Arama sonuçları: *

• Users: Hunter1303
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Hunter1303

İtopya 11.11 indirimi oluyor mu ?

Arkadaşlar itopyada 11.11 özel indirim oluyor mu ? Bilgisi olan var mı ? Daha önceki senelerde vs
  2. Hunter1303

Kablolama normal mi ?

Arkadaşlar incehesapdan hazır sistem aldim. Montaj gönderim istedim. Gelen kablolama bu şekilde. Bu normal mi yoksa bana mı çok özensiz geldi. Daha önce hiç masaüstü bilgisayar toplamadim.
  3. Hunter1303

Teşhir Vitrin Monitör Alınır mı ?

Arkadaşlar, Vatan Bilgisayarda Asus TUF : VG27AQL5A modelini almak istiyorum ancak bütün şubelerde her yerde sadece teşhir ürün var. Yani adamlar vitrinde millete sergilediği ürünü verecek bana. Bir personele sorduğumda ürünün yaklaşık 40-45 gün önce gelip vitrine koyulduğu söyledi. Minimum +12...
  4. Hunter1303

2K Gaming Monitor Önerisi

Rx9070xt + R7 7800x3D sistem için 2K gaming monitor Önerisi bekliyorum. FPS oyunları oynamakla birlikte ara sıra hikayeli oyunlarda oynarım. 180Hz mi yoksa 240/260Hz mi monitor almalıyım bilmiyorum ( 2K da 240 fpslere ulascagimi da düşünmüyorum bir önemi var mi bilgim yok ). Hangi panel iyidir...
  5. Hunter1303

850 Watt Uygun PSU Önerisi

Sistem : AMD Ryzen 7 7800X3D Ekran kart : Gigabyte Radeon RX9070XT GAMING OC GV-R9070XTGAMING OC Kasa : 1 x VENTO FSP VG3400S 750W 80+ 4x120mm RGB Fan Temperli Cam USB 3.0 Mesh ATX Gaming (Oyuncu) Kasa Selamlar bana bu sistem için 850 watt kaliteli PSU Önerisi verebilir misiniz ? Not : Ekran...
  6. Hunter1303

9070xt+r7 7800x3D sistem

Arkadaşlar gaming gecesinden az önce şunu sipariş ettim de. Maksimum çıkabileceğim bütçe buydu. Fikrinizi almak istedim. İçime bir tek kasa ve sıvı soğutucu sinmedi kalite olarak ancak çok kritik bir sorun olur mu bilmiyorum. Düşünceleriniz neler ?
  7. Hunter1303

4000 TL Bütçe Monitör Tavsiyesi

Arkadaşlar 4000 TL bütçem var. Ağırlıklı olarak FPS türü oyunları (Cs, valorant, battlefield vb.) için monitör lazım. Birkaç monitör buldum ama aralarında hangisini seçmeliyim kararsız kaldım. Sizce hangisi alınmalı ? 1- ViewSonic 24" VX2428 180Hz 0.5ms FAST IPS (4000 TL)...
  8. Hunter1303

Gaming Kulaklık Tavsiyesi ve Sorular

Merhaba. Gaming kulaklık lazım. Bütçe kesin değil ama fiyat olarak uçamam. Aklımda birkaç model ve sorular var aşağıya bırakıyorum. Öncelikle, PED dayanıklılığı, Mikrofon kalitesi , ses kalitesi, ağırlık/terletme vb. Dengeli bir kulaklık arıyorum. 1)...
  9. Hunter1303

Steelseries Rival 3 Hala Alınır mı ?

Rival 3 hala alınır mı ? Kronik problemleri var mıdır ? Güçlü sensörüne rağmen hala takılma sorunları yaşayanları okudum ( Tozdan kaynaklı olduğunu söyleyenlerde var ). Mousepad yanına ne alınmalı eğer rival 3 alınacaksa, çünkü mousepadden kaynaklı takılma problemleri yaşanmasını istemem. Apex...
  10. Hunter1303

Kablolu Kulaklık + Mouse Tavsiyesi

Kablolu Kulaklık için tavsiyelerinizi bekliyorum. Steelseries Arctis 1 gibi hafif olan, ses kalitesi iyi tatmin eden, ama mikrofon olarak daha iyi olan bir kulaklık lazım. Çünkü arctis 1 mikrofonu yeri geldiğinde eksilerini yaşattı. Bütçe güncelledim. Kendime almadığım için bilgileri gecikmeli...
  11. Hunter1303

Maksimum 30 bin Tl'ye monitör dahil masaüstü sistem

Merhaba , iyi akşamlar. Maksimum 30 bin Tl ye kadar olan monitör dahil bir sistem arıyorum. Bütçe daha aza toplanırsa da olur örneğin 22 bin tl - 25 bin tl arasında olursa daha iyi olur. Öncelikle 4K Rendering, Adobe , Editing için kullanılmasının yanısıra 2K ultra gaming için de kullanılmaya...
  12. Hunter1303

ASUS TUF GAMING LC 240 ARGB 240mm Sıvı Soğutucu , GT301 Kasaya takılabilir mi ?

Arkadaşlar merhaba bir sorum olacaktı. ASUS TUF GAMING GT301 RGB Temperli Cam USB 3.2 Mid Tower Kasa : https://www.gaming.gen.tr/urun/4298/asus-tuf-gaming-gt301-rgb-tempered-glass-usb-3-2-mid-tower-kasa/ ASUS TUF GAMING LC 240 ARGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu takılabilir mi ? Anakart: ASUS...
  13. Hunter1303

18-23 k arası pc toplama

Merhaba herkese iyi akşamlar. Uzun bi aradan sonra pc toplamayı düşünüyorum. Şu sıralar 18-23 k arası en f/p olarak satılan pc Mantis RX6800 gibi gözüküyor. Linki burada...
  14. Hunter1303

Anakartta DisplayPort Girişi Hakkında Soru

Merhaba bir sorum olacaktı. Diyelim ki RX 5700 XT ekran kartım var ve girişlerinde DisplayPort mevcut. Monitörümde de DisplayPort mevcut . Bunların doğru düzgün çalışması için veya monitörün Hz sine etki etmemesi için Anakartımında DisplayPort girişi olması gerekir mi ? Yoksa Ekran Kartında ve...
  15. Hunter1303

150 TL civarı kulaklık önerisi

Merhaba yaklaşık 150 TL civarı oyuncu kulaklığı tavsiyesi istiyorum . Kulaklığın çok bunaltıcı olmaması önemli (yani ağır ve padleri bunaltan olmamalı) . Mikrofon ve ses kalitesi ise kulaklığın temel görevidir tabi . Aklımda bazı kulaklıklar bulunmakta ...
  16. Hunter1303

Farklı bir laptopa , farklı bir güç kaynağı takmak

Merhaba , sorum şu : Elimde Monster Abra A7 V5.2 modeli ve Monster Abra A5 V6.2 modeli var . Ben A5 V6.2 'nin güç kaynağını diğer laptopa (A7 V5.2) taksam sorun olur mu ?
Geri