Arama sonuçları: *

• Users: szroel
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

4K ya da 2K monitor Tavsiyesi.

Selamlar arkadaşlar , öncelikle bugüne kadar bu forumda her konuda destek olduunz ve bilgisayarımı aldım çok teşekkürler. Şimdi elimde 144hz 1ms monitor var ancak oyunlarda vs bi tık upgrade gerekiyor gibi hissediyrum. 2K ya da 4K , en fiyat performans önerilerinize ihtiyacım var. RYZEN 7...
  2. S

Ryzen 7 7800X3D belirli bir süre sonra güç kesmesi.

Selamlar geçtiğimiz günlerde RYZEN 7 7800X3D aldım ve bazı testler yapıyorum. Ancak şöyle bir durum ile karşılaşıyorum. Örneğin bir program başlatıyorum ve dakikada 30.000 dosya taramaya başlıyor. CPU %90 kullanıyor. Sonra bir 30 dakika sonra bu program 5.000 Dosya taramaya düşüyor ve cpu...
  3. S

2 SSD Arasındaki fark ve anakart hk.

Selamlar , x firmadan Bir bilgisayar satın aldım. Addlink 1TB S90 Lite NVMe Okuma 5000MB-Yazma 4000MB M.2 SSD (ad1TBS90LTM2P) üzerinde default olarak satın aldığım SSD ancak stokta olmadığından dolayı benzer bir ssd koyacaklarını söylediler ve aşağıdaki ürünü koydular. TwinMOS 1TB NVMe...
  4. S

RYZEN 7 7800X3D Sıcaklık Değeri ve boşta GHZ kullanımı

Selamlar, Yeni bir pc satın aldım ve değerlerin doğru olup olmadığından emin değilim. CPU pcyi ilk açtığımda hızı 4.30 4.50 GHZ arasında geziyor. Boşta olmasına ve kullanılmamasına rağmen hız böyle gözüküyor. Boşta derecesi ortalama 50 derece. Yüke bindiğinde ise 80 dereceyi görmekte...
  5. S

CHERRY-SON cihaz için özelliştirme

Selamlar; https://www.gaming.gen.tr/urun/464775/cherry-son-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-geforce-rtx-4070-super-1-click-oc-2x-12gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bu ürünü almayı planlıyorum. Vatan'dan normalde alıcaktım ancak taksit seçeneği vermiyor ve 12 taksit olarak sitelerdeki en iyi...
  6. S

4070SUPER-RYZEN 7800X3D Sistem önerisi.

Selamlar bu işlemci ve ekran kartı ile oluşabilecek en ucuz kombini yapmak istiyrum. Kombinden kastım ise şu siteden şu kasayı özelleştirirsen daha ucuza gelir yada şöyle yapman daha mantıklı gibi yorumlarınıza açığım. Bütçem maksimum 50k. RGB kasa vs çok umrumda değil , sistem performanslı...
Geri