Arama sonuçları: *

• Users: zTheDarq
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. zTheDarq

2.el m2 ssd alınır mı?

Merhabalar şuan 500gb bir m2 nvme ssd kullanıyorum fakat artık bu alan yetmemeye başladı bu yüzden 1tb m2 nvme ssd arayışındayım sizce 2.el mi almalıyım yoksa bütçemi zorlayarak 0 mı bakmalıyım? ssd önerilerinizede açığım
  2. zTheDarq

RX 9060 XT Mİ YOKSA RX 6800 XT Mİ ALMALIYIM?

20k bütçem var, 2. el RX 6800 XT mi daha mantıklı bir seçim olur, yoksa 0 RX 9060 XT mi almak? Farklı kart önerileriniz varsa onlara da açığım.
  3. zTheDarq

Sıvı soğutucu almaya değermi?

Şu anda thermalright phantom spirit 120 se hava soğutmasını kullanıyorum, fakat yeni ekran kartı alacağım ve bu ekran kartını dik bir şekilde yerleştirmek istiyorum. Bu soğutucuda çok büyük olduğu için ekran kartı sığmıyor. Sıvı soğutucu performanslarını bilmiyorum, fakat 5000 TL'ye alacağım bir...
  4. zTheDarq

İlk gitar seçimi için öneri

ilk elektro gitarımı almak istiyorum. Daha önce elektro gitar tecrübem yok, düzenli pratik yapmayı planlıyorum. Bütçem şimdilik 6000-8000 TL (isterseniz 2. el de olabilir), başlangıç seviyesi için uygun ama kaliteli bir gitar arıyorum.
  5. zTheDarq

LoL giriş yaparken beklenmeyen bir hata oluştu lütfen tekrar dene

Basliktaki gibi bir hata aliyorum ve oyuna sadece bilgisayari yeniden baslattigimda girebiliyorum fakat o zamanda maca girmeyi denedigim zaman vanguard oturumu baslatiliyor durumunda kaliyor.
  6. zTheDarq

Behaviour Hesabi Acamiyorum

Merhaba dbd'yi xbox gamepass uzerinden oynuyorum fakat steamde 6 dolara dusmus almak istiyorum fakat ilerlememi steame gecirmek icin sanirim behaviour hesabi lazim ve behaviour sitesine girince gri ekrenda kaliyor.
  7. zTheDarq

Havit fuxi h7 Alınır mı?

Suanda havi gamenote h2002p kullaniyorum fakat kablosuza gecmek istiyorum 2000 tl ye kadar cikabilirim
  8. zTheDarq

BIGBIG WON Aether vs Fantech Shooter III

Hangisini almaliyim butcem 1500-1800 Tl arasi eger farkli bir oneriniz varsa bekliyorum
  9. zTheDarq

Çözüldü✓ Uzaktan Fan Kontrolu Icin Yardim

Merhaba dragos ls300 fanlara sahibim bu fanlari kumandasiyla uzaktan kontrol etmek istiyorum fakat soyle bir parca var ve bunu nereye nasil takacagimi bilmiyorum yardimci olabilirseniz cok sevinirim
  10. zTheDarq

NB F80 ve NB F100 Farklari ve Hangis Alinir

merhaba monitor kolu almayi dusunuyorum asus vg249q1a 23.8 inc monutorum var hangisini almaliyim
  11. zTheDarq

SOUI_DUMMY_WND calisiyor

merhaba basliktaki uygulama bilgisayari her kapatacagim zaman bilgisayar bu uygulumanin calistigini ve kapatmakta emin olup olmadigimi soruyor nasil duzeltebilirim (Fotografi baska bir yerden buldum fakat bendeki ile ayni sorun)
  12. zTheDarq

Attack Shark r3 mu alinir r2 mi

hangisi daha iyi veya bu fiyatlara daha iyisi varmi
  13. zTheDarq

Fantech Helios Pro II S Alınır mı?

sorumu baslikta belirttim sizce Alınır mı?
  14. zTheDarq

Fantech Helios II PRO S XD3V3 veya Scyrox v8?

Bu iki mousedan hangisi daha iyi tek bildigim heliosun kutu iceriginin scyroxdan daha iyi olmasi teknik olarak farklarini bilmiyorum
  15. zTheDarq

3 Bin Tl Mouse Onerisi

Cogu kisi bu butceye scyrox oneriyor almak mantiklimi
  16. zTheDarq

Çözüldü✓ 20k ekran karti onerisi

r 5 5600 islemcim var bu butceye ekran karti onerebilirmisiniz
  17. zTheDarq

2000-2500 tl arasi mouse onerisi

Merhaba bu gun sizden mouse onerisi istmeye geldim normalde vxe r1 pro alacaktim fakat bu gun stoklari bitmis pro max icinde 2500 tl degermi yoksa o fiyata daha iyisini bulabilirmiyim bilemedigim icin size sormak istedim
  18. zTheDarq

Çözüldü✓ Corsair ram rgbsi ayarlanamiyor

Corsair Vengeance Rgb pro rame sahibim rgb rengini degistirmek istiyorum fakat ne icueden nede msi mystic lightdan degistiremiyorum.
  19. zTheDarq

Çözüldü✓ Bilgisayarım oyuna girince mavi ekran verip kendini yeniden başlatıyor

Merhaba sorunum bilgisayarımın bir oyuna girince mavi ekran verip kendini yeniden başlatması minidump dosyasına baktım fakat öyle bir dosya yok ne yapmalıyım yardım edebilirmisiniz
Geri