Arama sonuçları: *

• Users: Tedy53
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

❌İndirim Bitti! Razer Barracuda Pro Wireless Kulaklık 6498TL

Piyasa fiyatı 8000-8500TL olan ürün şu anda Troy e-store'da 6500TL Ayrıca Garanti BBVA ile yapılan satın alımlarda 500 TL bonus kazanıyorsunuz. (Yani 6000TL'ye geliyor) Eğer kulaklık almayı planlıyorsanız kaçırmayın! Bende buradan alacağım.
  2. T

40-50K laptop önerisi

Merhaba bir süredir laptop arıyorum ve şu an aklımda HP victus 16 var. Bu fiyat bandında daha iyi bir model var mı? Her oyunu açabilecek bir şey arıyorum o yüzden bütçeyi bu kadar yüksek tuttum. Sistemde en az 4070 olmalı, işlemcide 14700HX veya üstü olmalı yoksa hp victus 16 almak daha mantıklı...
  3. T

7500TL Kablosuz kulaklık veya kulaklık + mikrofon

Sizce 7500TL bütçe ile Kablosuz kulaklık mı yoksa 7500TL'ye kulaklık + mikrofon mu almalıyım? Aklımda Razer Blackshark V2 Pro var, mikrofonu çok iyi olduğu için almayı düşündüm. Sizce onun yerine 3-4K'ya kulaklık alıp Kalan para ile Mikrofon mu almalıyım Yoksa 7500TL ile iyi mikrofonlu wireless...
  4. T

Yardım 3000 TL'ye kadar oyuncu kulaklığı önerisi

Merhaba, başlıktada yazdığım gibi 3000 TL bütçe ile oyuncu kulaklığı arıyorum. Düşündüğüm 2 model var: Asus ROG Fusion II 500 ve Corsair HS80 Kablolu veya kablosuz olması önemli değil. Mikrofonu iyi olsun. Teşekkürler. :peepokalp:
  5. T

Konu açarken hata veriyor

Bu hatayı alıyorum ve konu açamıyorum Açmaya çalıştığım konu kulaklık önerisiydi 1721052123 metin buydu: resim olarak attım çünkümetin olarak atınca hata veriyor
  6. T

19000 TL bisiklet önerisi

Merhaba genellikle düz yollarda kullanmak için ancak köy yollarında da üzmeyecek bir bisiklet arıyorum. Boyum 1.75 kilom 70 27.5 veya 29 jant bisiklet arıyorum. Aklımda Carraro Daytona 720 var, önceden aklımda Kron xc 450 vardı ancak Carraro'da sanırım yeni çıkan Shimano cues parçalar var daha...
  7. T

Elektrikli bisiklet kiti önerisi

Kit bu kiti almayı planlıyordum ancak zam gelmiş 23k'dan 26k'ya çıkmış bu fiyata hala alınır mı? Önerebileceğiniz başka bir kit var mı? Ayrıca kiti kullanacağım bisiklet biraz eski BTWIN Rockrider 300 bunu kullanabilir miyim? NOT: Olabildiğince ucuz arıyorum en ucuz 1000w kiti yazın lütfen...
Geri