Arama sonuçları: *

• Users: mr-sumu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. mr-sumu

Yardım Galerimin depolaması buga girdi

Normalde galerimde max 15gb zorlasan 20gb var video/fotoğraf var ama 41 gb gösteriyor. Siliyim biraz,yer aciyim dedim gene aynı kaldı. Yetersiz kalmıştır fark edicek kadar silmemisimdir dedim(500mbde gözle görülür ama),1 gb sildim gene aynı duruyo normalde 170 gb depolama kullanılıyordu şuan...
  2. mr-sumu

Yardım Windows 11de Disklerim Gözükmüyor

Windows 11e yeni yükselttim.Main olarak 1ssd ve ekstra 2 HDD vardı.Önceden gözüken HDDler şimdi gözükmüyor ne bios nede bir yerde ATA-ATAPI Denetleyici Sarı Üçgen ünlem veriyor.Cihazı kaldırdım yeniden başlattım olmadı,sürücüyü güncelleştir diyince hata veriyor.Kabloları kontrol ettim gene...
  3. mr-sumu

Çözüldü✓ 10-15 Yıllık HP laptop sıkıntısı

Selam kendimi bildim bileli bizde duran 10-15 yıllık bir HP laptop var(herhalde eski yıllardaki babaların HP bilgisayar sevdasına dayanıyor).Ne yaparsam yapayım çok yavaş açıldığı andan itibaren %100 disk %50 ram kullanıyodu,zaten 4gb Ram,500gb Harddisk,İntel HD Graphics olması zorluyodu son...
  4. mr-sumu

Yardım Uygun Fiyatlı Hdd/Ssd Tavsiyesi

Uygun fiyatlı Hepsiburada/Trendyol/İtopya sitelerinden 500 Gb 1 TB sdd veya HDD önerisi var mı? (ek olarak alıcam hızı problem değil) o yüzden ucuz lazım)
  5. mr-sumu

Fifa 23 semih kılıçsoy create

FİFA 23de semih kılıçsoy yapmaya çalışıyorum cheat enginedeki gui den nası yapabilirim bilen varmı?
  6. mr-sumu

Çözüldü✓ 2 yıllık gamepadi bugün steam algılamadı

2 yıllık gamepadi bugün steam algılamadı ve hala algılamıyor şuan ne elden ring ne de fifa giremiyorum stick drift kontrolünde ise gamepad in left stick'ide sola üste ve alta dönmüyor sadece sağa döndürdüğümde algılıyor normalde böyle değildi ve çalışıyodu ne herhangi bir hasar olmadı gamepade...
  7. mr-sumu

Çözüldü✓ Mg51 klavye rgb renk değişimi yardım

Yeni pc aldığımda ucuz diye Preo mg51 klavye aldım. Elime küçük gelmesi dışında bir sıkıntı olmadı ama renk değişimi oluyormu oluyorsa nasıl oluyor?
  8. mr-sumu

Çözüldü✓ Mercusys mw300uh driverları lazım internetim berbat

mercusys mw300uh driverları lazım internetim berbat bu yüzden indiriceğim şeyi çok yavaş indiriyom direvleri bulabilen varsa atabilirimi Versiyon 1miş aygıt 1730491340 forum ölü
  9. mr-sumu

HER GÜN 1LT ENERJİ İÇECEĞİ İÇİYORUM ÖLÜRMÜYÜM

Her gün 1LT enerji içeceği içiyorum daha 16 yaşındayım durmalımıyım? (çünkü içtikten sonra sadece ders çalışıp pes oynuyorum)
  10. mr-sumu

Contra - Enselendin şarkısında niye sesi çok farklı

Contranın enselendin şarkısı çok iyi her yönüyle çok iyi ama nedense sesi aşırı farklı ve autotunela alakası yok hikayesi veya olayı varsa biri söylermi
  11. mr-sumu

Çözüldü✓ Bu pc alınır mı? 5 -6 yıl dayanır mı

https://www.teknosa.com/warp-optima-i5-11400f-16-gb-rgb-ram-512-gb-nvme-ssd-8-gb-rtx-3050-freedos-oyun-bilgisayari-awo11400f16512w80xw-p-785365174 Pc araştırıken 20 bine şöyle bir kasa buldum rtx 3050 iyi mi? (8 gb ram) bilgim yok nvdia'nın bazen çöp kartları oluyo tavsiye verirmisiniz
  12. mr-sumu

Playstation 4 mü 5 mi almalıyım

Playstation her 5-6 senede bir konsol çıkarıyo ama ben yaz tatilinde ps 5 almak istemiyorum çünkü ps4 le arasında en az 10.000 TL fark var ve doğru düzgün oyun yok bu yüzden ben ps4 alma taraftarıyım. Babam ise hem çevresinde ps5 alanlar olsun hemde bu konuda bilgiye sahip olanlar olsun aldıgı...
Geri