Arama sonuçları: *

• Users: Mehmet_5
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Scyrox v6 Kullanan Arkadaşlar.

Arkadaşlar merhabalar. Dün Scyrox V6 Beyaz mouse teslim aldım. Fakat eklediğim resimlerdeki izler mevcut. Özellikle Soket girişinde bulunan, çatlak şeklindeki izi anlayamadım. V6 kullanan arkadaşlar sizlerde de bu iz mevcutmu? Teşekkürler.
  2. M

Scyrox v6 - v8 hangisi tercih edilmeli.

Arkadaşlar merhabalar. Asus WT425 mouse kullanıyorum. Kendisi mini office mouseu denilebilir. Tutuş şekli resimlerini ekliyorum. Şuan Scyrox v6'yı sipariş ettim. Sizin görüşleriniz üzerine kargoya verilmeden iptal edebilirim. Sizce hangisi uygundur? V6 mı, V8 mi. Teşekkürler.
  3. M

Klavye Önerisi - Bütçe 2000 TL

Arkadaşlar merhabalar. 2000 lira civarında klavye önerebilir misiniz??
  4. M

GAMİNG MOUSE ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhabalar. 2000-2500 civarında sorunsuz (Tıklama atlama vb olmayan) mouse önerebilir misiniz?. Seçeneklerde * Darmoshark M3 V2 var. * VXE Dragonfly R1 Pro var. Ya da siz ne önerirsiniz.
  5. M

Klavye Önerisi.

Arkadaşlar merhabalar. İki klavye arasından hangisini tavsiye edersiniz. Yorumlarınız için Şimdiden teşekkürler. [H3 id='URLhttpswww.hepsiburada.comgamepowerGamepowerURLLyra+Rgb+60M+62TU+Siyah+COLORrgb184+49+47MekanikCOLOR+Kablolu+Red+Switch+KlavyeCOLORrgb250+197+28950+tlCOLOR']Gamepower Lyra...
  6. M

Gaming mouse önerisi.

Arkadaşlar merhabalar. Gamepower radus mouse aldım. İşaretçi atlaması şeklinde sorunlar yaşadım. Araştırdığım kadarıyla bu modelde sensör sıkıntı çıkarıyormuş. İade başlattım. 1000 -1500 civarı sorunsuz mouse önerebilir misiniz?. Şimdiden teşekkürler.
  7. M

Zoko Queen ve Zoko King Hangisi?

Zoko Queen ve Zoko King Hangisi? Arkadaşlar bu iki kasa saç kalınlığı olarak 1,2 mm. Yani kalite olarak bir problem görünmüyor. Queen daha estetik duruyor üzeride cam. Ancak soğutma durumu nasıl bilmiyorum. Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bilmek isterim.
  8. M

Arkadaşlar Satıcı 7500f için Garanti Sorgulatamıyor.

Arkadaşlar merhabalar. 1 hafta önce AMD 7500f Tray işlemci aldım. Oyunda Fps dalgalanması yaşıyordum. Fakat 15 günlük süreç dolmadan işlemcinin orjinalliğini ve garantisini sorgulamak istedim. Satıcı ile defalarca temasa geçtim. Seri numarasını istedi. Sonra dediki; Bunun Garanti teknik servisi...
  9. M

Almış olduğum ram orjinalmi ?

Arkadaşlar merhabalar. DDR5 o.c 6000 CL38 Team Group T force ram aldım. Ramın kutusundaki etiket ve modülün üzerindeki etiketteki seri numaraları aynı. Fakat model numaraları değişik. Ayrıca Kutu ve modüldeki seri numara 15 hane. Cpu-z den baktığımızda 8 hane farklı numara görünüyor. Bilgili...
  10. M

DDR5 T-Force Vulkan Ram

Arkadaşlar merhabalar. Yeni sistem topladım. Ram olarak, Fay-Teknoloji Mağazasından Team T-Force Vulcan Black 16GB 1X16GB 6000MHZ Ddr5 CL38 Gaming Ram (FLBD516G6000HC38G01) aldım. Ancak bazı şüphelerim var. Kutusunun üzerinde (Yapıştırma Etiket olarak) Model kodu ve SN yazıyor. Fakat, internete...
  11. M

İşlemci - Ram Uyumluluk Testi

Arkadaşlar işlemci ve ramın tam uyumlu halde çalıştığını nasıl anlayabiliriz. Örneğin programla vs.
  12. M

Cs 2 Fps Dalgalanması

Arkadaşlar merhabalar. DDR5 yeni sistem topladım. Anakart: Msı B650M Gaming Plus Wifi İşlemci: R5 7500 f + (Kule soğutucu) Ram: (Tek 16 GB) T force 6000 mhz Cl38 Depolama: Kıoxıa m2 Psu: Asus Tuf Gaming 750 w Ekran Kartı: Galax 3060 Ti 8 Gb *Bıos güncellemesi yaptım. Sormak istediğim; Cs2...
  13. M

Msı B650M Gaming Plus Wifi

Arkadaşlar merhabalar, Msı B650M Gaming Plus Wifi anakart aldım. Kutusunda bandrol yoktu. Normal mi?
  14. M

Ram uyumluluk DDR5...

Arkadaşlar şu anakartı sipariş ettim. Msi B650M Gaming Plus WiFi AMD B650 7200 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart Uyumluluk listesinde, Patriot 16GB Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30) yok. Bu anakarta nasıl uyumlu ram bulacağız.
  15. M

14.800 e DDR5 Sistem Tavsiyesi

Arkadaşlar merhabalar. Şuan yeni sistem yapmak istiyorum. Eski sistemim B660 anakart ve 12400f idi. Şuan ise DDR 5 güzel sorunsuz bir setup yapmak istiyorum. Elimdeki mevcut parçalar: 750 watt Psu - m2 - 214XT kule soğutucu - 3060ti - usb wifi ve bluetooh Sorunsuz Anakart-işlemci-ram...
  16. M

10 Bin Bandında Anakart-İşlemci-Ram

Arkadaşlar merhabalar. Eski sistemim 12400f- B660 Anakart ve 3200 16 gb ram. Ancak, 10 bin lira bütçe ile DDR5 Anakart-İşlemci-Ram kombinasyanu tavsiyelerinizi bekliyorum. (Anakart, Mosfet soğutuculu ve wifi-bluetooth desteklemeli) (Mevcut Ekran kartı 3060 ti 8 gb. Psu 750 watt)
  17. M

İşlemci anakart ram Hakkında

Arkadaşlar merhabalar. Bir anakartta örneğin 6000 mhz ram çalıştırmak istiyoruz. Bakmamız gereken anakart DDR 5 için maks. kaç mhz destekliyor. İşlemcilere gelince mesele i5 lerde vs. ddr5'te 4800 mhz desteklediği yazıyor. Anakart destekliyor. Ramda 6000 mhz de çalışabiliyor. Fakat işlemci...
  18. M

Windows 11 Yeni Kurulum Sorunu

Arkadaşlar merhabalar, win 11 yeni kopyasını yüklerken sorun yaşıyorum. Sadece onar sekmesini görüyorum. Bu cihaz zaten son sürümü kullanıyor diyor.. Nasıl yeni kopyasını yüklerim. Yardımcı olursanız sevinirim.
  19. M

Furmark Test Yorum...

Arkadaşlar merhabalar. Galax 3060 ti 8gb 256 bit ikinci el ekran kartını bugün teslim alacağım. 2 gün iade hakkım bulunmaktadır. Bunlar ilandaki sonuçlardır. Yorumunuz nedir...
  20. M

İkinci el Ekran Kartı..

Dostlar selamlar. Asus Rog Strix 2070 Super RGB 3fanlı ekran kartı MSI GeForce RTX 2070 Super Gaming X 8GB 256Bit Hangisi Alınır? Max ne kadar vermeliyim...
Geri