Arama sonuçları: *

• Users: EmiwCiqk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. EmiwCiqk

Çözüldü✓ Bilgisayarim asiri yavas aciliyor, kapat dedigimde kapanmiyor

bilgisayarim asiri yavas aciliyor, kapat dedigimde kapanmiyor, kapanmamadan kastim bilgisayari kapat butonu ise yaramiyor. (artik her neyse, asagiya ss attim) bilgisayari kapat butonu calismiyor, bazen calisiyor ama bilgisayar 30 saniyede kapaniyor. bilgisayari yeni actigimda gorev cubugum...
  2. EmiwCiqk

1000mbit internetim varken 100mbit aliyorum

Gercekten yoruldum uzun suredir ugrasiyorum ne yaparsam yapayim turkcellden aldigim 1000 mbit internet bana 100 veriyor 10-20 kere aramisimdir bir cozum bulamadilar. ethernet kablom cat6-biraz yirtik ama calisiyor anakartim A620M-H operatorum Turkcell bir yil once aradigimizda altyapinin...
  3. EmiwCiqk

Çözüldü✓ 2500-3500 TL Arası Klavye Arıyorum !

aklımda wraith vgn 87 ile ajazz ak820pro tkl (rengini beğenmiyorum pek) var aradığım klavye tkl olmalı %75 olmalı. 2500-3500 bandında olmalı harfler ve rakamlar tuşların yanında değil üstünde yazmalı beyaz olması tercihimdir ama illa olacak diye bir şey yok full rgb istiyorum yani tek tuş tek...
  4. EmiwCiqk

2500 TL Klavye Arıyorum.

Bütçem yaklaşık 2500TL civarında ve FPS oyunları oynayacağım buna göre normalde VGN V87 alacaktım fakat şu klavyeleri buldum ...
  5. EmiwCiqk

Topladığım 5060 Ti 16 ve R7600x Sistem Nasıl?

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-numenor-palit-geforce-rtx5060ti-infinity-3-16gb-ryzen-5-7500f-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-sistem-tavsiyesi-p-55290/?SelectedProducts=89005,89001,88987,88980,88976,88973,88969,88964 Şöyle bir sistemi eklemeler ile 51 bin tl yaptım ben sistemi çok beğendim...
  6. EmiwCiqk

Easysmx x15 2. El mi yoksa PS5 Gamepad 2.El mi ?

Biraz karışık bir durum içerisindeyim. İndirimden yararlanarak FC 25 alacağım. Gamepadim olmadığı için gamepad alacağım. Biraz araştırma sonrasında BBW Gale Hall alacaktım ki stok bitmiş. Bu yüzden Easysmx x15 veya PS5 DualSense (DualSense alacaksam ek bluetooth dongle lazım olacak) alacağım...
  7. EmiwCiqk

Çözüldü✓ 1300 tl acil klavye 🚨

ilk klavye bu olabilir,2. klavye bu da llabilir. ÇOK ACİL CEVAP hemen sipariş edeceğiz. 1300 tlyi aşmamalı asla 1739636359 küçük olacak ayrıca 1739636466 red dragon k617 de olabilir
  8. EmiwCiqk

STOK SOĞUTUCUM YETERSİZ KALIYOR

Şimdi sabah bilgisayarımı açtığımda valorant vb. fps oyunlarında 500-600’leri görüyorum fakat akşama doğru yani bir süre kullanımdan sonra fps 300’lere düşüyor. Bunu stok soğutucuma bağlıyorum. Aşağıya sistemimi bırakıyorum. Ryzen 5 7600 ile birlikte gelen stok soğutucu Wraith Stealth’ı...
  9. EmiwCiqk

RX 550 EKRAN KARTINA İŞLEMCİ ÖNERİSİ

Şimdi bir arkadaşım var. Malum Trendyol PC lerinden almış. Yavaş yavaş kasasını yükseltiyor. i5 3570 işlemcisi ve rx550 ekran kartı var. Önce işlemciyi yükseltme kararı aldık. Yazın çalışıp alacak. Darboğaz yapmayacak şekilde öneri alabilir miyim. Arada kaldım çünkü ilerde ekran kartını...
  10. EmiwCiqk

Çözüldü✓ 2000 TL Mouse önerisi alabilir miyim?

Wraith'ten almayı düşünüyorum ama fikirlere açığım tabi.
  11. EmiwCiqk

Bu adam kim ismi lazım?

bu adam kim ????
  12. EmiwCiqk

Wireless HyperX kulaklık almayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz?

Dostlar siz sormadan söyleyeyim, evet wireless istiyorum çünkü arkama yaslanıp monitörden video izlemek çok rahat. Aklım hyperx cloud ll wireless almakta ama karşıma cloud ll core wireless da çıktı farkı ne bilmiyorum. Cloud 2 baya önerdiler. Önereceğiniz farklı kulaklıklar olursa sevinirim. (...
  13. EmiwCiqk

Kamera lens koruyucu camın yapışkan izi nasıl çıkar

Bir yerden satın aldığım lens koruyucusunu çıkarttığımda yapışkan izleri kaldı ben de çizmeyecek şekilde kürdan ile gözlük camı temizleme mendili yardımıyla temizlemeye çalıştım fakat hala belirli izler var bunları !!! telefona nasıl zarar vermeden çıkartabilirim? (Tel İP 13 )
  14. EmiwCiqk

Çözüldü✓ iPhone için live photo wallpaper

Hocam internette Bu videoyu adam duvar kağıdı yapmış ve telefonu her açtığında sigaranın külü düşüyor ve duruyor bu da benim hoşuma gitti ama sigaralı olmasını istemiyorum bunun gibi wallpaper nasıl yapabilirim
Geri