Arama sonuçları: *

• Users: xa1res
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

1 tb F/P SSD onerisi acil

Merhaba MSI Vector 16 HX A13VHG-495TR laptopuna ekstra 1 TB SSD almak istiyorum şu anki piyasada bir şey bulmak zor maalesef onerebileceginiz iyi bir F/P ürün var midir?
  2. X

%75 Mekanik klavye onerisi

suanda gt60 prolu bir manyetigim var ancak bir tanede %75 aliminyum mekanik klavye almak istiyorum renginin siyah olmasi cok daha iyi olur neler onerebilirsiniz butce 8 bin
  3. X

Direksiyon onerisi moza r3

merhabalar f1 crew forza gibi oyunlari oynamak icin bir direksiyon almak istiyorum sizce ne alinabilir aklimda moza r3 r5 ve t300rs var
  4. X

Valorant'ta dusuk FPS

i7 13700HX 4080'li bir laptopum var ancak Valorant'ta FPS'im cok drop yiyor. Monitörüm 2K 240Hz bu Hz i sabit alabilmek istiyorum ancak oyun fighta girdigim zaman cok yuksek ihtimalle 240'in altina dusuyor FPS sicakliklarim kullanimlarim fotografta var. [H3 id='Valorantta+dusuk+FPS']Valorant'ta...
  5. X

AOC 24G4X ve Gigabyte GS27QXA monitörler saniyelik kapanıyor

Merhaba, monitörüm bir anda güç kesintisi yaşıyor. Herhangi bir "No Signal" yazısı gelmiyor, o yüzden güçte sorun var diye düşünüyorum. Ekran bir anda tamamen kapanıyor, 1-2 saniye sonra geri geliyor. İki monitörümde de yaşıyorum ancak yeni monitörü aldığımdan beri çok daha sık olmaya başladı...
  6. X

Top tier klavye onerisi

Merhabalar butce sinirim yok yurt disindan getirtme sansim var ama tercihim turkiyeden almak ama.Suanlik aklimda ying75 veya pwnage 65 var siz ne onerirsiniz
  7. X

Ying75 63 alınır mı ?

Merhaba şu anda fun60 ultra kullanıyorum ama yükseltip ying75 ya da ying63 almayı düşünüyorum. Sizce nasıl? Başka bir öneriniz var mıdır?
  8. X

2K monitorde 1 olu pixel

Merhaba Gigabyte GS27QXA dun bu monitor elime ulasti bugün testlerini yaparken ekranin tam ortasina 5 cm uzakliginda bir tane olu pixel oldugunu fark ettim Sinerji'den almistim sizce ne yapmaliyim iade etmeye deger mi yada kabul ederler mi iadeyi?
  9. X

Yardım ACIL YARDIM 2k 260hz laptop

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gigabyte-gs27qxa-27-1-ms-2k-ips-240-hz-oyuncu-u-fiyati,1026023788.html bu monitoru aldim ancak mojnitoru 2k 240hz ve ustune cekince goruntu gidiyor donusutaurucuden dolayi oldugunu dusunuyorum msi vector 16 hx a13vhg-495tr laptop modelim bu eger...
  10. X

3k butce gamepad onerisi

3k butcem var fps oyunlari oynamiyorum gamepadlerle sadece souls ve yaris oyunlari oynuyorum ucuz olmasi isime gelir ama beni de uzun bi sure gotursun istiyorum ve suan kullandigimda cok fazla olu bolge var oyle bi sorunu olmayan kol istiyorum
  11. X

Gigabyte 27" GS27QXA alınır mı

bu monitörü sinerji üzerinden almayı düşünüyorum farklı bir öneriniz varmı curved bir monitör istemiyorum ve 27 inch 2k 240hz ve üzeri olursa güzel olur
  12. X

ACIL n11 den monitor alinir mi

Merhaba n11den https://www.n11.com/urun/asus-tuf-gaming-vg27aqml1a-27-1-ms-260-hz-2k-qhd-ips-led-monitor-43176088?magaza=seyftek&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bu monitoru almak istiyorum ancak n11 olmasindan dolayi tam olarak emin degilim sizce sorun cikarmi...
  13. X

12K gaming monitor onerisi

Merhaba 12K bütçem var gerekirse biraz asabilirim 4080'li laptopum var o yuzden 2K bir monitor almak istiyorum hem is icin kullanabilip hem hikayeli ve FPS oyunlarinda da kullanacagim o yuzden yuksek bir yenileme hizina sahip bir monitor lazim şu anda aklimda...
  14. X

7k Wireless kulaklık

Merhabalar 7k bütçem var gerekirse arttırabilirim yeni bir wireless kulaklık arıyorum fps oyunlarını çok oynuyorum o yüzden iyi ses kasabileceğim aynı zamanda müzik dinlerken fiml izlerken de iyi bir ses performansı olan bir kulaklığa ihtiyacım var öneride bulunabilirseniz sevinirim
  15. X

75k sistem toplama onerisi

merhaba yeni bir sistem dizmek istiyorum aklimda asagidaki parcalar var sizce nasil olurlar degistirmem gereken bir parca varmi fps oyunlarini 1280x10x80 oynadigim icin 7800x3d sectim [H3...
  16. X

Mousepad onerisi 3k alee

Merhabalar yeni bir mousepad almak istiyorum ancak almiskende kaliteli birsey almak istiyorum aklimda https://meyergaming.com/dream-gamer-alee-mousepad veya wraith ace sunset var cam istemiyorum hybrid bir model olup boyutu ne kadar fazla olursa o kadar iyi olur (kare sekilde)
  17. X

80k bütçeye sistem tavsiyesi

Merhabalar 80k butce ile pc toplayacagim sadece suanlik 5070ti 7800x3d ikilisi olan bir sistem toplamayi dusunuyorum sizce nasil olur ve diger parcalar icin ne onerirsiniz butceyi gerekirse arttirabilirim
  18. X

3k gaming kulaklik onerisi

Merhaba. 3K bütçem var gerekirse 5'e arttirabilirim ama istemiyorum. Suanlik mumkunse Wireless almak istiyorum. FPS oyunlari cok oynuyorum o yuzden ses kalitesi onemli mikrofon anlasilir bir şey olsa yeter. Aklimda: ATK Mercury I eSports Kulaklık [Ön Sipariş] var. Kablolu alirsam da...
  19. X

Klavye kasasi boyama

Merhaba klavyenin kasasini siyaha boyicam şu an beyaz bunun icin hangi boyayi kullanmaliyim.
  20. X

Manyetik klavye onerisi

merhaba manyetik klavye almak istiyorum ama hangisini almak daha mantikli bilemedim kullanan vs varsa yardimci olursa cok sevinirim almayi dusunduklerim https://wraithesports.com/products/wraith-w75-analog-klavye-founders-edition-on-siparis?variant=48576740884673...
Geri