Arama sonuçları: *

• Users: Kastimon
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Kastimon

Yardım Yurtdışı ürün aldım olası masraflarım ne olabilir?

Alibaba üzetinden indirimlerle ve kargo ücretiyle beraber 19.46$ karşılığında LDON MİDE 68 isimli klavyeyi söyledim ve bu gün yola çıktı. Ürünü almak için ne kadar gümrük vergisi ödeyeceğim, kime ödeyeceğim ve ne kadar süre içinde ödemem lazım bu konuda bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi?
  2. Kastimon

Sistemimi upgrade etmeye nereden başlayabilirim?

I7 4770 CPU, DDR 3 1600mhz 2x8GB 1600mHz CL9 RAM, 1050W PSU, RX 6500 XT 4GB GPU, Asus Z87-PRO anakartlı sistemimi parça parça upgrade etmek istiyorum nasıl yapabilirim?
  3. Kastimon

Eski soğutucumu yeni sistemimde kullanabilir miyim?

Eski am3 kasamdan söktüğüm kule tipi soğutucumu lga 1150 soketli stok soğutuculu olan sistemime takmak istiyorum internet üzerinden şu braketi almam yeterli olur mu? https://www.hepsiburada.com/cold-power-intel-1150-1151-1200-1156-775-pin-universal-fan-braketi-fan-ayagi-pm-HBC00006N6JG5
  4. Kastimon

Elden Ring oynicam ekran kartı ne almalıyım?

Kullandığım sistem asus z87-pro anakart ddr3 24gb ram intel i7 4770 işlemci ve r7 240 2gb ekran kartına sahip ekran kartını 2.el alıp güncellemek istiyorum ama i7 4770 rx 5500 xt kartımla çok darboğaz yapmıştı. Darboğaz yapmayacak ekran kartı önerileriniz neler? 1736594452 1050w psu var watt...
  5. Kastimon

15K ŞEHİR İÇİ BİSİKELT ÖNERİSİ

Bursa'da şehir içinde kullanmak için bisiklet lazım maksimum bütçem 15k ama daha uyguna varsa işime gelir 2. el almayı düşünmüyorum önerilerinizi bekliyorum.
  6. Kastimon

Asus Z87-PRO için uygulama önerisi

Bu anakart için masaüstü uygulaması var mıdır?
  7. Kastimon

2X 8Gb VE 2X 8Gb ramlere sahibim uyumlular mı?

bu ramlerin aynılarından birer tane daha var elimde hepsini pcmde kullansam sorun olur mu sorun yaratıcaksa hangi ikisini kullanmalıyım?
  8. Kastimon

2. El GPU tavsiyesi kredi kartımla alacağım

I7 4770, R7 240 2gb, 16gb ramli sistemim var ekran kartımı değişeceğim ve nakit param yok kredi kartımdan 2. El almak istiyorum s param güvende ile bu fiyata en iyi ne alabilirim (elden ring oynayacağim)
  9. Kastimon

Çözüldü✓ 4k 120hz oynamak için mini itx sistem önerisi

belirli bir bütçem yok ama f/p olması benim için önemli sistemimi daha sonra güncelleyebilirim
  10. Kastimon

Sistemimi ne kadar upgradelemeliyim

İ7 4770 işlemcili, Asus Z87-PRO anakartlı, 16GB ramli ve GTX Quadro K5000 ekran kartlı sistemimin ekran kartı geçen yaz bozuldu ve eski ekran kartım olan AMD R7 240 ekran kartını geçici olarak kullanmaktayım. Ekran kartım ELDEN RING oynarken yandı ve yeni DLC'nin çıkışıyla birlikte tekrardan...
Geri