Arama sonuçları: *

1. ardacelikayakk

Gaming Laptop Önerisi

Merhabalar, gaming laptop alacağım ve bu üç seçenek arasında kaldım. Hiçbir sorunu olmayan (coil whine, ısınma, aşırı fan sesi vb.) gaming laptop almak istiyorum. Hangisini almalıyım? Hangisi daha iyi? Linkleri: https://www.epey.com/laptop/lenovo-legion-pro-7-82wq00axtx.html...
  2. ardacelikayakk

Gaming Laptop Önerisi

Merhabalar, gaming laptop arayışındayım ve çok kararsız kaldım. Kiminde aşırı fazla fan sesi sorunu, kiminde coil whine sorunu, kiminde çok ısınma sorunu, kiminde kasa kalitesi sorunu derken hala karar veremedim. Resmen kafam allak bullak oldu. :D Aşağıda linklerini attığım laptoplardan...
  3. ardacelikayakk

Gaming Laptop Tavsiyesi

Merhabalar, gaming laptop arayışındayım ve çok kararsız kaldım. Kiminde aşırı fazla fan sesi sorunu, kiminde coil whine sorunu, kiminde panelin kalitesi derken hala karar veremedim. Bütçe en fazla Razer Blade 16'nın fiyatı kadar. Hangisini tavsiye edersiniz? Daha iyi önerileriniz varsa...
  4. ardacelikayakk

Öneri 60.000-70.000 arası Gaming Laptop Önerisi

Bütçe maks. 70.000 TL. Çoğunlukla işlemci ve ekran kartını yoran oyunlar oynarım. Masaüstü al falan demeyin çünkü öğrenciyim, taşıma imkanım yok. Marka olarak Asus, MSI ve Lenovo'yu önde görüyorum. Bu üç markadan öneri yaparsanız daha iyi olur. Yine de başka markalar da önerebilirsiniz (Servisi...
Geri