Arama sonuçları: *

1. E

Poco f6 90 fps den 60 fps düşüyor

Cihazım poco f6 512gb depolamalı modelinden telefonda call of duty mobile oynarken yarım saat falan 90fps veriyor ve sonra 60 fps iniyor ve arkada soğutucu olduğu halde. Neden böyle oluyor pil kısmına geldiğimde, pil tüketen uygulamalar diyor temizle diyorum yeniden açılıyor arka plan işlem...
  2. E

Cihazım poco f6 oynadığım oyun 90 fps fakat 60 fps oynatıyor

Cihazım poco f6 512gb depolamalı modelinden telefonda call of duty mobile oynarken yarım saat falan 90fps veriyor ve sonra 60 fps iniyor ve arkada soğutucu olduğu halde. Neden böyle oluyor pil kısmına geldiğimde ,pil tüketen uygulamalar diyor temizle diyorum yeniden açılıyor arka plan işlem...
  3. E

Çözüldü✓ Samsung J7 Vs apple 16 pro max ultra

Merhaba arkadaşlar sizce samsung Ultra J7 mi daha iyi yoksa apple 16 pro max ultra mı daha iyi ve Samsung ultra J7 rdr2 de kaç fps verir?
  4. E

Poco F6 gta 6 kaç fps?

Merhaba arkadaşlar yeni yelefon alacağım Poco F6 sizce gta 6 da kaç fps verir?
  5. E

Öneri Ömürlük telefon önerisi

Bana en iyi şekilde oyun oynatacak kamerası muazzam olucak bataryası uzun gidicek yüksek watt hızlı şarjı olan bir telefon önerir misiniz? fiyat önemli değil .
  6. E

Poco F6 kötü yönleri varmı?

Poco F6 kötü yanları varmı , varsa neler?
  7. E

Poco F6 ya rakip bir telefon varmı?

Poco f6 ya rakip bir telefon varmı aynı fiyata.
  8. E

Poco F6 sağlamlık derecesi

Poco f6 ne kadar sağlam ? Elimden sert bir zemine düşürsem çatlama kırılma olurmu?
  9. E

Poco X6 pro Poco F6?

Poco X6 pro 12gb ram 512gb mı poco F6 256gb 8gb ram mi? Oyun oynayacağım telefonla call of duty tarzı FPS oyunları kameranın önemi yok şarjı normal kullanımda 1.5-2 gün gitsin sizce hangisi ?
  10. E

Oyuncu telefon önerisi

19 bin tl lik bir oyuncu telefonu önerebilir misiniz? hızlı şarjı olsun ve full şarj ile normal kullanımda 1.5-2 gün götürsün kamerasının önemi yok. Teledon call of duty tarzı oyunlarda 60 fps verse yeter.
  11. E

Oyuncu telefon önerileri

19 bin tl lik bir oyuncu telefonu önerebilir misiniz? hızlı şarjı olsun ve full şarj ile 2 gün götürsün kamerasının önemi yok. Teledon call of duty tarzı oyunlarda 60 fps verse yeter.
  12. E

Noluyo bu pocp x6 pro ya??

Noluyo bu poco x6 pro ya 1 hafta önce 18.500 tl di bu sabah 19.500 tl di şimdi 20bin tl düşermi yoksa zamlanmaya devam eder mi? ve neden fiyatı artıyor?
  13. E

Poco x6 pro 8gb ram 12gb ram

Poco X6 pro 12gb ram ile 8gb ram arasında çok fark varmı oyun oynayacağım telefonda kasma donma yaşarmıyım?
  14. E

Poco X6 pro 8gb ram 256 gb donma kasma yaparmı?

Poco X6 pro 8gb ram 256 gb depolama olan telefonu almak istiyorum call of duty tarzı oyunlar oynayacağım kasma donma yaşarmıyım 8g ram yüzünden?
  15. E

Poco x6 pro değermi?

yaklaşık bir hafta önce poco x6 pro yu almak istiyordum dün alacaktım fiyatı zamlanmış 18bin 500 tl den 19bin 800 tl olmuş poco x6 pro için değermi sizce? Poco X6 almak istiyorum X6 pro bütçemi geçiyor donanım olarak arada çok fark varmı oyun oynayacağım call of duty mobile gibi FPS oyunları...
  16. E

Poco X6 pro değermi?

Poco X6 pro alacaktım fakat telefona zam geldi 19bin 500 tl oldu bu telefon yerine daha ucuz fiyata bir telefon varmıdır kameranın önemi yok.
  17. E

POCO X6 pro 256 gb 8 ram mi yoksa POCO X6 5G mi ?

POCO X6 pro 256 gb 8 ram mi yoksa POCO X6 5G mi ? Sizce hangisini almalıyım call of duty gibi oyunlar oynyacağım kameranın önemi yok .
  18. E

15 bin tl lik oyuncu telefonları

15 bin tl lik oyuncu telefonları arıyorum call of duty mobile tarzı oyunlar oynayacağım önerileriniz nelerdir?
  19. E

tecno camon 30 codm kaç fps veriyor ?

tecno camon 30 call of duty mobilede kaç fps veriyor bilen varmı ?
  20. E

Çözüldü✓ monitörüm bu şekilde AMD freesync premium özelliği çalışırmı ?

merhaba arkadaşlar monitörüm AMD freeSync premium özellğilliği bulunuyor . AMD bir işlemci olsa ve ekran kartı RTX 4060 olsa monitörümün AMD freeSync premium özelliğini kullanabilirmiyim ? yeni bir pc toplayacağım.
Geri