Arama sonuçları: *

• Users: Knotterson
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Oyun oynarken Gpu kullanımı %0 a kadar düşüp anlık takılma yaratıyor

Merhaba örnek olarak ark survival evolved oynuyorum ve oyunda durduk yere takılmalar yaşıyorum ekran kartım kullanımı %0 a kadar düşüyor anlık olarak ve bu da oyunda takılmalar meydana getiriyor En düşük ayarda da en yüksek ayarda da aynı ddu ile driver sildim tekrar yükledim ama durum hala aynı...
  2. K

Çözüldü✓ Pc oyunlarda düşük fps alıyor darboğaz mı yapıyor?

Merhaba Daha yeni gtx 1060 6 gb dan rtx 4060 a geçiş yaptım bazı oyunlarda iyi falan ama daha %100 olarak full kullandığını görmedim ayrıca performans açısından oyunlarda beklentimi karşılamadı başka videolara baktığımda aynı işlemci aynı ekran kartı ama benimkinin performansı daha düşük acaba...
  3. K

Çözüldü✓ Pc ye yapacağım yükseltme hakkında tavsiye

Merhabalar arkadaşlar bende şu an gtx 1060 6 gb i5 5600 8x2 16 gb ram b250m mortar arctic Sistemi bulunmakta buna yükseltme yapmak istiyorum bu yüzden de işlemci olarak Ryzen 5 5600 Anakart olarak Msi b550m pro-vdh yi düşünüyorum bu ve ya bundan daha düşük bir fiyat...
  4. K

Darboğaz yapıyor mu ?

Gtx 1060 ekran kartı i5 7600 işlemcim bulunmakta oyunu oynarken fps droplar yiyorum 130 larda olan oyun bi anda 80 70 e falan düşüyor ve donmalar oluyor bi bakınca ekran kartım %70 civarlarında dolanırken işlemcim hep %100 %80 arasında gidip geliyor bu darboğaz oluyor demek mi arkadaşlar eğer...
  5. K

Yeni alacağım işlemci ve anakart için tavsiye ryzen 5 5600 + b450m

Merhaba şu an b250m mortar actic anakartımda i5 7600 işlemcim var ve bunu yükseltmek istiyorum o yüzden de ryzen 5 5600 + b450m gibi bi şeyler düşündüm acaba bu konuda verebileceğiniz başka bi tavsiye ya da daha iyi bir fırsat var mıdır bütçem 8 k üstü olmayacak şekilde ama ufacık aşabilir...
Geri