Arama sonuçları: *

• Users: Cancan234
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Cancan234

Yardım Program vs Kurmadan Discord vb Sitelere Nasıl girerim

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi vpn gibi bir şey lazım discorda vb sitelere girmek için şuan türknet kullanıyorum forumdan bir arkadaş uzaktan bağlantı ile modemime vs ayar yapmıştı bilgisayar üzerinden ağ ayarı yapmıştı vpn vs ihtiyaç duymuyorum şuan fakat çevremde çok bu sorunu yaşayan...
  2. Cancan234

Yardım KASA İÇİ DİZAYN YARDIMI VE FAN ÖNERİSİ

Arkadaşlar Eşimle Sonunda Beyaz Sistemi %95 Olarak tamamladık Fakat Fanları Konusunda yardıma ihtiyacımız var Ekranlı Fan almayı düşünüyoruz Lian linin Ama Hava akışı Nasıl olmalı Ona göre fanlar var Montajı nasıl olmalı bilemedik O yüzden Sizlerin Yardım Ve Tavsiyelerine ihtiyacımız var...
  3. Cancan234

Topladığım Sistem için Kasa Ve Anakart Önerisi!!

Eşime Topladığımız Sistemde Hemen Hemen Tüm Bileşenleri Aldık Fakat Sadece 2 Parçamız Eksik kaldı bu konuda Bilgi Sahibi olan Arkadaşlar Yardımcı olursa Sevinirim Elimizde Olan parçaları Aşşağıya Sıralıyorum Ekran Kartı ...
  4. Cancan234

🔥İndirim Fifine Mikrofon Ve Kulaklık İndirimleri

İçlerinde uygun olan ürünler Var Özellikle A6 alınabilir diye düşünüyorum lazım olan varsa https://www.elitmuzik.com.tr/fifine
  5. Cancan234

BU ELEKTİRİKLİ SÜPÜRGE ALINIR MI

attığım süpürge alınır mı 10 K Bandında daha iyi bir öneriniz varmı varsa yardımcı olur musunuz...
  6. Cancan234

Yardım Bu Sıvı soğutma alınır mı

beyaz sistem diziyoruz işlemci olarak 9800x3d veya 7800x3d alıcaz gaming gecesinde bu indrime giricek ne kadara düşerse alınır acaba veyahut almaya değer mi https://www.incehesap.com/lian-li-galahad-ii-trinity-performance-360mm-beyaz-islemci-sivi-sogutucu-fiyati-70073/
  7. Cancan234

❌İndirim Bitti! 5070 FİYATINA WHİTE 5070Tİ 39 K 3 TAKSİT!!!

https://www.incehesap.com/colorful-igame-geforce-rtx-5070ti-ultra-w-oc-gddr7-256bit-oc-16gb-v-16gb-gaming-ekran-karti-fiyati-80511/ stoklu ürün lazım olan alabilir
  8. Cancan234

Sistem Parça önerileri Detaylı Bilgi Ve yardım

Öncelikler Herkese İyi geceler dilerim Eşime sistem Toplamaya başladık ve yavaş yavaş parçaları satın alıyoruz ilk başta ekran kartı aldık Elimizde olan sistem parçalarından başlamak isterim Ekran kartı olarak...
  9. Cancan234

Bu parçalar Nasıldır Ve Öneri Ve Yardım Lazım!

eşime 5070 li sistem topluyoruz sistem amd olucak o yüzden bu indirimlere bakıyoruz o sebepten attığım parçaları yorumlar mısınız alınır mı alınmaz mı diyerekten işlemci olarak min 7800x3d alacağız ona göre yorumlarsanız sevinirim tavsiyelerinizi de bekliyorum ANAKART...
  10. Cancan234

Yardım BU MONİTÖR ALINIR MI FAZEON X32F180Q 31.5

[H3 id='FAZEON+X32F180Q+31.5+180Hz+0.5ms']FAZEON X32F180Q 31.5" 180Hz 0.5ms[/H3] Fiyatı 7000 tl ıps panel ve 2 k fiyatı bana uygun geldi şuan ki sistemde 1080 p va panel monitör kullanıyorum ve verim almak için 2 k ya geçmemi öneriyorlar 4070 süper ekran kartı 7800x3d işlemci var monitör...
  11. Cancan234

Yardım İşlemci Amd Mi olmalı İntel mi ?

Arkadaşlar Eşim için Bilgisayar toplamaya karar verdik şuan için ekran kartını satın aldık RTX 5070 sistem ddr5 bir sistem olsun istiyoruz hem program hem oyun hemde render için olsun istiyoruz işin açığı aklımızda intel almak vardı İ7 ama son zamanlarda nerdeyse gördüğümüz tüm sistemler Amd...
  12. Cancan234

Yardım Bilgisayar açıldıktan bir süre sonra Takılmalar oluyor

Yaklaşık 20 25 gündür bu sorunla karşı karşıyayım bilgisayarı açıyorum ister oyun olsun ister film dizi youtube olsun 1 2 saat max 3 saat sonra ufak ufak takılmalar oluyor izlediğim şeyler de takılmalar ses kaymaları meydana geliyor fareyi sağa sola hareket ettirirken tamemen anlaşılıyor...
  13. Cancan234

🔥İndirim MSI Dizüstü Bilgisayar I5-12450H, 15.6 FHD 144Hz, 16GB RAM, RTX4050 30.999

https://amzn.eu/d/4CM2uaO Bana fiyatı uygun geldi 2 haftadır laptop araştırıyorum bu banda bulamadım peşin fiyatına 6 taksit de var
  14. Cancan234

Öneri %100 kablosuz klavye ve webcam önerisi

Klavyem eskidiği için değiştirmek istiyorum sağlam ve uzun süre beni idare edebilecek şarjı çabuk bitmeyecek bir klavye arıyorum kısa bir süre zarfında da hobi olarak içerik videoları çekmek istiyorum o yüzden kamera ihtiyacım da olacak önerileriniz ve yardımlarınıza açığım klavye için 3 k...
  15. Cancan234

❌İndirim Bitti! VATAN BİLGİSAYAR YILIN SON İNDİRİMLİ HAZIR SİSTEMİ 40 K

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-14400f-z790-d-rtx-4070-super-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html#odeme-secenekleri Sistem bence hayet uygun ram x16 yaptığımızda 43 k ya yakın geliyor fiyatı
  16. Cancan234

Yardım Yayın ve kayıt almak için kamera önerisi

Yayın ve youtube kayıtları için kaliteli 60 fps kamera almayı düşünüyorum uygun önerisi olan veya deneyimlediği güzel kameralar olan yardımcı olabilir mi ?
  17. Cancan234

Öneri Max 8 k BÜTÇE KABLOSUZ KULAKLIK ÖNERİSİ

Max 8 k bandında kulaklık arıyorum hs80max düşünüyorum mikrofonu da iş yapacak bir kulaklık olursa iyi olur kayıt yapmak için veyahut ekstra olarak temiz ses alacak bir mikrofon öneriniz varsa onlarada açığım şuan setup aşamasındayım açıkçası sistem ryzen7 7800x3d 4070 süper ekran kartlı bir...
  18. Cancan234

Yardım Corsair HS80 Max Alınır mı

Corsair HS80 Max almayı düşünüyorum ama şuan 5999 tl fiyatı var ama taksit vs yok sizce kasım boyunca indirime girer mi beklemeli miyim yoksa almalı mıyım aklınızda benzer yada daha iyi bir seçenek varsa yorumlarada açığım bütçe 5 k ile 7 k bandında
  19. Cancan234

35 K bütçe her şey Dahil toplama sistem önerisi

Tüm ekipmanlar dahil max bütçe 35 k olacak şekilde toplama bilgisayar önerir misiniz
  20. Cancan234

Bu Sistemler uygun mu Hangisi Alınır

arkadaşım pc almayı düşünüyor ama hiç uğraşmamak için ve toplu olarak uygun olduğunu düşündüğü için toplamakla uğraşmak istemiyor ayrı ayrı o yüzden bu aşşağıda ki sistemleri attı sizce hangisini almalı ve bu sistemler bu fiyata göre uygun mudur varsa başka öneriniz onlarada açığız Max bütçe 35...
Geri