Arama sonuçları: *

• Users: Halifax
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Kasa fanları çalışmıyor.

Yeni bir kasa topladım. Cougar 650w Anakart b650m r asus prime Anladığım kadarıyla bütün kasa fan ve aydınlatma pinleri kasanın arkasında tek bir yerde toplanmış. Buradan çıkan ve Açıkta kalan tek bir kablo var. Bu kablo için anakart üzerine uygun bir yuva bulamadım. Aşağıya görselleri...
  2. H

Çözüldü✓ Anakart üzerindeki çizik, chipseti bozdu mu ?

Arkadaşlar, anakart çizildi. Görsel bırakıyorum. Çalışıp çalışmayacağını bilmiyorum. Yine de anlayan arkadaşlar bi göz atabilir mi ? Ortadaki vidanın solunda üç cizgi yol halinde olan kısım
  3. H

24gb 5200mgz cl40 ram vs 16gb 6000mhz cl30 ram

Yeni kuracağım sistem için ram arayışında bulunmaktayım. Patriot 16gb rami hali hazırda siparişini verdim. Fakat 24gb ramleri görünce bi acaba diyorum. Foruma Cl40 değeri varsa o ram çöp, ama 24gb hafızası olan bir ram alırsak, ram krizleri çözülene kadar takviye yapmaya gerek kalmaz. Öte...
  4. H

7500f + rx 9060xt bol taksitli sistem

Selamlar, almayı düşündüğüm sistemin son halini sizinle paylaşıyorum. Sizlerden ricam en azından 6 taksite sahip daha iyi ve bu parçaların fiyat aralığına sahip satışta başka bir parça var mı diye söylemeniz. Özellikle araştırmanızı isteyemem. Aklınızda olan bişey olursa yazmanız yeterli...
  5. H

Önerilere açığım. 7500f+ rx 9060xt sistem toplama 56bin TL tuttu.

Arkadaşlar merhaba, bir sistem topladım. Bu konuları hiç bilmediğim için yorumlarınıza ihtiyacım var. Burada önemli olan bir husuta hem ekran kartına 9 taksit hemde diğer sistem bileşenlerine 6 taksit vade farksız olarak alabiliyor olmam. Sisteme dair parçaların linklerini bırakıyorum. Uymaz...
  6. H

Pazarama, sistem tavsiyesi

Herkese merhaba, pazarama üzerinden toplama veya hazır sistemlerden hangisi mantıklı olur ? Satıcıları bilmiyorum. Vade farksız Maximuma 9 taksit yaptığı için tercih edeceğim. Biliyorum farkın bir kısmını fiyatlara yedirmişler. 9 taksit vade farksız güzel bir sistem toplayıp, alıp keyfime...
  7. H

En ucuz 9070xt'li montster sistem 95bin tl

https://www.monsternotebook.com.tr/monster-tulpar-td3-v1-1-3-masaustu-oyun-bilgisayari-beyaz/ Herkese merhaba, linkteki en ucuz monster 9070xt li sistem 12 ay vade farksiz taksit ile 95 bine alinabiliyor. İçindeki parçalar bu parayı hak edecek kadar kalite hissiyatı verir mi ? Aklımda 5070 li...
  8. H

I5 12400f rtx 5070 ddr4 53bin 9 taksit

https://www.hepsiburada.com/dragos-drx8006-i5-12400f-16gb-ram-512gb-m2-nvme-ssd-12gb-rtx5070-oyuncu-oem-paket-pm-HBC0000C6J7LZ Sistemin linkini bırakıyorum. Bana firsat gibi geldi. Sistem bilesenlerinin kalitesini bilmiyorum. İçinde sırf rtx5070 olduğu için paylaştım. Ve tani taksit...
  9. H

Mağazadan alınabilecek, 2k monitör önerisi

Arkadaşlar merhabalar, samsung g65b monitörü beğenmiştim ama öğrenci bulamadım. Bulduğumda ise monitör hariç diğer kategorilerdevaktif oluyor. Dolayısıyla yarın sabah çıkıp monitör almak istiyorum. Maks. Bütçe 15k diyelim. Vatan, mediamark gibi teknoloji mağazalarından alabileceğim bir 2k...
  10. H

Pc kolik indirimleri monitör önerisi

Selamlar, 9 bine kadar 2k ve hikaye odaklı oyunlar için monitör bakıyorum. Tabi yenileme hızı da yüksekliği olsun :). Pckolikte indirimdeki monitörler arasında alınabilir bişey var mı ? @İsimbulamajim
  11. H

2k oyunculuk için en düşük sistemin maliyeti nedir ?

Herkese merhabalar, 2k bir monitör ve kasa alıp artık oyunlarımı 2k da oynamak istiyorum. Sadece kasayı almak adına, ne kadar bir bütçe lazım ? Alacağım kasanın fiyatı ne kadar düşük olursa o kadar iyi. Misal; 35 bine 2k için yeterli bir kasa satın alınabiliyorsak bilmek isterim. Şimdiden...
  12. H

X box controller 9. Nesil amazonda 2518TL

Merhaba arkadaşlar, 2.500 tl bütçeyle pc için xbox controller bakınıyorum. Amazonda bunu buldum aslında daha önceden cok daha ucuza satılıyordu ama şu an için mevcut fiyat bu. Prime Üyeleri İçin Fırsat: Microsoft Xbox Wireless Controller Beyaz, 9. Nesil (Microsoft Türkiye Garantili) [video...
  13. H

S23 256gb 29.999 TL promosyonlu

Amazonda s23 256gb 30 bin lira arkadaşlar. Kulaklık ya da saat hediyeli. https://amzn.eu/d/05y9pPJh 2-3 haftadır s23 ya da s24 alacaktım. Ama s23 ün fiyatı anlamsız şekilde artıp durunca yerli satıcılardan almaktan vazgeçtim. Amazon candır.
Geri