Arama sonuçları: *

• Users: Jon Snow
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Jon Snow

Kulaklık değiştirdim discordta sounpad calısmıyor

discord hariç oyun sohbetlerinde soundpadtan ses geliyor ama discordta ses gelmiyor çözümünü bilen var mı
  2. Jon Snow

Yardım Razer Kraken V3 Pro Alınır mı

2. el 2.5k civarıydı (temiz sorunsuz) almayı düşünüyorum sizce alınır mı bu fiyata daha mantıklı bir tercih var mı
  3. Jon Snow

Yardım Havit 2002bg Wireless alınır mı

Kablosuz kulaklık arıyodum bu ürünü gördüm havit markasıyla bi tecrübem olmadı kulaklığın incelemelerine baktım fakat emin olamadım düşük bütçeye alınabilicek wireless bi kulaklık öneriniz varsa onlarada açığım 2. elden de kulaklık baktım Corsairin hs80 vardı temiz bi yandan da aklımda o var ama...
  4. Jon Snow

Hs65 Hs55 Wireless mı Tercih etmeliyim

Pckolikte ikiside aynı fiyatta wireless kulaklık arıyodum uygun fiyatlıydı almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım veya başka kulaklık önerileriniz var mı
  5. Jon Snow

S23 mü İphone 13 mü?

Fiyatları hemen hemen (35k) aynı ikisi arasında kaldım baska önerileriniz varsa açığım
  6. Jon Snow

Hangi Laptopu tercih etmeliyim

sizce hangisi daha mantıklı olur Asus Tuf Gaming A15 FA507NUR-LP006 Hp victus 16-soo23N 40k altı başka laptop önerileriniz varsa yazabilirsiniz (masaüstü al yazmayın :D)
  7. Jon Snow

Bilgisayarım bi anda düşük fps vermeye başladı

Sistemim ekran kartım 4060ti işlemcim ryzen 5600 cs de 230larda fps alıyodum aynı sekilde lolde de 200-300 civarıydı ama son bi kaç gündür cs2 de 70-80 fps lolde de 100 fpslere düşmeye başladım grafik ayarlarını değiştirdim ama sorun düzelmedi witcher da ekran kartını verimli kullanıyo ama cpu...
  8. Jon Snow

Bilgisayarım bi anda düşük fps vermeye başladı

Sistemim 4060ti işlemcim ryzen 5600 cs de 230larda fps alıyodum aynı sekilde lolde de 200-300 civarıydı ama son bi kaç gündür cs de 70-80 fps lolde de 100 fpslere düşmeye başladım grafik ayarlarını değiştirdim ama sorun düzelmedi witcher da ekran kartını verimli kullanıyo ama cpu dan emin...
  9. Jon Snow

Robin Hood - Sherwood Builders alınır mı

Steamde indirime girmis 6 dolara düsmüs cok bi incelemede bulamadım sizce nasıl fiyatını hak ediyor mu
  10. Jon Snow

8 kisilik oynanabilecek pc oyunları

8 kiislik sarıcak cok paahlı olmayan oyun önerisi
  11. Jon Snow

Bilgisayarım bi cız sesiyle 1-2 saniyelik donuyo

ekran kartım 4060 ti işlemcim ryzen 5600 lol oynarken arada bi cız diye bi sesle anlık donuyo öbür oyunlarda denemedim ama suan lol oynarken oluyo
  12. Jon Snow

Ofis/Oyuncu Koltuk Önerisi

Saglam fp ofis veya oyuncu koltuk arıyorum
  13. Jon Snow

Xprime Alpha alınır mı?

https://xprime.com.tr/alpha-oyuncu-koltugu?Renk-Se%C3%A7imi=Beyaz bunu almayı düsünüyorum sizce alınır mı
  14. Jon Snow

MORT anlık çeviri programı için temiz download link önerisi

Oynadıgım oyunun tr yaması yok internette böyle bi program gördüm kullanan veya baska oyun cevirisi için önerdiginiz program site vs var mı
  15. Jon Snow

Darkest Dungeon Türkçe Yama Önerisi

Darkest Dungeon baslicam ama tr desteği yok
  16. Jon Snow

Lords of the fallen alınır mı epicte 260tl

cok souls türü oynamadım güzel indirime girmis sizcwe alınır mı
  17. Jon Snow

Rustta stelseries mouse için macro var mı

rustta stelseries için makro var mı
  18. Jon Snow

Yardım Ses Karıştırıcısı 1 e sabitlendi

öbür uygulamalarda böyle bi sey yok sadece bunda oldu nedenini çözemedim
  19. Jon Snow

İphone 11 64Gb Alınır mı

Şuan 6s kullanıcısıyım 8-9 bin tl arası temiz iphone 11 almayı düşünüyorum 64gb olması bi sorun yaratır mı çok fazla oyun oynayan birisi değilim normal düzeyde fotoğraf çeken birisiyim sizce problem olur mu önerileriniz var mı
  20. Jon Snow

Cs Düşük Fps Sorunu Laptop

Sadece cs de düşük fps alıyorum 30 u geçmiyor
Geri