Arama sonuçları: *

• Users: cheeren
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Game Garaj slayer x5t BIOS ayarları

Merhabalar. Game garaj slayer x5t aldım ve bios ayarları yapacağım ancak bios bana karışık geldi. Ayarların nasıl olacağı ile ilgili bilgisi olan ya da video bulan var mı?
  2. C

Korsan Windows'u nasıl kaldırırım?

Kurulum için götürdüğüm tamirci ben istemediğim halde Windows 11 i kaçak olarak kurdu. Duyduğum şeylerden dolayı içime sinmiyor. Kendim tekrar lisans anahtarı ya da lisans ile kurmak istiyorum. Bunun için komple reset atmam gerekir mi yoksa lisans anahtarını kaldırmam yeterli mi?
  3. C

Erazer Deputy P60 mı yoksa Game Garaj slayer x5t mi?

Merhabalar. Erazer deputy p60 ve Game garaj slayer x5t arasında kaldım. Fiyat olarak birbirlerine yakın sistemler ancak emin değilim. İçim slayer istiyor ama bu son yaşanan toplama sistemlerdeki TRT olayı kafamı karıştırdı. Bazı firmaların batması olası olduğundan Game garaj konusunda kafam...
  4. C

Balatro mobile Türkçe yama nasıl yaparım?

Merhabalar. Balatronun kendisine Türkçe getirmedikleri için bende yamayı mobil tarafına kurmak istiyorum. Android Oyun Clup yapmış. Sitesinde de var isteyen bakabilir. Ceeprus tarafından hazırlanan yama kullanılmış. Ama şuanda o dosyada virüsler var. Bende kendim uyarlamak istiyorum. Nasıl...
  5. C

Unity de nesnelerin kenarları bozuluyor.

Merhaba. Unity ile oyun geliştirme yapıyorum. Çözemediğim bir sorun var. 3D ya da 2D olsun fark etmez, koyduğum nesnelerin kenarları bozuluyor. Sanki kenar yumuşatmayı kapatıp bir oyun oynuyormuşum gibi. Düz, pürüzsüz değil. İzlediğim derslerde bu yok ama bende oluyor. Çözümü bilen varsa ve...
  6. C

Linux dan Windows'a geçemiyorum.

Merhabalar. Flaş belleğime ventoy kurdum ve sonrasında Windows 10 iso dosyasını içine attım. Bilgisayarı kapatıp boot menüsüne girdim. Ventoy kuruluma ulaştım. Windows'u ve normal kurulumu seçtim devam ettim ancak sonrasında siyah ekran alıyorum. Ekran resimdekidir. Çözümü nedir?
  7. C

Oyuna nasıl bağlanılmalı?

Merhaba. Çevrimiçi bir oyun projem var. Sosyal Çıkarım türü. Bağlantı nasıl olmalı? Yani, Steam lobisiyle senkronize mi olmalı yoksa oyuncunun makinesine göre bir oda mı oluşturmalı?
  8. C

Unrealde indirdiğim asetler bir arada duruyor.

Merhaba. Unreal da projem için bir asset indirdim, ekrana sürüklediğimde bütün objeler birlikte hareket ediyor. Onları nasıl ayırabilirim?
  9. C

Unreal Engine kayıt etmeme sorunu.

Merhaba. Bir proje üzerinde çalışıyorum. kayıt alıp kapatacağım ama kayıt alırken bir hata veriyor. Hata verdiği şey bir aset. çözümü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  10. C

Unreal Engine kamera efekti nasıl yaplır?

Merhaba. Bir oyun projem var. Bu oyunum da kameranın (oyuncunun oynadığı) filtresini farklı yapmak istiyorum. Oyun içindeki nesneler gerçekçilik yerine biraz daha pürüzlü bir yapıya sahip olmalı. Umarım anlatabilmişimdir. Örnek vermem gerekirse şuan yeni çıkmış olan Tostçu oyunu. Oyundaki...
  11. C

Fallout New Vegas Türkçe yama sorunu.

Merhabalar. Fallout New Vegas oyununa Türkçe yama yapıyorum ve oyunu başlatıyorum. Başlangıç menüsünü geçtikten sonra oyun açılıp kapanıyor. Epic Games den dolayı olduğunu düşünüp oyunu Steam dan tekrar aldım fakat aynı sorun gene oldu. Çözümü bilen var mı?
  12. C

Avast vpn mobil veri de neden çalışmıyor?

Merhabalar. Mobilde avast vpn sahibiyim. Wifi ile kullanıyorum ama mobil veri de çalışmıyor. Nedenini ve çözümünü bilen var mı?
  13. C

BIOS KİMLİK KONTROL HATASI

Merhabalar. BIOS güncellemesi yapacağım. Videolardaki adımların aynısını yaptım. Anakartım Gigabyt B450M-K rev1.0. Bütün adımları yapmama rağmen Bios kimliği kontrolü hatası alıyorum. Yardım eder misiniz?
  14. C

Monitör önerisi verir misiniz?

Merhabalar. 4 - 6 bin tl arası bir bütçem var ve monitör almak istiyorum. Bu fiyat bandında bana önerebileceğiniz güzel bir monitör var mı?
Geri