Arama sonuçları: *

• Users: Topik
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Topik

Çözüldü✓ PC Donuyor ve ses Takılı kalıyor

Öncelikle merhaba, sistemi yaklaşık 2-3 yıl önce aldım, herhangi bir hdd de kullanmıyorum. Sorunum bilgisayarda arkada tarayıcıda olduğum zaman ağır oyuna alt tab ile geçtiğimde veya daha ağır oyunlarda hiçbir şey yapmıyorken pc ve ses takılıyor pc düzgün çalışmadı tarzı ingilizce bir yazı...
  2. Topik

Işlemci OC olmamasına rağmen OC gibi

Öncelikle merhaba. Ekran görüntüsündende göründüğü gibi ryzen master programında cpu max 4200 mhz olmasına rağmen 4250mhz lere çıkıyor önceden bi oc denemiştim ama şimdi default modda nasıl 50 mhz daha yüksek olabiliyor birde os yerinde neden windows 10 yazıyor.
  3. Topik

Windows 11 bu ekranda kaldı

PC formatladım Windows 11 kurdum böyle ekran çıktı en az 20 dakikadır %0 neden, yardım lazım lütfen
  4. Topik

Ryzen 5 5500 hangi ekran kartı uyar

Öncelikle merhaba, benim işlemcim r5 5500 darboğaz yapmadan hangi ekran kartına kadar çıkabilirim.fikirlerinizi bekliyorum
  5. Topik

Afmf2 grafik api hatası

Öncelikle merhaba,ben bir oyunda afmf2 açmaya çalışıyorum bu hataları veriyor bunun bir çözümü var mı yoksa böyle mi kalcak bu oyun için.Bu ekranda ekran görüntüsü alınamadığı için telefon ile çektim
  6. Topik

R5 5600 almalı mıyım ?

öncelikle merhaba,konu basit bende r5 5500 var sizce satıp r5 5600 almalı mıyım yani 5500 den 5600 geçmek mantıklı mı sizce
  7. Topik

Steam Bakiyem Sıfırlanmış

Öncelikle herkese merhaba, benim steam bakiyem sıfırlanmış sizce neden ve geri getirebilir miyim ?
  8. Topik

PC ye fan önerisi(cook sıcak)

Öncelikle sa, malum yaz geldi pc ler ısınmaya başladı bende pc ye hava girişi için fan almayı düşünüyorum önereceğiniz fiyat performans bir fan var mı ? RGB olup olmaması önemli değil.Pek bütcem yok.
  9. Topik

Asus garanti hizmetleri nedir

Ben de Asus un rx 6600 kartı var bu kart hala garantide acaba garantine ne hizmetler sağlanır yani mesela termal macun değişimi olur mu ?
  10. Topik

PC'nin Dinlenmesi Gerekir Mi?

24 saat gibi uzun süreli indirmelerde veya uzun süre oynadıktan sonra pc yi dinlendirmek için kapatmaya gerek var mı?
Geri