Arama sonuçları: *

• Users: Nexor
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Nexor

5.000 TL Green veya blue Switch klavye önerisi

Arkadaşlar mekanik bir klavye alacağım. Klavyenin boyutu %100 olması lazım. Ek olarak bileklik desteği ve numpad desteğinin de olması lazım. Bütçem ₺5.000 civarı. Razer veya farklı markalar önerebilirsiniz. Mümkünse bu tarz klavye önermeyin: Şimdiden teşekkürler.
  2. Nexor

Render ve oyun amaçlı işlemci önerisi

Arkadaşlar selamlar, AM5 tabanlı bir sistem topluyorum. Bu sistemde oyun oynayıp, mobil ve masaüstü uygulamalar geliştirip biraz da video render işleri yapacağım. Render işlemleri genelde 15 ile 20 dakika sürecek. Yapacağım bu işlemlerde beni üzmeyecek bir işlemci önerebilir misiniz? Biraz...
  3. Nexor

DDR5 EXPO RAM önerisi

Merhaba, sıfırdan bir sistem topluyorum. MSI X670E Tomahawk Wi-Fi model anakarta sahibim. Bu anakart için 6000 MHz hızında 2x16 şeklinde ve düşük CL gecikmesine sahip RAM önerebilir misiniz? Markası kaliteli olursa sevinirim. İleride sorun yaşamak istemiyorum. Ayrıca Patriot markası nasıldır...
  4. Nexor

MSI X670E Tomahawk vs MSI MAG B650 Tomahawk

Arkadaşlar bu iki anakart arasında kaldım. PCI-E 5.0 için X670E modeline geçmek sizce mantıklı mı? Arasındaki fiyat farkına değer mi? Yorumlarınızı bekliyorum.
  5. Nexor

Topladığım sistemi biraz daha özelleştirebilir misiniz?

Anakart: MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D Ram: G.Skill Flare X5 32 GB (2x16) 6000 MHz CL36 Ssd: Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 Ekran Kartı: Galax RTX 4080 Super ST 1-Click OC 48SZM6MD9STS 256 Bit Sıvı Soğutma: ? Kasa: ? Monitör: ...
Geri