Merhabalar şuan 500gb bir m2 nvme ssd kullanıyorum fakat artık bu alan yetmemeye başladı bu yüzden 1tb m2 nvme ssd arayışındayım sizce 2.el mi almalıyım yoksa bütçemi zorlayarak 0 mı bakmalıyım? ssd önerilerinizede açığım
Şu anda thermalright phantom spirit 120 se hava soğutmasını kullanıyorum, fakat yeni ekran kartı alacağım ve bu ekran kartını dik bir şekilde yerleştirmek istiyorum. Bu soğutucuda çok büyük olduğu için ekran kartı sığmıyor. Sıvı soğutucu performanslarını bilmiyorum, fakat 5000 TL'ye alacağım bir...
ilk elektro gitarımı almak istiyorum. Daha önce elektro gitar tecrübem yok, düzenli pratik yapmayı planlıyorum.
Bütçem şimdilik 6000-8000 TL (isterseniz 2. el de olabilir), başlangıç seviyesi için uygun ama kaliteli bir gitar arıyorum.
Basliktaki gibi bir hata aliyorum ve oyuna sadece bilgisayari yeniden baslattigimda girebiliyorum fakat o zamanda maca girmeyi denedigim zaman vanguard oturumu baslatiliyor durumunda kaliyor.
Merhaba dbd'yi xbox gamepass uzerinden oynuyorum fakat steamde 6 dolara dusmus almak istiyorum fakat ilerlememi steame gecirmek icin sanirim behaviour hesabi lazim ve behaviour sitesine girince gri ekrenda kaliyor.
Merhaba dragos ls300 fanlara sahibim bu fanlari kumandasiyla uzaktan kontrol etmek istiyorum fakat soyle bir parca var ve bunu nereye nasil takacagimi bilmiyorum yardimci olabilirseniz cok sevinirim
merhaba basliktaki uygulama bilgisayari her kapatacagim zaman bilgisayar bu uygulumanin calistigini ve kapatmakta emin olup olmadigimi soruyor nasil duzeltebilirim (Fotografi baska bir yerden buldum fakat bendeki ile ayni sorun)
Merhaba bu gun sizden mouse onerisi istmeye geldim normalde vxe r1 pro alacaktim fakat bu gun stoklari bitmis pro max icinde 2500 tl degermi yoksa o fiyata daha iyisini bulabilirmiyim bilemedigim icin size sormak istedim
Merhaba sorunum bilgisayarımın bir oyuna girince mavi ekran verip kendini yeniden başlatması minidump dosyasına baktım fakat öyle bir dosya yok ne yapmalıyım yardım edebilirmisiniz