Arama sonuçları: *

• Users: TyShame
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. TyShame

Netspeed kullananlar 2dk toplanın

Arkadaşlar sizde de internet gitti mi ? Web sitelerine de ulaşılmıyor. 24 Haziran Güncelleme 22:59 Arkadaşlar internette hala sorun devam ediyor. Firmadan açıklama değil ama şikayetvar konularına cevap var cevabı aşağıya bıraktım. 25 Haziran Güncelleme 00:05 şuanlık iyi gibi duruyor...
  2. TyShame

Millettin saçma sapan 2. El fiyatlandırması

Arkadaşlar bu saçma sapan 2. El fiyatlandırmalar bir bana mı batıyor ? 2. El 4060 fiyatı 0 bilgisayardan daha pahalı bunlar kime olta geçirmeye çalışıyor ben gerçekten anlamadım. Miladı dolmuş 1650 gibi 1050 ekran kartlı laptopları bile 15 20 binden ilana koyanlar var. Yani 0 ından daha pahalı...
  3. TyShame

Öneri Arma 3, arma reforger, squad arasında kaldım

Merhaba arkadaşlar 3 oyun arasında kaldım. Oynayan arkadaşlar veya daha önce bu oyunlar arasında kararsız kalıp ben bunu seçtim tavsiye ederim diyeniniz var mı ? Rekabetçi, hikayeli oyunlar artık tat vermiyor.
  4. TyShame

Saints Row 3 ve Shitface Showcase modu incelemesi 18+

Merhabalar ben Tyshame hala severek oynadığım geç keşfettiğim, hikayesini de kısmen takip ettiğim zaman zaman izlemeden geçtiğim saints row 3 hakkında bir konu açmak istedim. NOT: Oyunu 18 yaş altı için tavsiye etmiyorum bu bir inceleme konusudur Oyunun steam sayfası burada Oyunun tam hali...
  5. TyShame

29 Ekim özel görsel kolajı Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun

Merhabalar, forumda bazı kötü niyetli ( beyni olmayan) troll yaratıklardan sonra doğru düzgün 29 ekim paylaşımı yapmak istedim. Kolajda Büyük Millet Meclisinden, Cumhuriyetimizin nasıl kurulduğu ve Cumhuriyetimiz kurulduktan sonra neler yaşandığına dair görülmediğini düşündüğüm bir fotoğraf...
  6. TyShame

Windows 11 24H2 versiyon nasıl geçmeye değer mi ?

Merhaba arkadaşlar soru başlıkta gördüğünüz gibi. İndirip test eden var mı ? Laptop veya masaüstü diye belirtirseniz belki güncelleme yapmak isteyenlere örnek olabilirsiniz.
  7. TyShame

Neden saçma sapan konular açılıyor ?

Konu başlığında okuduğunuz gibi yani bazen açılan konulara anlam veremiyorum. Boş vakitlerde gezip bilgi kazanmak ne bileyim teknoloji haberleri vs okumak dertleşmek sorunlara çare bulmak için vs kullanalım diyoruz forumu ama açılan konular gerçekten saçma geliyor bana. 8 gb ramli laptoba 32 ram...
  8. TyShame

RAID Ww2 gölgede kalmış payday

Merhaba arkadaşlar başlıktaki oyuna sahip deneyen veya hala oynayanlar var mıdır ? benim çok hoşuma gidiyor oyun fakat pek online oynayıcısı yok. Bence Paydayden daha başarılı bir oyun yorumlara gelin sohbet edelim. Oyun hakkında kısaca bilgi : RAID: World War II, çok oyunculu birinci şahıs...
  9. TyShame

Steam Yaz indirimleri kullanıcı rehberleri

Merhaba arkadaşlar herkese öncelikle esenlikler. Malum yaz indirimleri yaklaşıyor yaklaşık 17 saat sonra.Yaz indirimlerinde almak istediğiniz oyunları ve tavsiye ettiğiniz oyunları buraya yazın yeşillenelim. Aklıma geldikçe tavsiyelerimi ekleyeceğim. Benim tavsiyelerim: Sleeping dogs...
  10. TyShame

Servis sağlayıcıların yetersiz altyapıyla hizmet vermesi

Merhabalar iyi günler dilerim ben TyShame. Öncelikle Türkiyede servis sağlayıcılarının durumunu beğenmiyorum daha da iyi olabileceklerini fakat isteyerek olmadıklarını düşünüyorum. Taahüt ettikleri hızları veremiyorlar, ping sorunu yaşatıyorlar vs vs. 22 haziran sabaha karşı yaklaşık olarak...
Geri