Arama sonuçları: *

• Users: buraksyhn1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Razer gold kodlarını nerede bozabilirim

Baktım fakat vatangamede 1000 TL altı bozulmuyor site bulamıyorum nereden bozabilirim
  2. B

HEPSİBURADA İNDİRİM SAÇMALIĞI

Bugün akşam bir indirim başladı sene sonu indirimleri diye ve ben bunu dün akşam gördüm, tablet almayı planlıyorum ve 7000 TL'ye varan indirim diyordu bugün indirimler başladı, bakayım dedim. Tabletlerin çoğunda indirim yok ve indirim olanlarda yüzde bir en çok yüzde altı gördüm o da s11 deydi...
  3. B

Xiaomi pad 7 modelini iade ettim

Ürünu yeni aldım ve kullanmaya başladım ürün gereksiz bazen ısınıyor ve dünden itibaren kasmaya başladı bu canımı sıktı ve iade talebi oluşturdum ürünü 13299 TL'ye almıştım eski iPad Air kullanicisi olarak ipade geçmeyi düşünüyorum sizin düşünceleriniz neler
  4. B

Performanslı Kalem kullanılabilecek tablet

Yüksek performanslı bir tablet arıyorum hem oyun hem de ders için kullanacağım Xiaomi pad 7 aklımda var önerilerinizi bekliyorum Huawei almayacağım
  5. B

Kalemli Tablet önerisi

Taksitle alabileceğim Kalemli bir tablet ariyorum şarjı uzun gidecek hızlı şarj olacak ders için kullanacağım genelde önerilerinizi bekliyorum.
  6. B

10 TAKSİTLE SİSTEMİME EKRAN KARTI

Ekran kartı alacağım R5 5600 32 GB ramim var ve ekran kartı alacağım 10 taksitle sizce hangi ekran kartını almalıyım
  7. B

KABLOSUZ GAMİNG KULAKLIK ÖNERİSİ

2000 2200 civarı kulaklık arıyorum kablosuz gaming olacak şarjı uzun gitse güzel olur önerilerinizi bekliyorum
  8. B

UBER TAKSİ BAZI HESAPLARA KUPON YÜKLEMİŞ

Abimin hesabına da buna benzer bir kupon yüklenmiş
  9. B

10 BİN TL'ye KADAR TELEFON ÖNERİSİ

Arkadaşım telefon arıyor ve hafızasının en az 128,oyunlarda iyi performans vermesini istiyor dolayısıyla bataryasınında iyi olması gerekiyor;önerilerinizi bekliyorum.
  10. B

SICAKLIKLARIM NORMAL Mİ?(Lenovo IdeaPad GAMİNG 3)

Arkadaşlar Steam üzerinden FC 25 indiriyorum ve CPU sıcaklığı 80 86 derece arası bu normal mi? Oyun indirmenin işlemci sıcaklığına bu kadar etkisi var mı?
  11. B

❌İndirim Bitti! AYKODGELDİ KODUYLA KUMTEL KTF-290 vantilatör 799₺

Sabahki 200 TL kuponu olsaydı 699 a gelecekti fakat bu fiyatta gayet iyi.
  12. B

Yardım 1200 TL civarı klavye önerisi

1200 TL civarı klavye arıyorum (blue switch olsa iyu olur) Boyutu küçük olsun Önerilerinizi bekliyorum Trendyolda kuponda var oradan atarsınız daha iyi olur
  13. B

1000 TL'ye KLAVYE ARIYORUM

Bana önerir misiniz alacağım ama
  14. B

1000 TL'ye Güzel Blue Switch Mekanik Klavye Önerisi

1 k bütçem var İyzico kampanyasına katılirsa da ödeyebilirim 500 TL fazlasını
  15. B

6000 TL MONİTÖR ÖNERİSİ

Monitör arıyorum ips olacak 240 hz olursa mükemmel olur Msi markasının 6000 TL'ye 180 hz ips espor monitöru var fakat fiyatı fazla geldi acilen önerebilir misiniz?
  16. B

İPAD AİR 4 TABLETİMİ TAKAS İÇİN VERDİM

Laptop almak istiyordum ve lenovo IdeaPad GAMİNG 3 modelini takasla iPad Air 4 +5000 TL vererek aldım. Rtx 3050 ti 12 gb ram 500 ssd R5 5600H işlemci Fazla bir fiyat verdim mi diye düşünüyorum
  17. B

Yardım Sistem kuracağım ve ekran kartı seçmek istiyorum.

Fp ikinci el bir ekran kartı arıyorum bana önerir misiniz Anakart:Asus Prime A320M-SH V2 Ram: Hyper x 2666 MHz 8 gb İşlemci ryzen 3 1200 (intel de seçilebilir) SSD:256 GB Ekran kartı arıyorum işlemcim uymazsa islemcimi biraz bütçe arttırarak farklı seçebilirim
  18. B

1500 TL'ye BÜTÇEYE GAMİNG KABLOSUZ KULAKLIK ÖNERİSİ

İyi geceler dostlarım 1500 TL bütçe ile kablosuz gaming kulaklık arıyorum iyzico olursa 1800 TL'ye çıkabilirim mesajlarınızı bekliyorum.
  19. B

S WALLET UYGULAMASI 250 TL

Uygulamayı yükledim doğrulamayı yaptım fakat herhangi bir para gelmedi. Doğrulama yaparken annemin adınaydı fakat benim yüzüm ile doğrulandı. 250 TL tahmini ne zmaan yatıyor 3 gün içinde diyor ama.
  20. B

R5 5600 İçin Ekran Kartı

Aklımda 3070 ve 3060 ti var. 1080 p de oynayacağım ve sahibindende iki ilan buldum. Biri 8300 TL rtx 3070 8000 TL olan rtx 3060 ti
Geri