Arama sonuçları: *

1. T

Rtx 4060 vs rtx 3070

Arkadaşlar elimde garantisi 1 yıla yakın kalmış olan msi 4060 var değiştirme istediğim gow ragnarok ta ve rdr2 de bir tık daha fazla fps ve görüntü anlamında daha güzel ve kasvetli bir kart sizce geçilir mi ne yapılır üste 2k vereceğim 6750xt teklif flnda var ne mantıklıdır sizce psu 650w cpu i3...
  2. T

Sizce bu takas nasıl

Elimde laptop var 3 yıl oldu memnun etmiyor artık pek fazla kasa ile takas düşünüyorum benim laptopu özellikleri İ5 12500h rtx 3050ti 16 gb ddr5 Ram 512 gb ssd hp victus kasanın özellikleri altta i3 14100f, RTX3050 8gb, 16gb Wi-Fi li oyuncu kasası anakart, işlemci ve fan ramler, ssd, kasa...
  3. T

Hangi monitörü almalıyım 6k bandında

Arkadaşla hp victus ile kullanmak için monitör arayışındayım 6k bandı max aoc yi düşünmüyorum çünkü 27 inç değil şuan aklımda üç model var Curved olursa daha güzel olur bes ayağım var zaten pivo çokta önemli değil , birde HDMI ile verdiğimde max 144 hzmi alırım yardımlarınız için sağolun şimdiden
  4. T

Biostan anlayan yardım etsin lütfen

Arkadaşlar bugün öğlen vakitleri msı centerden bios güncelleme geldi indirdim sonra kurulmaya başlandı Bi anda pc kitlendi kapandı sonra fanlar vs durdu daha sonra tekrar açtığımda güç geliyor fanlar vs her şey çalışıyordu ama ekrana görüntü gelmiyordu daha önceki pclerimdede bu sorunu...
  5. T

Aula f75 pildeyken daha az ışık veriyor

Arkadaşlar sorum yukarıdaki gibi klavye tam dolu şekilde pildeyken 2,3 tık daha az ışık veriyor ama typce kablosunu bağlayınca direk ışık şiddeti artıyor ciddi manada neyden kaynaklıdır başına gelen var mı
  6. T

Aula f75 ücret iadesi yapılacak

Arkadaşlar merhaba az önce klavyem geldi bir türlü çalıştıramamıştım bende desteğe yazdım eğer bir sorun varsa iade oluşturabilirsiniz dendi bende siparişlerim bölümünden iade oluşturdum ve onaylandı ürünü iade etmeniz gerek yoktur en kısa zamanda paranız hesabınıza geçecektir yazıyor notta ama...
  7. T

En ucuza dot skatez nereden alınır

Arkadaşlar selamlar en uygun fiyatta bu yuvarlak skatezleri nereden alabilirim yurtdışı filan olur benim için sorun yok bütçem 150- 200 arası mouse razer hyperspeed v2
  8. T

Vatan pc razer mouseade sorunu

Merhaba ikinci el bir razer hyperspeed v2 mouse almıştım ürünü macro tuşlarından dolayı servise gönderdim servis iade veya değişim raporu verdi ben değişim için herşeyi gerçekleştirdim vatan ile görüştüm vs en son fatura sahibine ulaşabilir misiniz gibi bir şey söyledi bende hayır dedim doğal...
  9. T

Vatan pc iade sorunu

Merhaba ikinci el bir razer hyperspeed v2 mouse almıştım ürünü macro tuşlarından dolayı servise gönderdim servis iade veya değişim raporu verdi ben değişim için herşeyi gerçekleştirdim vatan ile görüştüm vs en son fatura sahibine ulaşabilir misiniz gibi bir şey söyledi bende hayır dedim doğal...
  10. T

2.el Garantiye gönderilen mousenin para iadesi nereye yapılır

Merhaba arkadaşlar 3 aylık razer hyperspeed v2 mouse aldım yan macro tuşları ses yapmasından dolayı garantiye gönderdim bu hafta sonuçlanacak yüksek ihtimal eğerki para iadesi yapılırsa kime gidecek, veyahut sıfırı ile değişim yapılırsa benim adresimemi gelir yoksa fatura adresine mi
  11. T

Hp victus laptopa m2 sata ssd takılır mı

Merhaba arkadaşlar uygun fiyatlı bir m2 ssd buldum sizlere sormak istedim benim laptopta tek delikli m2 yuvası var alacağım ssdde ise 2 adet delik var bir sorun çıakrtırmı laptop hp victus 16 1045nt rtx 3050 ti 12500h 1725987020 @Alican.
  12. T

Bu özelliklerde ikici el ssd alınır mı?

Arkadaşlar merhaba sarısı sitede uygun bir ssd buldum satın almayı düşünüyorum nasıldır sizce markası western digital sn520 256 gb mini m2 ssd
  13. T

Monster mousepad alınır mı?

Arkadaşlar merhaba aşağıdaki mousepadlardrn hangisi daha kalitelidir
  14. T

550tl mouse Pad önerisi

Arkadaşlar merhaba hepinize iyi günler öncelikle yakın zamanda kablosuz bir mouse satın( Razer hyperspeed v2) aldım lakin mousepadim çokta iyi olmadığı için pek rahat hissedemiyorum açıkçası 90.40 bir moseupad arıyorum yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim
  15. T

1200tl wireless mouse önerisi

Merhaba arkadaşlar elimde rival 3 var kablosuz mouse geçmeyi düşünüyorum max 1200 TL bütçem var rival 3 elime tam oturuyor şuanlık sarı sitede razer v2 hyperspeed mouselar var nasıldır yada sizin önerebileceğiniz bir mouse var mıdır
  16. T

5w kontrolcü ye 12w Led takılırsa ne olur

Merhaba elimde bir Bluetooth kontrolcü var bu kontrolcü ye 12 w 5 metre rgb Led takarsam ne olur desteklermi yoksa bozulur mu üzerinde 24w yazıyor ama bilemedim
  17. T

Rgb led yanıp sönüyor

Merhaba arkadaşlar rgb ledim var ama yanıp sönüyor sürekli kumanda vsde yok bir set gibi bir şey varmı ne yapmam gerekiyor sadece elimde şerit Led var kumanda ve adaptör ihtiyacım var öneride bulunabilir misiniz
  18. T

Sarı siteden birisi direk ilanımı satın aldı

Arkadaşlar merhaba sarı siteden switch satıyordum durduk yerde hiç bir şey sormadan birisi ilanımı satın almış ne yapmalıyım sizce bu adama nasıl ulaşabilirim
  19. T

Switch ile keycaps takaslamak isteyen varmı

Arkadaşlar merhaba elimde 50 adet kang white v3 var daha sıfır hiç kullanmadım rgbic lediniz veya keycapsiniz var ise takasa kabulum
  20. T

Tuş başlığı (Keycaps) satan varmı

Merhaba arkadaşlar aliexpress indirimlerinde keycaps alamamıştımda bazı durumlardan dolayı satan arkadaşlar var mıdır Antalya'da yaşıyorum kargoyu ben öderim sorun değil tek isteğim güzel bir keycaps sahibi olmak Az önceki konuyu yanlış yere açtığım için kilitlenmiş sanırım tekrar açtım kusura...
Geri