Arama sonuçları: *

• Users: sp24t
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Yardım Pubg de sureklı oyunum kasıyor takılıyor

Herkese merhaba dostlar steamde pubg ındırdım ama oyun sureklı takılıyor öncelikle sistemimi söyliyeyim 6900xt 7500f 2k monıtor 32gb ram 6000mhz daha detaylı bılgı ıstersenızde vereyım ama normal olmadıgını dusunuyorum sımdı amd de hangı ozellıklerı acmam yada acmamam gerektıgını bılmıyorum...
  2. S

Bu dosyayı ındırmemde sorun olurmu ?

indirilirmi bazen virustotalde bos uyarı verıyor sohbetı falan gecıyo
  3. S

Çözüldü✓ Amd icin en iyi sürüm hangisi arkadaşlar

arkadaşlar 6900xt kullanıyorum 2 gun oncesıne kadar son surumu kullanıyordum uzun suredır son surumu kullanıyodum sonra benı oyundan atmaya basladı boyle ekran doknuyordu bı anda ve mavi ekran cıkıyodu ama 1 tane degıl mesela ust tarafta kucuk kucuk 30 40 tane mavı ekran gozukuyodu boyle degısık...
  4. S

Instagram Takipçi ve takip ettikleerini goremıyorum

arkadaşlar herkesin takip ettiklerini ve takipçilerini görüyorum ama sevgilimin takipçilerini falan goremıyom goruyom 100 takipçisi var 30 u gozukuyo gerısı gozukmuyor benı kısıtlamadı yada bişey yapmadı instayı silip yükledim falan ama olmuyor sevgılımın arkadasları sevgılımın takıpcılerını...
  5. S

Instagram Instagram şifremi değiştiremiyorum hesabımmı çalındı

herkese merhaba arkadaşlar bugun hesabımda sevgilimin takipçilerini falan goremıyorum dıyıp sılıp yuklıcektım sildim yükledim ve hesabıma giremiyorum şifrem doğru oldugu halde yanlış diyor şifremi değiştirmeye calısıyorum kod gonderıyor wp den giriyorum kod kabul olmadı dıyo sonra normal...
  6. S

Yardım Pubg battlegroundsta çözünürlük ayarları nasıl olmalı

monıtorum 2k pubgyi 1728x1080 di sanırsam öyle oynamak istiyorum ama çözüünürlügü oyle yapınca sanki oyun mınecrafta donusuyo arkadas blackbarı kaldırdım ama sorun hala aynı cogu pubg oyuncusunda boyle degıl gayet oynanabılır bır goruntu oluyor bu cozunurlukte bende neden boyle acaba bu sorunu...
  7. S

Telefondan bilgisayara attığım videoyu bilgisayarın ekranına gore yapma

arkadaşlar mesela telefondan bilgisayara bir video yada fotograf atıyorum monıtorum 2k videoyu bılıyosunuz telefondan cekıldıgı icin dik bir video ben bu fotoyu yada vıdeoyu walpaper yapıca dik oluyor yanlar bos oluyo yada piksel piksel kalite düşüyor ben bu vıdeoyu veya fotografı tam monıtorume...
  8. S

Işlemcim 90 derece sıcaklıkta calısıyor

arkadaşlar antalyada yaşıyorum sıcagı biliyorsunuzdur odamda klima yok 7500f var 360m sıvı sogutma var pubg falan girdigmde sıcaklık 90 gorebılıyo yükteyken maximum doksan 90 derece sıcaklıkta bişey olurmu şuan boşta 61 akşamları serin oluyor sıcaklık 50 lere kadar düşüyo boşta ve oyundayken 80...
  9. S

Cs2 amd renk ayarları

arkadaşlar cs2 de amd ıcın kullandıgınız boyle canlı guzel renk ayarları varmı fps falan sıkıntı degıl canlı gozuksun yanı renkler cok hos olsun ben bı turlu bulamadım oyle ayar kullanan varsa atabılırmı
  10. S

Klassegear pro xxl mousepad alınır mı?

https://www.trendyol.com/klassegear/pro-grey-map-lines-90x40-cm-xxl-gaming-oyuncu-mouse-pad-mousepad-p-770053926 arkadaşlar linkini attıgım mousepad alınır mı?
  11. S

Boyum daha fazla uzarmı

arkadaşlar bu sene 17 yasına gırıcem ve bende geç ergenlık var ergenlıge gec gırdım ve boyum 172 falan ben hala uzarmıyım uzama ıhtımalım varmı dayılarımın boyları falan uzun annemın boyu 170 babamın boyuda 170 abımın boyu 175 falan abımdede gec ergenlık varmıs boyu bır anda 12. sınıfta uzamıs...
  12. S

XC 150 27.5 H.Disk bisiklet alınır mı?

arkadaşlar başlıktada gordugunuz gibi bu bisikleti alıcam ama ben cok zıplayan atlayan merdıvenlerden inen bir insanım bu bisiklet benı bu konularda uzermı göbek kırılma jant yamulma gibi durumlar yaşarmıyım sizce?
  13. S

Telefon taksitini ödeyemiyorum

arkadaşlar herkese merhaba şubat ayının başında 2 tane telefon aldım ve bunların faturası taksit faturası tcden ödenicekmiş ama tcden nerden ödeniyor arkadaşım müşteri hizmetini arıyorum afedersiniz saçma saçma şeyler anlatıyor tc den taksit nasıl ödeniyor nolur yardım edin
  14. S

Yardım Kendı cfg dosyamı aktif edemiyorum

arkadşalar csde birinin confıgını gırdım aktıv ettım execden begenmedım ayarları sınıfladım ama kendı confıgımde gıttı 730 dosyasında confıgım gozukuyor ama adı yok yanı confıg dosyası olarak gozkumuyo bırsuru dosya var iclerinde ayarlar var cfg olan dosyasa not defterınde gozukuyo hepsı ismi...
  15. S

Yardım Kendime dogru sensi bulamıyorum

arkadaşlar öncelikle merhaba yani 4 5 ay oldu ve hala sens degisiyorum sürekli csgo2 1 yıldır oynamıyordum csgoda bırakmıstım oyunu başladım 4 5 ay oldu ve kendime dogru sensi bulamıyorum dpı 400 önceden 800 dü şuan 400 de mousepad kare biraz büyük yeterli gibi yüksek sens oynamıyı sevıyorum...
  16. S

Yardım Oyuna girince oyyundan ses gelmiyyor

arkadaşlar jbl kulaklıgım var bluetooth la pcye bagladım onu kullanıyorum gaming kulaklıgım yok 570bt var bazı oyunlarda oyuna girince ses ggidiyor mesela pubg normalde ses var oyuna girince gidiyo ses gelmiyo ama csgoda geliiyoır mactaykende geliyor menüdeykende arkadaşlarla escape the...
  17. S

Yardım Bu yırtılmalardan nasıl kurtulucam

abi konuyay hızlıca gireyim çünkü bıktım vallahi sistem 6900xt 32gb ram 7500f ver abi yırtılma var pc ilk aldıgıdma mc girmiştim ilk extreme shader akıcı cok iyi uzun süreden sonra arkadaşlarımla yine girdim shhader yok fps 700 800 sag tarafa bi dönüyorum oyunda yyırtılma var pubg dede var bu...
  18. S

Yardım Kulaklıgımı kaybettim bulamıyorum

arkadaşlar evde jbl kulaklıgım kayboldu ve bulamıyorumyani bakılabilicek heryeri aradım ama yok evde olduguna eminim çünkü enson evde kullandıgımı hatırlıyorum ama nereye koydugumu hatırlamıyorum kulaklık jbl tune 500bt pc ye baglanarak kullanıyordum bulmam için uygulama v.s yokmu napmam lazım
  19. S

Yardım Wireless mouse önerisi

arkadaşlar 1600 tl bütçem var vallahi bıktım vxe r1 alayım diyorum çöp diyorlar furylevel alayım diyorlar çöp diyorlar ne alayım ben artık kullanan bilen biri varsa önerebilirmi
  20. S

Öneri vxe r1 mouse alınır mı?

arkadaşlar mouse alıcam bütçem 1700 tl vxe r1 alıcam kullanan varsa cevap veerebilirmi bir sıkıntısı v.s varmı yada daha iyisi varmı bu bütçede yoksa direkt bunu alıcam sıkıntı varmı birde mouse pad cok önemlimi mouse padde alıcam tutuş şeklim claw elim çokta büyük degil büyük
Geri