Arama sonuçları: *

• Users: Genc0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Genc0

MCHOSE V9 alınır mı?

Merhaba hyperx cloud 2 kullanıyorum kulaklığımda hiçbir sıkıntı yok sadece kablolu olması beni rahatsız ediyor wraithede mchoose v9 gelmiş almaya deyermi hyperx le devammı edeyim
  2. Genc0

Yardım Cod Mw 2019 Açılmıyor

Oyun steam'de 60 dolardan 6 dolara düşmesi üzerine satın aldım fakat bugün ne yaparsam yapıyım oyunu çalıştıramadım steam'de oynaya basıyorum durdur yazısı geliyo 15 saniye sonra tekrar oyna diyor yani direk hiç açılmıyor siyah ekran veya bir hata kodu bile yok az kaldı yapamazsam iade edicem...
  3. Genc0

Çözüldü✓ ZD Gaming Classic Legend Gamepad Çalıştıramadım!

Merhaba Wraithden zd gaming classic legend gamepad aldım dongle ile geldi sadece kasaya takıyorum dongle'ı üstünde tuş var kırmızı yanıp sönüyor basıyorum bağlanma sesi geliyor ama bağlanmıyor sonra gene kırmızı ışık yanmaya başlıyor ve gamepadin hiçbir videosunu bulamıyorum
  4. Genc0

Yardım 2. Monitör Önerisi Lazım

Ana ekranım 27 inç 2. Monitörü alıcam kaç inç almalıyım dikey kullanıcam 27 büyük gelir mi? Bütçe 5-6 k
  5. Genc0

İEM KULAKLIK ALINIR MI?

Merhaba hyperx cloud2 kullanıyorum bazen hiç takasım gelmiyor biraz küçük olduğu için baş ağrıtması yapabiliyor uzun sürelerde iem kulaklık aynı performansı verebilirmi ?
  6. Genc0

Monitör Lightbar önerisi

Lightbar almak istiyorum 3k bütçem var monitör Asus vg27qm1a
  7. Genc0

Çözüldü✓ 4K Bandında Mouse Önerin Pls

Merhaba mouse alıcam şuan delux m800 pro kullanıyorum mavi/lacivert bi mouse olması tercihim yanınada w60 klavye alıcam büyük ihtimal hangi mouse’u önerirsiniz Scyrox V6 Rawm leviathan v4 (en iyisi bu gibi geldi) Wraith W1 Veya bunlar yerine daha iyi öneriniz varsa söyleyin lütfen
  8. Genc0

Yardım Siyah Masa Önerisi 4K Bütçe

Merhaba Siyah masa alacağım setup için 4k bütçem var 160x60 olsun en az
  9. Genc0

Yardım 2K Bütçe gamepad önerisi

Merhaba gamepad alcam amacım rekabetçi oyunlar değil fifa mortal tarzı oyunlar oynicam oda botlarla onun için özellik fazla önemli olduğunu düşünmüyorum zorlasam 2k bütçe çıkar ona göre bir şey önerir misiniz benim aklımda bigbig won aether var
  10. Genc0

Öneri Setup İçin Alınabilecek Şeyler Önerebilir Misiniz?

Merhaba setupu ufak tefek güzelleştirmek istiyorum az önce north bayou f80 aldım duvar paneli almak istiyorum ama temu dışında biyerde bulamıyorum temudan alsam çok uzun süre sonra getiriyorlar nerden bulabileceğimi bilen varsa söylesin 10 adet alıcam onun dışında neler yakışır söyler misiniz?
  11. Genc0

Öneri En İyi Call Of Duty oyunu hangisi?

Merhaba kafa dağıtmak için call of duty oynamak istiyorum eskiden call of duty2 ve modern warfare 3 oynamıştım mw3 çok hoşuma gitmişti özellikle ayrıyeten türkçe dublaj kurmuştum çok sevmiştim şimdi gene bir call of duty serisine başlamak istiyorum ama 2 sorun var biri hangi serisini oynayacağım...
  12. Genc0

Max 35k laptop önerisi

Merhaba arkadaşım laptop alacak bütçe 30 k max zorlasa 35k oyun için kullanacak önerinizi bekliyorumben araştırmaya üşendim 😁
  13. Genc0

Yardım İt takes two online nasıl oynanır?

Merhaba arkadaşımla 2 kişilik oyun arıyorduk it takes two oynicaktık gamepass'imiz var fakat birbirimizi davet edemiyoruz nasıl davet edip oynayacağız?
  14. Genc0

Yardım A Way Out Crash Yiyorum Yardım!

Arkadaşımla a way out oynicaz yama yaptık karakteri seçiyorum ve 5 den geriye sayıyor bitince crash yiyorum driverleri güncelledim ama fayda yok ne yapacağım?
  15. Genc0

IOS’a Discord nasıl indirilir

Merhaba ıos’a discord indirmek istiyorum araştırma yaptığımda hesabımdan ülkemi değiştirmem gerekiyormuş fakat benim hesabımda 50bakiyem vardı onun yüzünden değişmiyordu harciyayım dedim 2kuruşu kaldı o 2kuruş yüzünden değişemiyorum ülkeyi ne yapmam lazım?
  16. Genc0

Yardım İphone 15 Alınır mı?

Merhaba telefon alacağım iphone 15 alınır mı? bana kalsa ben s24u almak istiyorum ama tüm aile iphone'a zorluyor mecbur onları dinleyeceğim ekran tazeleme hızı önemlimi zaten pubg falan oynamam klasik fps gerektirmeyen oyunlar sosyal medya falan takılıcam onun dışında 60hz dezavantajmı İphone 15...
  17. Genc0

55-60K Telefon Önerisi

Merhaba 55-60k bütçem var telefon alacağım ne önerirsiniz?
  18. Genc0

Yardım Bf1 bu yazılım oyunla aynı anda kullanılamaz Hatası

Merhaba BF1 Oynamak istiyorum fakat bu yazılım oyunla aynı anda kullanılamaz hatası alıyorum ne yapmalıyım?
  19. Genc0

Yardım Sis Farını Nereye Taktırabilirim?

Merhaba Onvo RX-5 Scooter kullanıyorum ışığı yetersiz geliyor sis farı taktırmak istiyorum fakat çevremde scooter ile alakalı gram bir şey yok oto elektrikçi takar mı...
  20. Genc0

Yardım Gx30 Pro Kulaklık Alınır Mı?

Merhaba uzun süredir kulaklık arıyorum şuanki kulaklığımda bir sorun yok ama tek sıkıntısı kablolu olması kablolu ekipmanlardan uzaklaşmak istiyorum artık çok sıkıntı yapıyor hem kalabalık hemde rahatsız edici ama şöyle bir şey var wireless kulaklıklar çok pahalı şuan hyperx cloud2 kullanıyorum...
Geri