Arama sonuçları: *

• Users: crcket
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

SAHİBİNDENE İLAN EKLEYEMİYORUM

Merhaba sahibindene ilan ekleyeceğim fakat e-devlet sifremi girdikten sonra hesap zaman aşımına uğradı diyor çözümü var mı acaba
  2. C

SAHİBİNDEN HESAP ACMA

Merhaba sahibindene ilan vermek için e devlet şifresi lazım mıdır acil yanitlarsaniz sevinirim
  3. C

7500 f için kule tipi fan önerisi

Ryzen 5 7500f için uygun kule tipi fan önerir misiniz arkadaşlar çok dandik biseyde olmasin
  4. C

R5 7500 f İSLEMCİM COK ISINIYOR

Beyler r5 7500f işlemci valoda falan 75 dereceleri görüyor ağır oyun oynadığım zaman 97 98 e kadar çıkıyor bı sorun olur mu
  5. C

Antivirüs programı yüzünden Türkçe yama indiremyiyorum

Beyler bir oyuna turkce yama indireceğim ama Norton uygulaması yüzünden dosya açılmıyor acil yardim edebilir misiniz
  6. C

METRO EXODUS TURKCE YAMA NASİL KURACAĞIM

Metro exodus Türkçe yama nasıl kurulur
  7. C

Wp den süresiz ban yemistim ama açıldı

Wp den süresiz ban yemistim ama bugün bakitigimda açılmıştı nedenini bilen var mi
  8. C

TURKCE YAMA İNDİREMİYORUM

Beyler bı oyuna Türkçe yama indirmeye çalışıyorum fakat ya bu dosya çok zararlı deyip reddediyor yani hep bı şekilde reddediyor bunu nasıl halkedebilirim
  9. C

Gpu CPU sicaklik fazla

Beyler biraz ağır bir oyun oynuyorum CPU 85 90 civarı gpu 75 80 civarı takiliyor bı sıkıntı olur mu
  10. C

4060 ti ekran kartından ses cikiyor

Bazı oyunlari başlatırken ekran kartından tiz sesler cikiyor kesik kesik bunun bı sebebi var mı
  11. C

Yeni aldığım PC sürekli FPS kaybı yaşıyor

Arkadaslar 4060 ti 7500 f sistem oyun oynarken ilk başta fpsnin hakkını veriyor fakat bı sure gevtikten sonra oyun oynanmayacak kadar kasiyor nedenini bilen var mı driverler güncel
  12. C

YENİ ALDİGİM 4060 Tİ RYZEN 5 7500 F PC KASİYOR

Beyler daha 1 hafta önce aldığım PC oyunlarda birden kasmaya başlıyor ve fps oyunlarinda bile 100 FPS ye kadar düşüyor bunu bazende yapmıyor nedenini bilen biri yardımcı olabilir mi
  13. C

EKRAN KARTİ SÜRÜCÜSÜ ÇÖKTÜ

Pc de oyun oynarken birden ekran kartı sürücüsü çöktü diye uyarı geldi fakat hiç değişen bişey olmadı her şey aynı bı problem olur mu
  14. C

Beyler bı anda bilgisayarım acayip şekilde kasmaya basladi

Yeni aldığım 4060 ti r5 7500 f li sistem birden bire bütün oyunlarda feci bir şekilde kasmaya basladi masaüstünde hissetiriyor bunu nedenini bilen yardımcı olabilir mi acil
  15. C

EKRAN KARTİ KENDİNİ DURDURUYOR

Beyler 4060 ti ekran kartım oyun açılmadığı zaman fanlarini otomatik kendi kapatıyor bu normal bişey mi
  16. C

Ekran kartını yerlestiremedim

Beyler 4060 ti ekran kartını anakarta yerleştirdim fakat vida yerlerinden hiç bir vida geçmiyor
Geri