Arama sonuçları: *

• Users: aske
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Jbl 520 bt kulaklık bedleri farklı

Arkaşlar ben daha ayın 18 inde 0 bir jbl 520 bt aldım ama ben bir şey fark etim o kulaklığın birin pedi diyerine göre daha büyük ben bunu serviese gönderdim sizce sonuç çıkıcakmı
  2. A

Jbl 520 bt kulak ped leri aynı değil

arkadaşlar daha dün 520 bt kulaklık aldım ama bir sorun var kulak pedlerinden birin boyu diğerinden daa büyüktü buda bir mütet sonra kulağı ağrıtıyordu 520 kulanıcıları beni aydınlatırsanız sevinirim. bu sadece bendemi var yoksa hepmi böyle anlamadım
  3. A

Jbl 520 bt kulak ped leri aynı değil

arkadaşlar daha dün 520 bt kulaklık aldım ama bir sorun var kulak pedlerinden birin boyu diğerinden daa büyüktü buda bir mütet sonra kulağı ağrıtıyordu 520 kulanıcıları beni aydınlatırsanız sevinirim. bu sadece bendemi var yoksa hepmi böyle anlamadım
  4. A

1500TL müzik iöin kulaklık önerisi

1500 TL büçem var (1750) kadar çıka bilirim sizce hangi kablosuz kulaklığı almalıyım
  5. A

2 k m2 ssd önerisi lazım

2 k ya m2 ssd öneririsi varmı
  6. A

5 k kulaklık mouse öneri

5 k büçem var bana tek bir marka asus olur msi olur ama ben iki ekipmanda kordine çalışmasını istiyorum bu yüzden 2 ekipmanıda aynı markanın amiral genisi olan modeleri önerirseniz sevinirim
  7. A

RTX 3050 95W yoksa RTX 4050 45W almalıyım

Güncel oyunlar için RTX 3050 95w mu yoksa RTX 4050 45W mı almalıyım beni aydınlatırsanız semirim ya da direkt notebook ta önere bilirsiniz 30k büçem var
Geri