Arama sonuçları: *

• Users: Denjichini
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

HyperX Cloud III S vs Razer BlackShark V3

Merhaba dostlar, şu anlık arafta kaldığım bir durumu size bildirmekteyim. Fazlasıyla oyun oynayan ve fazlasıyla da şarkı dinleyen biriyim. Şarkısız oyun oynamıyorum, öyle diyeyim. Şimdi sorum şöyle: Sizce hangi kulaklığı almam mantıklı olur? Amazon'da şu an indirimlerim mevcut. Cloud 3S 5400'e...
  2. D

1 ay kala TYT yetişir mi?

Herkese merhaba, Başlıktan da anlayacağınız gibi bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum. TYT üzerinden sınava gireceğim, herhangi bir alanım yok. Hedefim Çok Boyutlu Modelleme ve Animasyon bölümü. Bu bölümün geçen yılki taban puanı 317, taban sıralaması ise 674 bin. Şu anda deneme...
  3. D

Mert Hoca zero kamp vs Bıyıklı Matematik temel kamp

Arkadaşlar merhaba. Sorum başlıktaki gibi. Benim çoğu derslerim tamam denilebilir fakat matematiğim yok, 1 net bile anca çıkarabiliyorum. Günlük 3 4 saat çalışıyorum fakat uzun videolu dersleri izleyemiyorum, o yüzden mert hoca daha iyi geldi bana yine de size soruyorum izleyip güzel bir net...
  4. D

Dijital oyun tasarımı mı Grafik tasarım mı ?

Merhabalar, 15 yaşındayken After Effects'e başladım ve 17 yaşıma kadar kendimi geliştirmeye devam ettim. O dönemde Photoshop ve Premiere Pro gibi programları da kullandım. 18 yaşıma geldiğimde ise bir yıl içinde Blender’da modelleme yapmayı öğrendim; low poly olsa bile programa kısa sürede...
  5. D

Asus dual Rtx 4060 ve ryzen 5 5600'e 24000 verdim değer mi

Herkese merhaba, şimdi benim Gaming Gen'den aldığım bir sistem var bu sistemin içerisinde şunlar bulunmaktadır. İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 MPK 4.4GHz 32MB önbellek 6 çekirdek AM4 7nm işlemci × 1 Anakart: ASUS Prime A520M-E 4866MHz (OC) DDR4 soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX anakart × 1 Ekran...
  6. D

RTX 4060 sistem önerisi

Merhaba dostlar, öncelikle, şimdi benim 4060'lı sistem toplamam lazım işe girdim İtopya veyahut İncehesap gibi sitelerden bakınıyorum. https://www.gamegaraj.com/urun/hero-5a/ Şöyle sistem buldum, işlemci ekran kartı olarak uygun geldi. Eleştiriye açığım bana sistem önerme şansınız var mı? 21...
Geri