Arama sonuçları: *

• Users: Unbroken_7
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Unbroken_7

Öğretmen için laptop 25k

Öğretmen için 25k bütçe ile laptop lazım oyun oynanmayacak ısınma sıkıntısı ve pil süresi az olmasın
  2. Unbroken_7

Pubg steam drop sorunu

Merhaba arkadaşlar pubg steam oynarken fps 90 dan 40 düşüp tekrar yükseliyor bu da ani donmalara sebep oluyor oyunu akıcı oynaya mıyorum Rtx 4050 140w Amd 7535hs 16 ram
  3. Unbroken_7

Acer nitro 16 ram+sdd ekleme

Merhabalar arkadaşlar bu laptoba sahibim ram+ssd eklemek istiyorum yardımcı olabilir misiniz? teşekkürler
  4. Unbroken_7

Cod warzone maç bulmama

Arkadaşlar cod warzone 2 indirdim ama bir türlü maç bulamıyor ne yapabilirim? 1722449670 Bu şekilde sürekli kalıyor
  5. Unbroken_7

Kablosuz mouse lazım

Merhabalar laptop için kesinlikle kablosuz olması sart mouse arıyorum genellikle hikayeli oyun ve günlük kullanım için kütüphane ve yurtta kolaylık için kablosuz ve sağlam olması gerekiyor bütçe max 1000 tl teşekkürler
  6. Unbroken_7

Sağlam %60 klavye lazım

Laptop için alacağım %60 seklinde küçük klavye arıyorum sağlam ve uzun süre kullanmak istiyorum rgb şart değil Bu konuda bilgim yok Bütçe max 1000tl
  7. Unbroken_7

Kablosuz mouse önerisi

Merhabalar arkadaşlar kablosuz mouse lazım bana günlük ve arada oyun oynamak için bütçe 500-700 arası sağlam ve uzun vade kullanım sağlayan olursa iyi olur fazla anlamam teşekkürler Rampage SMX-R20 Specter Kablosuz Mouse Beyaz Ledli Şarjlı Gaming Mouse Oyuncu Mouse...
  8. Unbroken_7

Laptop tavsiyenize ihtiyacım var

Arkadaşlar yeni laptop alıcam üniversite ve arada oyun için bütçem fazla yok en fazla 25 k kadar çıkabilirim bu laptop buldum acaba uzun süre kullanabilir miyim sağlam mı acaba tavsiyenini almak istiyorum fazla bilgili değilim teşekkürler...
Geri