Arama sonuçları: *

• Users: MrNo8odys
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. MrNo8odys

Öneri 3000 4000 bine m2 sss önerisi

Merhaba minumum 500 gb m2 ssd arıyorum 2. Ele baktım idarelik buldum 2500 3000 arası ama emin olmadım. Peşin fiyata 3 taksit lazım takait olmazsa alamam. https://www.sinerji.gen.tr/wd-500gb-green-sn3000-nvme-okuma-5000mb-yazma-4100mb-m2-ssd-wds500g4g0e-p-56065?utm_campaign=akakce&v=1.70.2...
  2. MrNo8odys

Yardım SnowRunner - 1-Year Anniversary Sürümünde Ana oyun veriliyormu

epicde snowrunner 1 year anniversary surumunde ana oyun bulunuyormu aciklamada, 1-Year Anniversary Sürümü'nde ana oyun SnowRunner ve onun Sene 1 Bileti bulunmaktadır. diyiyot emin olmadim ve ana oyundan daha ucuz [H3...
  3. MrNo8odys

Öneri 2. Monitor onerisi 4000tl

2. ekranim olarak kullanacagim o yuzden 1080p 120hz den fazla olsun. Birde monitoru 180 derece cevirmem lazim yani yukariya. birde vesa destegi olsun ilerleyen zamanlarda kol alacagim. Butce ise piyasadaki garantili en ucuz monitor olur 3 4 k ya ama 3 ay taksit lazim.
  4. MrNo8odys

Öneri Minecraft icin iyi Sunucu onerisi

3 kisi icin minecraft sunucusu ariyorum bir kere keyubudan denemistim gayet guzel calisiyordu simdi tekrar alacagim biraz fiyatlar artmis dogal olarak siz hangisini onerirsiniz. Modlu yapmayi dusunuyoruz ama cok ucuk kacik sekilde degil normal sizce kac gb ram yeterli olur. 10 chunkta onamayi...
  5. MrNo8odys

Yardım Steam indirme ve yazma hizlarim cok dusuk

Steamda pubg gunceleme gelmis ve yapayim dedim internetim cok iyi ve ssd yuklu oyun. Ayrica ssd yuklu olmasina ragmen 2. hdd %100 calisiyor. yardim edin. Bazen 20 30 mb lerde geziyot bazen 4 5 mb lerde geziyor
  6. MrNo8odys

Çözüldü✓ Win 11 güncelleme sonrası internet yok

Akşam yatarken sorun yoktu şimdi actıgımda güncelledi ve internete bağlanmadı eskiden bir defa daga olmuştu her şeyi denedim format atarak düzelmişti şimdi tekrar oldu dns filan değiştirme surucu kaldırma filan nerdeyse coğu şeyi yaptım olamdı en sonda sistemi geriye aldım 2 gün önceye şimdi...
  7. MrNo8odys

Yardım Pubg anlik donmalar yasiyorum

eskiden 2060 6gb varid 5 5500 kombinlemistim 1 hafta once rx9060xt 16 gb aldim anlik donmalar yasiyorum darbogaz oluyorda belki ayari filan varidr duzeltebilirim diye soruyorum baska oyunlarda olmuyor
  8. MrNo8odys

Amd uygulamasi bozuk

bugun 9060xt 16gb aldim nvida vardi bende ddu ile driveri sildim amd en yeni guncel driverini kurdum ve oyunlara gectim nvidada alt+z yapinca sabit sikintisiz calisan programdan isimi hallediyordum ama amd de yapinca ya oyun donuyor ya acilmiyor hic bir sekilde yararlanamadim sonra hic...
  9. MrNo8odys

Öneri Nova 5 kulaklik onerisi

Kulakli alacagim fps oyunlari oynuyorum kulaklik lazim biraz arastirdim duzgun bir sey bulamadim ya cok pahali ya bir seyi kotu mikrofonuda olmalidir. BEYAZ olmali...
  10. MrNo8odys

Öneri Pc icin Gamepad onerisi

Merhaba gamepadlardan hic anlamiyorum Ps de alamiyorum ondan dolayisiyla uygun bir onerisi yapabilirmisiniz butceyide 2k gecmesin mumkunse
  11. MrNo8odys

Öneri MSI 27" MAG 274 vs Philips Evnia 27

https://www.amazon.com.tr/MSI-274QRFW-Gaming-Monit%C3%B6r-Flat/dp/B0CR9Z1T2Q/ref=sr_1_7?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=23EAP9UFSNM8J&dib=eyJ2IjoiMSJ9.cPHF8bMUbYou8XyaY1O59JQ-9emJo5Enqan-JN2n-1Zb8szaPHKPyPEN4n2TPmuicpWvGW32hyC0Zhl4J45-pMF2oqEavBGZF85ovj-zZdYxGWEqP8Hfiv3T0aDu6AYpoR...
  12. MrNo8odys

Yardım ASUS TUF GAMING VG27AQ5A alınır mı??

Monitore ihtiyacim var acil [H3 id='httpswww.itopya.comasus-tuf-gaming-vg27aq5a-27-210hz-03ms-hdmi-dp-type-c-elmb-freesync-adaptive-sync-qhd-fast-ips-gam_u30242']https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-vg27aq5a-27-210hz-03ms-hdmi-dp-type-c-elmb-freesync-adaptive-sync-qhd-fast-ips-gam_u30242...
  13. MrNo8odys

Yardım Monitorum kirildi ne yapmam lazim

monitorume yumruk atitm ve kirldi servis filan bakarmi ne kadar tutar hic bir fikrim yok yeni monitorlerde pahali ama onerebilirmisin 27 inc 180 hz asagisi olamasin bide uygun taksitli olsun . zorda mumkunse beyaz olsun cunku sistemim full beyaz fiyatta max 12k taksitle 14 filan olabilir ama...
  14. MrNo8odys

Öneri Oyun onerisi yardim

Genel olarak hikayeli oyun istemiyorum cok benlik degil cok populer oyunlari oynadim her turrlu oneriye acigim
  15. MrNo8odys

Yardım Forza 4 Gorev yaparken konusan kadinin sesini kapatma

gorev yaparken 1 dakika araba suruyorum ondada mal kadin konusup duruyor arabanin sesini kisiyor kapamiyormuyuz bu mal kadinin sesini ve 2 saat bekletiyor konusarak tek rahatsiz olan benmiyim acaba?
  16. MrNo8odys

Öneri Mikrofon ve kulaklik onerisi

merhaba arkadaslar mikrofon ve kulakliga ihtiyacim var ama daha cok mikrofona ihtiyacim var. kotu gozukmeyecek mumkunse standli olsun veya mikrofonu iyi olan kulaklik lazim 1500 1600 gibi butcem var ama degerse 2k ya kadar cikabilirim. mumkunse beyaz olmali beyaz sistemim var biraz baktim...
  17. MrNo8odys

Yardım RDR2 Acilmiyor Ne yapabilirim?

Dun epic gamesten rdr2 aldim ve girebildim. Turkce yama indirdim oyuna giriyor ama siyah ekrandan geri attti bende epicten dosyalari dogruladim yine acilmadi. bir kac kici ekran karti driverdan kaynakli diyiyor ama yama yapmadan once girmistim, ne yapabilirim?
  18. MrNo8odys

Öneri Battlefield Hangi Oyununu indirmeliyim?

arkadaslar xbox game pass aldim ve battlefield oyununu indirmem lazim ama fazla depolamam yok ancak 1 oyunu indirebilirim hangi oyunu indirmeliyim ilk basta
  19. MrNo8odys

Öneri 4000 - 5500 arasi monitor onerisi

monitor lazim fps oyunu oynuyorum butcem max bu kadar
  20. MrNo8odys

Yeni pc de windows gelmiyor

arakdaslar merhaba ben sistem topladim ve ssd ye baska cihazda win 11 kurdum sonra taktigimda ilk siyah ekranda windows logosu geldi hemen geri gitti sistem yaniden basladi ve ayni sekilde baya gitti neden olurki
Geri