Arama sonuçları: *

• Users: VieuX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

Yardım N11 otomatik ücret iadesi yapınca ne yapılmalı?

Merhaba. 19.11.2024 tarihinde N11 üzerinden beta Plus teknoloji satıcılı Galax marka 4070 Ti Super ekran kartı satın aldım. Kart 4 aylık sorunsuz kullanımın sonunda kartta arızalandı. Beta Plus Teknoloji A.Ş. ile görüştüm N11 üzerinden ücretsiz kargo ile kendilerine gönderebileceğimi ürünü...
  2. V

Yardım 4070 Ti Super Muadil Değişim

Merhaba geçen hafta Galax 4070Ti Super SG model (3+1 fanlı modeli) ekran kartım arızalandı ve incelenmesi için satıcı firmaya gönderdim. İnceleme devam ediyor daha rapor çıkmadı fakat firma ile görüştüğümde stoklarında benim ekran kartımın bulunmadığını söylediler. Olası bir değişim/iade kararı...
  3. V

4070ti super 7800x3d nvlddmkm hatası

merhaba sistemimi yaklaşık 4 ay önce topladım. kurulum yaptım ve ne yazıkki hiçbir stres vb. test yapmadan sadece oyun yükleyip oynayarak test ettim. 4 aydır sorunsuz şekilde cs2 oynuyorum. geçen ay pubg indirdim 1 aydır da sorunsuz şekilde pubg oynuyordum fakat oyuna gelen son güncellemeden...
  4. V

NZXT KASA RGB fanları anakarta bağlama

merhaba arkdaşlar nzxt h9 elite kasam var asus tuf b650 anakartım var nzxt kasasında bulunan fanların rgb soketleri 4 pin olduğu için bunları anakart üzeirnde bulunan 3 pinli argb soketine bağlayamıyorum bu konu hakkında bilgisi olan varmı kasadaki bütün rgblerin tek yerden kontorl eidlmesi ve...
  5. V

4070Ti Super 7800x3d B650 Plus Anakarta Sıvı Soğutucu, Ram, Kasa ve PSU Öneri

merhaba bugün Galax 4070ti super, 7800x3d ve asus tuf b650 plus anakart sipariş ettim. sıvı soğutucu, ram, kasa ve psu önerilerine ihtiyacım var ram olarak Adata XPG Lancer RGB 16GB 6000 MHz DDR5 CL30 Ram - Siyah AX5U6000C3016G-CLARBK düşünüyorum sıvı soğutucu olarak 240mm veya 360mm olarak...
  6. V

70.000 TL Sistem Önerisi (Full Performans)

iyi akşamlar, şuan için yaklaşık 70.000 TL bütçem var. şuan için sadece cs2 oynuyorum. bütçe değerinde cs2 de maksimum fps değerine çıkacak ancak ileriki zamanlarda da diğer oyunlarda beni üzmeyecek bir sistem önerisine ihtiyacım var. önceliğim sistemde yer alacak parçaların maksimum uyumda ve...
  7. V

Sistem Yükseltme Tavsiye

iyi günler herkese hali hazırda kullandığım sistem bilgilerimi aşağıda belirtiyorum. işlemci değişimi haricinde yaklaşık 5 senedir bu sistemi kullanıyorum şuan için yalnızca cs2 oynuyorum fakat cs2'ye her gelen güncelleme sonrasında fps daha da düşüyor. 240hz monitörüm var oyunu daha akıcı...
Geri