Arama sonuçları: *

• Users: Emre230
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Pc Sürekli Hata Veriyor

Daha 1 ay kadar önce ilk defa sistem topladım özellikleri 9060xt 16gb, amd ryzen 5 7500f, 32gb ram ddr5, 1tb m2ssd Özellikleri oldukça iyi olmasına rağmen sürekli hata alıyorum. Şu ana kadar çok fazla amd nin kendi uygulamasindan hata aldim pc bir anda donuyor bazen vb vb ama ilk defa böyle bir...
  2. E

Amd ryzen 5 7500f, rx9060xt 16gb fps düşüşü ve drop sorunu

yaklaşık 1 ay kadar önce hayatımda ilk defa pc aldım özellik bakımından gayet yeterli bir pc, amd ryzen 5 7500f, rx9060xt 16gb, 32gb ram, 1tb m2 ssd den oluşuyor valorantda normalde düşük ayarlarda 450-500fps alırken, 3-4 gün sonra bir valorant gireyim dedim ve 250fps lerde dolaşıyor ayrıca kısa...
  3. E

Gaming Kulaklık 4k 4.5k

Bütçem 4k 4.5k civarında ve iyi bir kulaklık istiyorum bu kadar özellikle bir isteğim yok gecikme süresi vb olmasın yeter kablolu veya kablosuz olması da önemli değil kabloluysa uzun süre gidecek, beni kullanırken rahatsız etmeyicek ve gecikme süresi de olmaması yeterli kablosuzda da aynı şeyler...
  4. E

3k - 3.5k mikrofon, fifine a6v?

3k 3.5k arası bir bütçem var ve aklımda fifine a6v var fakat yt ye bakınca genel olarak bir sürü kişi sponsorluk almış gibi sanki, sizce alınır mı? veya önerebileceğiniz farklı mikrofon varmıdır bu bütçeye ayrıca fifine a6v yi kullanan varsa görüşlerini belirtirse çok sevinirim
  5. E

Yeni Pc Aldım Yapmam Gerekenler?

Hayatımda ilk defa pc aldım ve yapmam gerekenleri bilmiyorum. Bios, windows vb.. nadıl yapacağımı ve neleri yapmam gerektigini aciklayabilir misiniz acaba
  6. E

HyperX Cloud 3... alınır mı?, alternatif vb vb

3.2k fiyat ile HyperX Cloud 3 kablolu modelini almayı düşünüyorum. Aynı fiyata daha iyi tavsiyeleriniz veya 4.5k ya kadar bütçem var önerebileceğiniz daha iyi tavsiyeler varmı? Eğerki yoksa alınır mı? alınmaz mı açıklarmısınız. Ayrıca bu kulaklığı kullanmış olan varsa görüşlerini paylaşabilir mi
  7. E

Oobsaurt. net virüs??

Öylesine temizlik yapıyordum ve chrome bu sistenin benim için önenli olduğunu söyledi chat gpt ye sordum bu site nedir diye zararlı kaynakların bulunduğu, virüs vb.. içeren bir site dedi. Ama daha önce hiç böyle bir siteye firdiğimi hatirlamiyorum
  8. E

38-42k arasına sistem bilgisi olan varmı

Normalde önceden sisteme 30-35k arası biçiyordum ekipmanlara da 25k fakat 2. Monitörü direkt almak yerine sistemi 5-7k arasında yükseltmeye karar verdim, yaklaşık 3 aydır sistem arıyorum fakat gerçekten bulamıyorum bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
  9. E

Windows 11 Valorant sorunu

Vindows 10 dan 11 e geçtim, valoranta girdigimde oyundan atiyor, security boot hatası veriyor. Biosu açıncada ekrana görüntü gelmiyor
  10. E

Bilgisayar Toplama Tavsiyesi ve Fiyat Değerlendirmesi

https://www.tebilon.com/amd-7500f-s...pulse-gddr6-16gb-a620m-h-kingston-16gb-500gb/ Bana fiyatı baya iyi geldi gibi ayrıyeten, anakartı b650'ye rami de kingston 2x16 ya çıkartmayı düşünüyorum böylece fiyat 36k ya geliyor ama emin olmadığım iki bölüm var soğutucu'dan tam emin değilim gibi birde...
  11. E

Bu Pc alınır mı?, Tebilon Güvenilir Midir

https://www.tebilon.com/amd-7500f-sapphire-radeon-rx9060-xt-pulse-gddr6-16gb-a620m-h-kingston-16gb-500gb/ Bana fiyatı baya iyi geldi gibi ayrıyeten, anakartı b650'ye rami de kingston 2x16 ya çıkartmayı düşünüyorum böylece fiyat 36k ya geliyor ama emin olmadığım iki bölüm var soğutucu'dan tam...
  12. E

Tebilon Pc alınır mı?

https://www.tebilon.com/amd-7500f-sapphire-radeon-rx9060-xt-pulse-gddr6-16gb-a620m-h-kingston-16gb-500gb/ Bana fiyatı baya iyi geldi gibi ayrıyeten, anakartı b650'ye rami de kingston 2x16 ya çıkartmayı düşünüyorum böylece fiyat 36k ya geliyor ama emin olmadığım iki bölüm var soğutucu'dan tam...
  13. E

Zamanımı nasıl yönetebilirim

Günlerim sürekli aynı geçiyor, değiştirebileceğim bir şeyler varsa önerebilir misiniz?? Sabah 8 de kalkıp 9 a kadar yemek yiyorum 9:30 da spor'a başlıyorum 11 gibi spor bitiyor 20-30 dakika duş alıyorum 12 de işe gidiyorum gece 11 e kadar 11 saat çalışıyorum. İşten geliyorum duş alıyorum...
  14. E

Şarjlı kulaklık 4K Bütçe

Pc için kulaklık önerisi arıyorum fps temelli oyunlar oynuyorum valorant,cs2 gibi o yüzden gecikme, şarj süresi vb çok önemli 4k bütçem var önerebileceğiniz kaliteli kulaklıklar var mıdır?
  15. E

Kulaklık Önerisi 1.500

Yeni sistem topluyorumda pc,klavye,mouse,monitör vb derken 40bin tl barajını aştım kulaklığa da 1.500tl gibi bir bütçem kaldı. Kafamda havit fuxi h7 var ancak 103ms gibi bir gecikme süresi varmış youtubedaki incelemelere bakınca. Genelde valorant, cs gireceğim için gecikme önemli...
  16. E

Tablet Kasası Ses Çıkarıyor

1 2 ay önce Xiaomi Redmi Pad se almıştım tabletin arka tarafına ufak bir baskı yapınca bile tabletten ses geliyor bu sesi duymak için tablete yaklaşmama gerek yok normal dinlerken duyabiliyorum ama tabletin kasası metal olduğu için normal geldi sizce sorun var mıdır?
  17. E

Facebook'a Bağlı Oyun Hesabı

Standoff 2 adlı oyunu yaklaşık 5 senedir oynuyorum ve ana hesabımı facebook'a bağlamıştım facebook'a bağlı oyun hesabımı gmailim ile değiştirebilirmiyim?
  18. E

Beyaz sisteme siyah mouse gider mi.

Hayatımda ilk defa pc aldığımdan dolayı sormak istedim beyaz bi sistemim var kasa vb.. beyaz onun dışında klavyem rampage'in radiant k11 i beyaz bir klavye normalde bunun yanına beyaz logitech g203 alacaktım fiyatı 600Tl idi ancak bir anda 1000Tl ye çıkarttılar bu yüzden yanına steelseries rivel...
Geri