Arama sonuçları: *

1. M

7-8k Bütçe ile En Rahat Oyuncu Koltuğu Tavsiyeleri

Bütçe 7-8k oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum en rahatı f/p önerir misiniz? teşekkürler
  2. M

Sistemim nasıl satın aldım

Arkadaşlarım fiyattan istinade sistem nasıl parçalar uyumluluk olsun güzelmi uzun süre götürürmü satın aldım bugün
  3. M

Kasa topladım bakarmısınız

Sizce nasıl arkadaslar 2 k 4k oyunları oynatırmı dar boğaz yapar mı çok anlamadığımdan soruyorum
  4. M

Sistem nasıl yorumlarmısınız arkadaşlar

yorumlarmısınız nasıl arkadaşlar
  5. M

80k hazır sistem yardımm

Arkadaşlar 80k ya sadece kasa toplarmısınız 80 son bütcem kuruş fazlası çıkmaz lütfen yardımcı olun
  6. M

Bütcem 80k civarı yardımcı olun lütfen

Arkadaşlar vatandan gidip bilgisayar alıcam elden alıcam sebebi 50 bin civarı nakit verip kalanını taksitlendirmem internetten alamam bana toplayabileceğim en mantıklı sistemi toplarmısınız herhangibi mağazadanda olur eskişehir için lütfen yardımcı olun sadece kasa alıcam
  7. M

Sistem iyi mi? fiyatına göre

Arkadaşlar merhaba ortalama 85 civarında sistem alıcam sizce nasıl yorumlarmısınız lütfen
  8. M

Yorumlamanız çok önemli sistem tavsiye

Son olarak almayı düşündüğüm sistem fiyatta çok çıkamıyorum taksit ile çok fark biniyor bu sistem beni götürürmü fiyatta çıkamam daha fazla
  9. M

65k lık sistem nasıl sizce

Yorumlarınıza açığım arkadaslar sizce nasıl
  10. M

Sizce nasıl yorumlarmısınız

yorumlarınız çok önemli kötüyse kötü diyin lütfen
  11. M

İnce hesaptan maks 60k ya sistem önerir misiniz?

Arkadaşlar çok bilgili değilim sadece ekran kartım nvidia olsun istiyorum bunu dışında en uyumlu en iyi besleyecek sistemi bana önerir misiniz? (ince hesaptan)
  12. M

sistem önerisi yardım

arkadaşlar pc toplicam ama fiyatlar uçuk en f/p kralı sistem hangisi çok kararsızım kötü bişey almak istemiyorum
  13. M

maximum 18000k ya sistem önerir misiniz?

Sadece kasa monitör fln dahil değil
  14. M

Excalibur alınır mı?

Değermi https://ty.gl/9otyh6b22u
  15. M

James Donkey alınır mı?

Fiyat performansı nasıl sizce ghosting falan
  16. M

5000Tl Monitör Önerisi

Maximum 5k ya monitör önerir misiniz? playstationuma bağlıcam hikayeli oyun için falan
Geri