Arama sonuçları: *

• Users: GamerZed
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. GamerZed

CS de Kaçan fırsata bak!!!!!

1000 dolara şuan da steam pazarda alıcısı var
  2. GamerZed

Cs de cephanelik bileti hakkında bilgi verir misiniz?

Cs de cephanelik bileti hakkında bilgi verir misiniz? şunu sormak istiyorum kaç tane bilet alabiliyoruz aldığımız biletler sonsuza kadar mı sürüyor nasıl birikiyor 10 tane biletin varsa farz edelim hepsine mi birikiyor yoksa 1 bilete birikiyor onun hakkın doluyor olarak mı bu sorular ve olası...
  3. GamerZed

Ölü Piksel Kontrolü Yardım

Ölü Piksel Var Mı? Bakar Mısınız
  4. GamerZed

Nvidia tarafında 4000 serisi amd tarafında 7000 serisi 6 ay içinde alınmaz mı ?

nvidia tarafında 4000 serisi amd tarafında 7000 serisi 6 ay içinde alınmaz mı ? Elimde 4060ti 16GB var 2k oynuyorum olurda bir gün 4k geçebilirim belki hiç geçmem 2 sinide uzun yıllar f/p açısından karşılasa süper olur
  5. GamerZed

GTA 5 Enhanced GTA 5 Premium Edition'un Yeni Görselli Hali Mi? Her Şey Eşit Mi?

GTA 5 Enhanced GTA 5 Premium Edition'un Yeni Görselli Hali Mi? Her Şey Eşit Mi? Hikayede ki ilerlemelerim online da ki ilerlemelerim vs vs onda da olacak mı?
  6. GamerZed

Katarinanın son kostümünü nasıl alabilirim?

Katarinanın son kostümünü nasıl alabilirim bilet 7 gün sonra bitiyor daha bende 7.seviyede 50.seviyeye getiremem o kadar çok oynamıyorum onu almanın farklı yolları var mı varsa neler???
  7. GamerZed

4060Ti 16GB dan 2k için üst bir ürüne geçilir mi hangisine geçilir çok uçmadan

4060Ti 16GB dan 2k için üst bir ürüne geçilir mi hangisine geçilir çok uçmadan teşekkürler
  8. GamerZed

Monitör Karşılaştırması: Hangisi Alınır?

Bu monitörden hangisi alınır farklı fikirlere açığım ama o şartları sağlaması lazım. Şartlarım hoparlör olması 1msden fazla olmaması DP kablosu kendinden çıkıyor olması ve destekliyor olması 24inçten büyük ve küçük olmaması 23 25 arası kabul ama küsuratlı olanlar var IPS olması...
  9. GamerZed

USB WiFi Adaptörü Bağlantı Kesilme Sorunu

wifi adaptürümün bağlantısı kopuyor kendiliğinden sonra tekrar düzeliyor usb takınca çıkarınca çıkan ses çıkıyor
  10. GamerZed

Mobil sektöre girmek istiyorum yardımlarınız lazım

Merhaba arkadaşlar. Yazılımcı değilim tasarımcı da değilim ama sürekli evde aile işimizin(marketlerimiz var) kamera izleme işini yapıyorum sürekli evdeyim bilgisayar başındayım boş vakitlerim de mobil ürünler yapmak istiyorum. Yapay zeka araçlarını kullanırım kullanabilirim ücretli olması makul...
  11. GamerZed

Engellilik Oranı ve Haklarım Nelerdir?

Merhaba arkadaşlar, Ankilozan Spondilit , Crohn ile birlikte mide'de aynı hastalık var sadece bağırsakta değil ilerleme seviyesi(15 günde bir doktora kontrol ettirmem gerekecek şekilde doktor o şekilde çağırıyor) ve Kronik alerjiyle birlikte olan Astımım var (bunun raporu şuan da bitik ama ne...
  12. GamerZed

Text Png ve benzeri dosyaları indirdiğimde açılmıyor yardım eder misiniz

Text Png ve benzeri dosyaları indirdiğimde açılmıyor yardım eder misiniz
  13. GamerZed

Yardım konuyu kapatır mısın moderatör

İstisnasız oynadığım tüm maçlarda hile var aim i tutmadığı yerden adam geçiyor headshot atıyor ölüm ekranında göstere göstere rakibin olduğu yere aim alıyor üstelik seçkin üstüne çok saatli ve envanteri dolu hesaplar rakipte bile bile atmıyor da oyundan kafayı yiyeceğim son güncellemeden sonra...
  14. GamerZed

Steam dolandırıcılık hesabım kilitlendi

steam dolandırıcılıktan hesabım kısıtlandı ve satın aldığım oyunu aide etmişler kart bana ait indirimde aldığım oyunu da kaybettim ne yapmam lazım hesabımı da oyunumu da geri istiyorum
  15. GamerZed

Yardım Xbox aboneliği hakkında yardımınız lazım

Xbox aboneliğim bitti zam yiyecek deniyor forza horizon 5 i premium olarak satın almışım onun için xbox aboneliğine ihtiyacım yok ama age of empires 4 ve mount blade oynuyorum cod serisi de eklenecek deniyor bu yazdığım oyunlara sahip değilim pass üzerinden sahiptim aboneliğe devam ettirmeli...
  16. GamerZed

Battlefield 1 satın aldım kendimi vatan haini sanıyorum normal mii?

Battlefield 1 satın aldım kendimi vatan haini sanıyorum normal miii?
  17. GamerZed

Öneri İnternet sağlayıcımı değiştirmeli miyim?

Turknet 100mbps kullanıyorum gelecek ay 500 lira ödeyeceğim altyapım Türk Telekom a göre 1000mbps ama Turknet 100mbps veriyor sorum şu aynı fiyat bandında geçebileceğim daha iyi daha hızlı operatör var mı veya daha ucuz aynı hız geçebileceğim operatör var mı
  18. GamerZed

Önlisans kpss başvuran Ortaöğretim kpss başvurabilir mi? (Mezun değilim)

Önlisans kpss başvurdum (mezun değilim) Ortaöğretim kpss ye başvurabilir ve atanabilir miyim?
  19. GamerZed

Yardım Elden ring oynamalı mıyım oynanır mı

Daha önce hiç souls oyun oynamadım ingilizcem berbat ama oyunu aşırı merakta ediyorum elden ring oynamalı mıyım oynamamalı mıyım oynayacak isem nasıl oynamalıyım gibi tavsiyelere açığım
  20. GamerZed

(Yardım!) Microsoft hesabıma 100den fazla kez girilmeye çalışılmış

Microsoft hesabıma farklı farklı ülkelerden hemen hemen her saat ve gün girmeye çalışılmış mayıs 28 den beri her gün en az 5 10 defa denenmiş daha yeni uyarı veriyor microsoft pc de virüs taraması da yaptım malwar ve kaspersky ile taradım sorun bulamadı hemen hemen her gün 3 defa tarıyorum zaten...
Geri