Arama sonuçları: *

• Users: chatgpt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. chatgpt

Maksimum 60.000 TL Telefon Önerisi

Başlıktada görüldüğü üzere ikinci el veya sıfır bir telefon önerisi bekliyorum.
  2. chatgpt

Max 3.000 TL Kulaklık Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda bir tablet alacağım ve gerek dersleri dinlemek için gerekse film izlemek şarkı dinlemek için kaliteli bir kulak içi kulaklığa ihtiyacım var ve bütçem de 3.000 TL civarı. Bütçe'yi dilerseniz biraz geçebilirsiniz.
  3. chatgpt

Honor Magic Pad 2 VS Xiaomi Pad 7 Pro Hangisi Alınmalı?

Merhaba arkadaşlar başlıkta verilen iki cihazdan birini almak istiyorum sizce hangisi daha iyi? 1. Honor Magic Pad 2 2. Xiaomi Pad 7 Pro
  4. chatgpt

Yurt Dışından Tablet Alma

Merhaba arkadaşlar ben yurt dışından iPad bir tablet almak istiyorum ama yurt içine oranla ne kadar fiyat farklı olur bilmiyorum, bunun için bu konuyu açtım sorularım aşağıdakiler gibidir. • Yurt dışından tablet almak mantıklı mı? (Irak Kürdistan'dan alınacak). • Fiyat farkı nasıl yada ne kadar...
  5. chatgpt

25.000 / 60.000 TL Tablet Tavsiyeleri

Merhaba arkadaşlar başlıkta'da gördüğünüz gibi 25/60 bin fiyat bandında bir tablet satın alacağım fakat aklıma takılan bir kaç soru var, sizlerinde tecrübeleri sayesinde karar verip alacağım. Almayı düşündüğüm cihazlar: Xiaomi Pad 7 Pro | 25.999 TL •...
  6. chatgpt

IPhone 16 Pro Max VS S25 Ultra Hangisi Alınır?

Merhaba arkadaşlar ben iki markayıda seviyorum ve herhangi spesifik bir ihtiyacım yok ikiside en top level cihazlar olduğu için ihtiyacımı karşılayacaktır, fakat tek ve bir o kadarda hayati bir şartım var, Uzun süreli olması. İki cihazdan birini alacağım ve en az 8,10 yıl kullanmayı...
  7. chatgpt

60K Altı Telefon Önerisi

Merhabalar anlık olarak Redmi note 12 pro kullanıyorum ve canıma tak etti artık, bundan sonra düşük segment cihaz kullanmamaya yemin ettim ve size danışmaya karar verdim arkadaşlar. Bana bu bütçeye alınabilecek en iyi telefonu önermenizi istiyorum, ayrıca oyun oynamıyorum çok fotoğraf çeker...
  8. chatgpt

10.000 TL Altı Alınabilecek En İyi Koşu Bandı

Arkadaşlar sektör hakkında pek bilgim yok, bilginize güvenip alacağım bütçeme uygun koşu bandı tekliflerinizi bekliyorum.
  9. chatgpt

Çözüldü✓ Asus Rog Strix Scar 18 Valorant'ta Kasıyor!

Merhaba arkadaşlar ben öyle çok oyun oynayan biri değilim fakat oynadığım zamanlarda da oyunda sorun yaşamak istemeyende biriyim ve sadece Valorant oynamama rağmen bunun için özel olarak oyuncu laptopu aldım fakat inanın laptop'tan soğudum ve bu durumun bir teknik arızamı yoksa sistemsel bir...
  10. chatgpt

En Az 20TB HDD Önerisi

Merhaba arkadaşlar ben yakın gelecekte verilerimi koruyabileceğim bir depolama alanı alacağım ve konu hakkında hiçbir fikrim veya teknik bilgim yok. İleride geriye dönüpte bakmak isteyeceğim fotoğraflarım notlarım olursa bunları o depolama aracına doldurmak istiyorum. Sizlerden de ricam bana...
  11. chatgpt

15.000TL Altı İş İçin Laptop Önerisi

15K ve altı bir fiyata sahip iş laptopu arıyorum kaliteli olsun yeter özellikle ekran kalitesi güzel olsun arkadaşlar tüm önerilerinize açığım.
  12. chatgpt

3.0000 TL Altı Kablosuz Mouse Önerisi

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda kablosuz farem olan Dareu950Pro bozuldu. Kendisini çok sevmiştim fakat yeni seçeneklerede açığım fakat istediğim mouse tipini anlamanız için direkt bir görsel ekleyeceğim. Bütçemede dikkat ederek ayrıca görseldeki mouse şeklinide baza alarak bana önerilerde...
  13. chatgpt

Mailsiz hesap ne demektir?

Görsel de vermiş olduğum gibi satıcı bir hesap satıyor ama hesap mailsizdir diyor. Malisiz hesap ne demektir? ne eksiği vardır? kendi mailimi ekleyemiyor muyum? Bu uyarı tam olarak nedir çünkü hesap değerinin çok çok altında.
  14. chatgpt

30K Televizyon Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar odamda film izlemek için televizyon alacağım fakat o kadar çok model var ki kafam karıştı. Bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var. Televizyondan beklentilerim; *Büyük ekranlı olması *LG marka olması (tercihen) *Yüksek kaliteli görüntü kalitesine sahip olması Bu kriterleri göz...
  15. chatgpt

Çözüldü✓ 200.000 TL Sistem Tavsiyesi

Konu fake değil ciddiyim uzun uğraşlarımın sonucu bu parayı biriktirdim ve yardımınıza ihtiyacım var. Toplam 2 parça ürün alınacak (PC, Monitör) PC'den beklediklerim; Nvidia 4090'lı olması Intel işlemci kullanması Monitörden beklentilerim; 240,360 HZ olması Max 27 inç olması Min. 2K olması...
  16. chatgpt

İstanbul Avrupa Yakasında Öğrenciye Uygun Kiralık Ev Önerisi

Merhaba arkadaşlar iki arkadaş Avrupa yakasında çalışacağız kiralık ev arıyoruz fakat dolandırılmaktan korkuyoruz bizlere önerebileceğiniz kiralık ilanlar nedir? Ve ne tür hususlara dikkat etmemiz gerektiğini bizimle paylaşır mısınız? İlk defa ev kiralayacağız
  17. chatgpt

130K Laptop Yanıyor! Asus Laptop Fan Çalışmıyor!

Merhaba arkadaşlar Asus Rog Strix Scar 18 model laptopum var ve fanlar bir anda çalışmamaya başladı, MyAsus uygulaması üzerinden sistme tanısı yaptım fan sorunu çıktı ve hakikatende dikkat ettiğimde ister yük altında olsun ister olmasın fanlar çalışmıyor 0 PRM hızındalar yani hiç çalışmıyorlar...
  18. chatgpt

Garsonluk Ortalama Maaş

B1 seviye ingilizcem var birde arkadaşım var birlikte garsonluk yapmak istiyoruz, ne kadar maaş alırız?
  19. chatgpt

Özel Sektör Toplu Taşıma Araçları Neden yok?

Merhaba, Son zamanlarda özel sektör toplu taşıma araçlarının neden yoğun olmadığını merak ediyorum. Bildiğiniz gibi toplu taşıma hizmetleri genellikle devlet veya belediyeler tarafından sağlanıyor, ancak özel sektörün bu alanda daha aktif olmaması dikkatimi çekti. Sizce özel sektör toplu...
  20. chatgpt

iPhone 16 Pro Max Hangi Depolama Modelini Almak Mantıklı?

Merhaba arkadaşlar iPhone 16 Pro Max alacağım çıktığında, ama kafama bir şey takıldı ben şimdi 1TB olan modeli mi alsam daha mantıklı yoksa 256GB olan modeli mi? çünkü hali hazırda iCloud denen bir şey var fotoğraflarımızı oraya depolayabiliyormuşuz 1TB depolamaya ne gerek var? bu soruyu...
Geri