Arama sonuçları: *

• Users: GGII
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

LOQ 15ARP9 (AMD) 2. Kez Anakart Yaktı

Merhabalar LOQ 15ARP9 model laptop ilk olarak carry the glass isimli basit oyunu oynarken kapandı açılmadı araştırdım maalesef bu modelde anakart yanma sorunu varmış neyse servise gönderdim 1 hafta içinde anakartı tamir edip gönderdiler aldım ilk başta sıkıntı yoktu sonra arada rdr 2 oynarken...
  2. G

Lenovo LOQ 15ARP9 laptop kendi kendine kapanıyor.

Laptop bazen kendi kendine rastgele sanki elektirik kesilmiş gibi kapanıyor Olay görüntüleyicisinde Kernel power 41 (63) hatası var. Isıdan olduğunu düşünmüyorum çünkü bazen çok ısınmasına rağmen kapanmıyor bazende açılalı 10 15 dk olmasına rağmen kapanıyor. Daha önce kapanıp hiç açılmadı...
  3. G

Lenovo LOQ laptop çok ısınıyor

Lenovo laptop daha 6-7 aylık olmasına rağmen sıcaklıklar yük altında görseldeki gibi oluyor normal midir? Model: Lenovo LOQ 15ARP9 İşlemci: Ryzen 7 7435HS Ekran kartı: RTX4060
  4. G

Lenovo laptop kapandı açılmıyor.

Merhaba, Lenovo LOQ 15ARP9 model laptopum yaklaşık 8 aylık ve garantisi devam ediyor. Cihazı kullanırken bir anda, hiçbir uyarı vermeden kapandı. O andan itibaren hiç açılmıyor. Şarj adaptörü farklı cihazlarda denenip sağlam olduğu teyit edildi. Şarj ışığı da yanmıyor. Cihazda sıvı teması...
  5. G

POCO X7 PRO VS F7 PRO VS S24FE

Öncelikle herekse iyi günler dilerim. Telefon değiştirmeyi düşünüyorum yaptığım araştırmalarda POCO X7 PRO ve F7 PRO ve S24FE bu üçü arasında kaldım bütçem 25-30 arası .Telefon daha çok oyun oynama video izleme gibi işleri yaparım kamera çokta önemli değil. O yüzden benim açımdan eksileri...
  6. G

Voidu Sitesi Güvenilir mi?

https://www.voidu.com/tr/product/monster-hunter-world-iceborne-master-edition/47258 Monster hunter world alıcam en uygun bu sitede daha önce kullanmış varsa güvenilir midir?
  7. G

Çözüldü✓ SteelSeries Arctis Nova 7 vs SteelSeries Arctis Nova 5

Bugün amazon üzerinden 5300 e nova 5 aldım fakat gezinirken 5100 e nova 7P+ gördüm sizce iade edip nova 7 almak mantıklı mı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
  8. G

4800 mhz ile 5600 mhz ram uyumlu çalışır mı?

Merhabalar laptop ramini artırmak istiyorum biraz araştırdığımda 5600 mhz olanların daha ucuz olduğunu gördüm fakat laptoptaki ram 4800mhz 5600 mhz 'lik ram taksam sıkıntı olur mu?
  9. G

35k-40k Laptop önerisi

35k-40 arası hem günlük işleri görecek hemde oyun oynatacak laptop almayı düşünüyorum. Sizce şimdi mi alınmalı yoksa indirim beklenmeli ? Varsa önerileriniz onlarıda yazabilirsiniz. Bu indirim bitti ama yine bu tarz bi indirim olursa almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı? Acer marka iyi midir...
  10. G

Woyax sitesi güvenilir mi?

https://woyax.com.tr/batarya/975-woyax-by-deji-general-mobile-gm21-pro-omix-x300-omix-x500-batarya Hepsiburada ile arasında 70 tl fark var bu site güvenilirse buradan almayı düşünüyorum.
  11. G

Monster gamepad ürün gelmeden teknik servise gitmiş.

Merhabalar 4 gün önce hepsiburadadan aldığım monster pusat gamepad bana gelmeden teknik servise gitmiş satıc=57&hash=c1e589ac9bcfb979f5816e5812cfbf2d']Dosya ekleı monster ben garantiyi başlatmak içindir diye düşünü yorum ama teknik servise gitmesi garip geldi önceden alan varsa sizdede böyle bi...
  12. G

20 bin TL'ye R5 1600 Rx5500xt sistemi yükseltme tavsiyesi

Merhaba. Sistemi 3-4 yıl önce aldım ve yavaş yavaş ömrü dolmaya başladı. Bazı parçaları değiştirmek istiyorum, buraya da bir danışayım dedim. Şu anki sistem: Anakart: Gigabyte B450M S2H v. RAM: 8x2. İşlemci: R5 1600 - stok fan. Ekran kartı: XFX RX 5500XT 4 GB. PSU: Gamepower 550W 80+...
Geri