Arama sonuçları: *

1. B

RAM güncellemesi yaptım yardım eder misiniz?

Elimde 8x2 3200 MHz XPG RAM vardı onları satıp yerine 8x4 32 GB 3600 MHz Goodram IRDM RAM aldım. Alırken kontrol ettim seri numaralarını hepsi birbiriyle uyuyor ekde de görsellerini ekledim zaten. Sistem özelliklerim sırası ile. Ryzen 7 5700X. MSI B550M Pro-VDH MSI Spatium M460 1TB. MSI...
  2. B

Eli̇nde Msi̇ Gtx 1080 Ti̇ Gami̇ng X Ekran Karti Olan Var Mi Alim İlani

Selamın aleyküm. Yeni sıfır bir sistem topladım, geçici olarak bir ekran kartı almak istiyorum. Başlıkta da belirttiğim gibi MSİ GTX 1080 ti gaming x ekran kartından alıcam. önceliğim kutulu garanti etiketi sökülmeyen temiz yorulmamış bir kart elinde olup satmak isteyenler yorum yapabilir mi?
  3. B

Yeni bir sistem topladım yardım

Selamünaleyküm. Yeni bir sistem topladım lakin sistemimle alakalı birkaç görüşünüzü almak istiyorum. Öncelikle sistem bileşenlerim sırası ile şunlar. Ryzen 5 5600. MSI MPG B550 Gaming Plus. MSI RTX 3070 Suprim. XPG Spectrix D50 16x2 32 GB 3200MHz. Crucial 500GB P3 Plus 4700MB/S Crucial 1TB P3...
  4. B

Sistemim ikinci el piyasasında ne kadar eder?

Sistemimi satıp üzerine ekleme yaparak ddr5 sisteme geçmek istiyorum. Sistemi 6 ay önce vatan bilgisayardan sıfır adıma faturalı olacak şekilde aldım. Bütün parçaların kutusu faturası eksiksiz tamdır. Sistemimde ekran kartı yoktur. Ekran kartsız bir şekilde vermek istiyorum. size sorum şu...
Geri