Arama sonuçları: *

1. A

Samsung S24 vs Xiaomi 14t pro

Bütçem 30-35 bin TL arası. S24 ve Redmi 14t Pro arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? Başka telefon da önerebilirsiniz.
  2. A

3 dersten kalmak ve geçen seneden de 1. sorumluluk varken sınıf geçilir mi?

10. sınıfım ve 3 dersten kalıyorum (matematik, kimya, fizik) fakat geçen seneden de geçemedigim 1 sorumluluk sınavım var (edebiyat). 10 sınıftan 3 ders+ 9 sınıftan da 1 tane sorumluluğum var yani geçemediğim sınıfı geçebiliyor muyum kalıyor muyum?
  3. A

Elektrik kesintisi sonrası bilgisayarı açıldıktan 3 saniye sonra kapanıyor

Power tuşuna bastıktan sonra fanlar dönüyor 3 saniye sonra bilgisayar kapanıyordu daha sonra psu kablosunu çıkardım power tuşuna 10 saniye basılı tuttuktan sonra bilgisayarı geri açtım şuan çalışıyor. Ne yapmam gerekiyor kullanmaya devam etsem sıkıntı çıkarır mı?
  4. A

EASYSMX X15 Alınır Mı?

EASYSMX X15 bu gamepadi almayı düşünüyorum 1-1000-1500 tl arasına daha iyisi var mıdır? 2- Kullanan var mı memnun musunuz?
  5. A

Power boost 650W Güç kaynağı

https://www.hepsiburada.com/power-boost-bst-atx650b-glacier-650w-80-bronze-moduler-12cm-fanli-atx-power-supply-pm-HB00000ULRQX Bunu kullanıyorum 1 senedir sıkıntı çıkarmadı kullanmaya devam etsem sıkıntı olur mu Abartıldığı kadar kötü mü? Sistem rtx3070 r5-5600 16 gbram
  6. A

Psu Açıkken Priz Tuşundan Kapatmak Zarar verir mi?

bilgisayar kapalıyken psu tuşu açık durumdayken prizi tuşundan kapatmak zarar verir mi
  7. A

PC KAPATTIKTAN SONRA PRİZ DÜĞMESİNİ KAPATMAK ZARARLI MI

Pc kapattıktan sonra psu düğmesi açık haldeyken priz düğmesinden off a getiriyorum kapatıyorum bu zararlı mıdır psu açıkken fişi kapatmak
  8. A

Pc açıkken elektrik gidiyor

2-3 gündür pc açıkken elektrik gidiyor kullandığım psu zaten çok kaliteli değil fişi çektim ama yine de sıkıntı olur mu
  9. A

Ekran Kartı Devre Dışı

Aygıt yöneticisinde yanlışlıkla ekran kartının eski sürümüne geri dön seçeneğine tıkladım sonra ekran kartı komple gözükmez oldu görev yöneticisi aygıt yöneticisinde hiçbir yerde gözükmüyor Bilgisayarı yeniden başlatmayı denedim bu sefer kasa açılıyor monitör de açılıyor fakat görüntü gelmiyor...
  10. A

CS2 Her girdiğimde oyun içi ayarlarım sıfırlanıyor

görüntü sens grafik tüm ayarlarım sıfırlanıyor oyuna her girişimde bu neden olabılır
  11. A

Cs de 74-78 İşlemci Sıcaklığı

macunu daha yenı degıstırdım 74 -78 derece arasında oynuyorum kule tıpı sogutucu almaya gerek varmı sızce bu sıcaklık degerı ıyı mı stok fan ryzeen 5 5600
  12. A

CS2 İŞLEMCİ SICAKLIĞI

cpu 75-79 arası iyi mi
  13. A

Arctic MX-6 alınır mı?

Masaüstü/ amd ryzeen 5 5600
  14. A

Arctic MX-6 Ultra Termal Macun Alınır mı?

300-400 liraya bundan daha iyi macun öneriniz varmı yoksa alacağım https://www.teknobiyotik.com/arctic-mx-6-en-yuksek-performansli-termal-macun-2gr-ar-actcp00079a.html
  15. A

Cs'de Sıcaklık Değerleri Nasıl Olmalıdır

1-2 saatlik CS oynadıktan sonra sıcaklık degerlerım. GPU: 63-70 arasında. CPU: 75-84 arasında. Normal mi bu sıcaklıklar termal macun almaya gerek var mı?
  16. A

Termal Macun Etkisini Kaybeder Mi?

Termal macun alsam 1 defa kullanıp 1-2 sene sonra tekrar kullansam etkisini kaybeder mi yoksa hep yeni macun mu almak gerekir
  17. A

PowerBoost BST-ATX650B PSU Nasıldır?

7 8 aydır kullanıyorum bir sıkıntı çıkmadı ama forumlarda baya kotu dıye bahsedılmıs sızce degıstırmelı mıyım anlatıldıgı kadar kotu mu
  18. A

Ekran Kartı Driver Güncelleme Sonrası Oyunlarda Kasma!

ilk olarak eski sürücüyü ddu ile sildim sonra güncel ekran kartı sürümünü kurdum ama oyunlarda özellikle cs2 de çok fazla kasıyor donuyor vb. ama bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra 0 kasma 350 450 fps çok rahat oynuyorum bunun çözümü nedir rtx 3070 ekran kartı nvidia geforce r5 5600 16 gb ram
Geri