIR MI

evet birçok kişi git iş bul veya git ders çalış demeden önce sadece merakımdan sorduğumu belirteyim :D dostlar amacım para kazanmak ve dropshipping yapak istiyorum ve ne kadar karlı olur benim için ve ne kadar sermaye kurmam gerekir konuyla ilgili biraz araştırma yaptım ve sıfır sermaye ile bu...
  2. Tomato

Yardım AMD RADEON FPS SAYACI OYUNA GİRİNCE KAPANIYOR

Masaüstündeyken görünüyor ama oyuna girince kapanıyor ne yapmam lazım
  3. Tomato

Yardım XFX RX 590 OC WATTMAN

klasik amd driver sorunları kartı ikinci el içi hiç açılmamış olarak aldım 2 gün sonra wattman yedim elimde yeni ekran kartı alıcak bütçede yok sizce radeon softwareden ne gibi ayarlar yapabilirim undervolt vb. gibi daha önce wattman sorununu yaşayıp çözen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim
  4. Tomato

Yardım Molex to pcıe kullansam sorun olur mu

merhaba palit gamerock rtx 3080 almak istiyorum fakat psu'da sadece 2x8 pin pcıe var ekran kartı 3x8 istiyor molex to pcıe çevirici alsam sorun yaşar mıyım psu 750w 80+ bronz
  5. Tomato

Yardım IGPU'yu bir türlü kapatamıyorum

intel arc b580 ekran kartı kullanıyorum ancak bir türlü oyunlarda kullanamadım kartı biostan entegre gpuyu disable olarak yapmama rağmen oyunlarda düşük performans alıyorummsi afterburnerde gpu2'yi seçmeme rağmen hala entegre gpuyu kullanmaya devam ediyor intel arc b580'e msi afterburnerden fan...
  6. Tomato

Intel arc b580 msi afterburner görmüyor

msi afterburnerde bir türlü fan ayarı veya clock ayarı yapamıyorum kart msi afterburnerde görünüyor ancak fan ayarına vs izin vermiyor ne yapmam gerek
  7. Tomato

Yardım Intel arc b580 driver sorunu

merhaba dostlar dün sıfır olarak intel arc b580 aldım ve sürekli bir sorun yaşıyorum 1. sorunum intel arc b580i msi afterburnerde görüntülüyorum ancak ne fan ayarı nede herhangi bir hız aşırtma yapabiliyorum ve ek olarak forza horizon4de oyuna girdiğim zaman uygulamayı daha açar açmaz sistem...
  8. Tomato

Ryzen 9 7900 işlemci ile a620 anakart kullanılır mı

Herhangi bir sorun olur mu mosfetlerde aşırı ısınma ve benzeri gibi işlemci 65w olduğu için sorun olacağını sanmıyorum anakartta herhangi bir problem olur mu
  9. Tomato

Yardım İNTEL İŞLEMCİLERİM SORUN YARATIYOR

Merhaba öncelikle, aslında sorun işlemci fanlarında elimde i3 12100f ve i5 12400f var ikisininde fanı 80 dereceden sonra direk kendini fulluyor artık aşırı can sıkmaya başladı bu sorun elimde sıfır h610 anakart vardı ilk onda yaptı bu sorunu belki anakart sorunludur deyip birde b760 anakart...
  10. Tomato

Yardım İ3 işlemcim 96 dereceyi gördü

arkadaşlar merhaba uzun zamandır çözülemeyen bir işlemci problemim var öncelikle her şey al sat için parça alırken yaşandı ikinci elden daha garantisi devam eden i3 12100f aldım ve sıfır h610 anakartım vardı ancak daha önceden anakartın 1 pini havaya kalkmıştı koruma kapağını takarken ama...
  11. Tomato

Yardım İntel işlemci fanı kendini en yüksek rpm'ye zorluyor

merhaba geçenlerde intel i3 12100f aldım sistemime kurup taktığımda ise kendini ara ara en yüksek rpm'ye zorluyor artık başım ağrıyor biostan o kadar ayar yaptım olmadı sizce fan arızalı olabilir mi ?
  12. Tomato

Öneri RX 6800 XT ile 550w psu kullanmak

Öncelikle merhaba dün sarı siteden referans model rx 6800 xt satın aldım ancak ilerleyen zamanlarda 650 yada 700 watt'lık güç kaynağına geçeğim bu süre içerisinde herhangi bir sorun yaşar mıyım psu'dan ötürü ? (gerekirse güç tüketimini kısıtlarım. İşlemcim ryzen 5 3600 yakın bir zamanda 5600e...
  13. Tomato

Öneri RTX 3070 alıp 550W güç kaynağında kullansam sorun yaşar mıyım ?

öncelikle herkese merhaba eski ekran kartımı satıp 3070e geçmeyi düşünüyorum 2. elden, fakat güç kaynağımla ilgili sorun yaşar mıyım (güç kaynağım: gameload atx 550w 80+ bronz) ben kendimce şöyle bir hesaplama yaptım sizce doğru mudur; ekran kartının tdp'si 220w, işlemci 65w, anakart ve diğer...
Geri