Arama sonuçları: *

• Users: wondee
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Öneri Realme Buds Air 6 Pro vs Anker Liberty 4 NC

realme buds air 6 pro ve liberty 4 nc modeli arasında kaldım bilgili arkadaslar yardımcı olabilir mi
  2. W

5000 tl tablet önerisi

arkadaşlar kız kardesime tablet alacağım fiyat performans olarak hangi tableti önerirsiniz
  3. W

Kulak içi kulaklık önerisi butce 2000

Arkadaslar kulak içi kulaklık arıyorum dış ses kesme özelliğiyle gecikmenin füşüklüğü önemli benim için hangi kulaklığı önerirsiniz
  4. W

EN İŞLEVLİ KREDİ KARTI

Arkadaşlar kredi kartı çıkarmayı düşünüyorum ama en kullanışlı hangisi bilmediğim için deneyimli olan üyelerimiz bilgi verirse sevinirim
  5. W

500-1000 arası mouse önerisi

arkadaslar oyun oynamak icin mouse alacağım ama çok bi bilgim yok yardimci olursaniz sevinirim amazonda 500 üzeri 100 tl kuponum var
  6. W

dodiden ets 2 indirsem bir sıkıntı olur mu

Arkadaslar ets 2 indirmek istiyorum v1.48.5.72s sürümünü indirsem sorun çıkarır mı
  7. W

ucuz mouse onerisi verebilir misiniz

Arkadaslar bana 200 300 tl lik idare edebileceğim bir mouse onerebilir misiniz n11 den olsa daha iyi olur 250 tl uzeri 60 tl kuponum var mousepad onerisi de alabilirim
  8. W

uygun fiyata mouse onerebilir misiniz

https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-acer-nitro-5-intel-core-i5-12450h-8-gb-512-gb-ssd-rtx-4050-6-gb-freedos-15-6-fhd-144-hz-ips-panel-tasinabilir-bilgisayar-nh-qlzey-007-fiyati,383872329.html Bu bilgisayarı aldım arkadaşlar bunun yanina mouse onerebilir misiniz
  9. W

Sizce almalı mıyım? HPVictus Gaming 16-S0035NT

https://app.hb.biz/rzsnE2LZxAoG Bu laptop hakkında düşünceniz nedir almalı mıyım?
  10. W

27000 tl bütçem var acil leptop önerisine ihtiyacım var

bütçe:27000 Arkadaşlar oyun oynamak için laptop alacağım herkesin fikrini almak istediğim için açtım bu konuyu önerdiğiniz laptopun artı ve eksi yanları neler olabilir onları da açıklayabilirseniz sevinirim
Geri