Arama sonuçları: *

1. C

Logitech değişim ürünüm gümrükte takıldı.

Logitech kulaklıgımda bir sıkıntı yaşadım ve değişim onayı geldi. Ürün 1 gün içerisinde İstanbul havalimanına ulaştı ve benden sms ile yetki belgesi istendi, istenilen bilgileri doldurup belgeyi gönderdim fakat yarım saat sonra red smsi aldım. Ups kargoyu aradığımda bana noter gidip işlem...
  2. C

Dubai'den Playstation 5 alırken nelere dikkat etmek gerekiyor.

Arkadaşlar, Dubai'den (jumbo.ae) PlayStation 5 Slim siparişi verdim. Yarın arkadaşım gidip cihazı teslim alacak. İlk defa sıfır bir PlayStation 5 alacağım. Teslim almadan önce dikkat edilmesi gerekenler veya aldıktan sonra yapılması gerekenler nelerdir?
  3. C

75-100K arası gaming laptop önerisi.

30'lu yaşlarda bir abim laptop satın almak istiyor. Güclü bir cıhaz olmasını ve uzun süreler kendisini götürmesini ayrıca çok fazla ısıklı cafcaflı bir şey olmamasını rica etti. Size güveniyor ve önerilerinizi bekliyorum.
  4. C

Aliexpress 3 aydır para iadesi yapmıyor.

Aliexpress üzerinden kulaklık şarj kutusu satın aldım. Ürün 2 ay sonra elime ulaşacak diye yazıyordu fakat 1 hafta sonra teslim edildi gözüktü (Teslim edilmemişti) Satıcıya mesaj attıgımda ürünün kayıp olduğunu geri ödeme acmam gerektiğini söyledi. Fakat geri ödememi alamıyorum 3 aydır...
  5. C

35.000TL'ye RTX 4070S Sistem Toplanır mı?

Elimde yakşaık 1.000€ para var ya 4070 super ekran kartlı bir sistem toplamak istiyorum ya da ps5 pro çıkınca onu alacağım. Sistem toplarken ekran kartının en az RTX4070 Super olmasını istiyorum. 35.000TL'ye bu mümkün müdür? 27 inç 2k 165hz monitörüm hali hazırda var
Geri