Arama sonuçları: *

• Users: Luxfy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Rap yapmaya başlamayı düşünüyorum

Dostlar rap yapmaya başlamayı düşünüyorum uzun zamandır söz yazıyorum beat üstüne freestyle atıyorum ve güzel de oluyo çevremdekiler de beğeniyo kelima haznem de baya geniş ritim de tutturabiliyorum fakat beattir mixtir bunlar gibi şeylerde hiç bir bilgim yok stüdyodur ses kartıdır bunlarla...
  2. L

GoW Ragnarok'ta gamepad takılıyor

God of War: Ragnarok oynarken garip bir sorunla karşılaştım, şimdi şöyle aynı gamepad ve aynı PC God of War: Ragnarok oynarken diyelim kamerayı sağa doğru kaydırdım kaymaya devam ediyor ya da sola fark etmez, aynı zamanda LB ya da RB tuşlarıma bastığımda sürekli tekrar ediyor. Aynı bilgisayarda...
  3. L

Pc açılırken BIOS ta takılıyor

Bilgisayarın diskini değiştirdim çünkü bi hard diskte dosyalarım var fakat değiştirdiğimde biosa atıyor sürekli biraz baktım işletim sistemi olmayabilir diyolar yükleyebilirim fakat eğer yüklersem diğer ssd de ki dosyalar zarar görür mü onu merak ediyorum yoksa bi hata mı var
  4. L

3 monitör fikri arasında kararsız kaldım

3 tane monitör buldum bunlardan bir tanesi de Abdullah abinin F/P olarak önerdiği monitör genellikle önemli olan G-SYNC özelliğini taşıması IPS panel ve 165 hz bandında olması fakat ghosting veya ölü piksel sorunlarından dolayı konu açmak durumunda kaldım genellikle triple A oyunlar için...
Geri