Arama sonuçları: *

• Users: tilkimilki
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Iphone 17 mi alınır 17 pro mu

Çok fazla farklı modellerle kıyas vardı fakat 17 ile 17 pro arasındaki fark pek konuşulmamış. Aradaki fiyat farkına değer mi, alınır mı? Yorumlarınız nedir?
  2. T

Oyun için mikrofon önerisi

Selamlar, Oyunda voice chat için sürekli kulaklık takmak istemediğim için mikrofon almayı düşünüyorum. Profesyonel yayın vs gibi bir durum olmadığı için çok kaliteli olmasına gerek yok. Pazaramada 1600 tl lik bir bakiyem olduğu için bu fena değil diye düşündüm: Havit GK63 Öneriniz var mıdır?
  3. T

Eski SSD kullanılır mı

Selamlar, Yeni bir sistem aldım ve normalde kullandığım laptoptaki diski bu kasaya geçirmek istiyorum. Laptopta kullandığım M2 Disk: XPG Gammix S70 1TB Bende olan ve gönderilecek diskler ise: Kioxia 1TB Exceria Plus ve Team MP44L 1TB Kendi diskim zaten çok daha iyi fakat yaklaşık 5 yıldır...
  4. T

4000 TL civarı klavye önerisi

Herkese iyi forumlar. Şuan XPG Summoner kullanıyorum gayet de memnunum fakat yaklaşık 4 yıldır kullandığımdan zamlar patlamadan yeni bir klavye almayı düşündüm. Multimedya topacı olan ve mümkünse ekranı olan bir klavye arıyorum. Ben aşağıdaki modelleri buldum, bunların arasından veya iyi...
  5. T

15 bin TL klavye, mouse, kulaklık önerisi

Selamlar, Toplam bütçem yaklaşık 10-15 bin TL, 15 civarına çok çıkmak istemiyorum fakat bu gerçekten kaliteli ve verdiğin paraya tamamen değer tarzında bir ürün olursa bütçeyi yükseltebilirim onun dışında 10 bin TL civarında kalmak istiyorum. Mouse ve kulaklık kablosuz, klavye kablolu olabilir...
  6. T

Oyuncu koltuğu önerisi

Selamlar. Maksimum bütçem 10 bin civarında fakat o miktarlara da çıkmak istemiyorum. Mümkünse daha uygun bir fiyata f/p oyuncu koltuğu arıyorum. Boy 174 kilo 95 Xdrive anka veya Zio düşünüyorum şuan varsa bir öneriniz bekliyorum.
Geri