Arama sonuçları: *

• Users: Revedor
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Yardım İki Gaming Mouse Arasında Kaldım

Arkadaşlar aldığım mouse değişime gitti ve firma bana 2 tane gaming mouse önerdi ve kararsızım iki mousedan birin seçmem gerekiyor sizce hangisi en mantıklı olur lütfen nedeni ile birlikte yazar mısınız gündelik kullanım ve oyun için ??? 1-)...
  2. R

Yardım İtopyadan Aldığım Mouse Garantiye Gitti, Garanti Değişim ve İade Mevzusu

Arkadaşlar merhabalar 2023 yılında itopyadan nzxt lift white mouse aldım mouseda ilk geldiğinden beridir sorun vardı itopyayı aradım arena bilgisayara gönderin dedi gönderdim arena bana sorun yok dedi ama farede bulunan scroll ve sağ tuş sorunlarırndan sadece sağ tuş sorunu çözülmüştü. Scroll...
  3. R

Yardım Ryzen 5 5600 Cinebench R23 Test

Arkadaşlar işlemcim ryzen 5 5600 ve stok fanlıkullanıyorum. Az önce termalini değiştirdim. termalini değiştirmeden önce cinebench r23 açınca bazen pc kendini kapatıyordu sıcaklıktan ötürü yada 98,99 ları görüp ben korkudan kapatıyordum. az önce termali değiştirince direkt cinebench r23 testine...
  4. R

Yardım Asus GT301 Kasaya Thermalright Phantom Spirit 120 Sığar mı ?

Asus GT301 Kasaya Thermalright Phantom Spirit 120 Sığar mı ? Sistem Parçaları Asus Dual RX 6700 XT, Asus B550M-K, XPG 8GB 3200 ( Ramlar işlemciye yakın olan ilk slotta değil işlemci fanının ramlere çarpmama olasığı var
  5. R

Çözüldü✓ İşlemcim için kule tipi soğutucu alacam ama watt olayına aklım ermiyor

Arkadaşlar merhaba Ryzen 5 5600 işlemcim var malum yaz sıcakları geldi stock fan yetersiz kalıyor. Ondan ötürü sistemime Deepcool AK400 DİJİTAL kule tipini almayı düşünüyorum ama güç kaynağım yeter mi bir türlü adam akıllı bilgi bulamadım yardımcı olur musunuz sistemimin özelllikleri ; Ryzen 5...
Geri