Arama sonuçları: *

• Users: Mirace
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Mirace

Yardım Pro Soccer Online Hatası Nasıl Çözülür?

pro soccer online hata veriyor resimde ki gibi nasıl giderilir
  2. Mirace

Yardım TELEFONUM BRİCK OLDU NASIL DÜZELİR

TELEFONUM BRİCK OLDU AMA FASTBOOTA FİLAN GİREBİLİYORUM AMA ARAŞTIRDIĞIMDA ROM ATACAKMIŞIZ BOOTLOADER AÇILACAKMIŞ FİLAN DEDİLER TELEFONDAN YAPILIYORMUŞ BOOTLOADER AÇAMA İŞLEMİNİ AMA TELEFON AÇILMIYOR YARDIM EDİN
  3. Mirace

Yardım XİAOMİ TELEFONUM KENDİ KENDİNE AÇILIP KAPANIYOR

TELEFONUN AÇILMA EKRANINDA Mİ YAZISI GELİYOR SONRA GİDİYOR GERİ GELİYOR TELEFONUN GİRİŞ EKRANINI DAHİ GÖREMEDİM NASIL ÇÖZÜLÜR
  4. Mirace

Yardım ASSETTO CORSA GAZ VE FREN TUŞUNU DEĞİŞTİRME NASIL YAPILIYOR

Gamepadin RT VE LT TUŞLARI BOZUK OLDUĞUNDAN GAMEPAD İLE OYNAYAMİYORUM GAZ VE FREN TUŞLARINI GAMEPAD İÇİN NASIL DEĞİŞTİREBİLİRİM OYUNDAN
  5. Mirace

Yardım Microsoft flight simülatör 2020 indirmeme rağmen tekrar indiriyor

Flight simülatör indirdim paket açılıyor kısmı geldi bekle bekle gitmeyince kapattım geri açtım fakat oyun inmeme rağmen tekrar indirme yapacağını söylüyor çözümü nedir 1735380639 Acil yardım lütfen 1735380669 Bir daha indiremem zaten yüksek boyutlu bir oyun
  6. Mirace

🔥İndirim Microsoft flight simulator 2020 xbox platformunda 500 TL!!!

bence gayet iyi indirime girmiş sarıyor ama bu indirim pc için mi xbox için mi pek bilgim yok bilgilendirirseniz daha iyi olur. https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/p/9PMQDM08SNK9/0010
  7. Mirace

Öneri Frisby fgp-3810b oyun kolu alınır mı?

https://www.teknosa.com/frisby-fgp3810b-ps4-kablosuz-gamepad-p-125088234 Bu oyun kolu alınır mı? İnternette videosuna denk geldim ve hoparlör dışında gayet iyi çalışıyor alınır mı?
  8. Mirace

Yardım Ekran kartı fanı bilgisayarın açtığımda dönüyor fakat sonra dönmüyor

Ekran kartı modelim GT 730 pc yi açarken dönüyor fakat oyunlara girsem bile dönmüyor çıkarıp baktım hiç bir problem yoktu
  9. Mirace

Yardım Gamepad sol analog kaydı

Arkadaşlar sol analog kaydı nasıl düzelir 1730559225 Acil lütfen
  10. Mirace

Yardım Gamepadin joysticki kaydı

Resimde gördüğünüz gibi sol joyistick kaydı nasıl düzeltirim 1730557380 Beyler acil yardım
  11. Mirace

Snopy sg-401 gamepad oyunlarda titreşim açma

bu gamepad de titreşim var test yerinde titriyor ama oyuna girince ayarlardan açık olmasına rağmen titreşmiyor nasıl aktıif ederim gamepad modeli snopy sg-401
  12. Mirace

Öneri Jwin usb-1132 dual shock gamepad alınır mı

Teknosa da bulunan jwin markalı gamepad alınır mı 1729603241 Alınca iki gün sonra bozulmaz değil mi
  13. Mirace

Yardım RDR 2 EKRAN KARTIMI GÖRMÜYOR

oyuna girdim ayarları değiştirecem baktım değiştiremiyorum baktım vram 0 gözüküyor çıktım girdim yine aynı ekran kartım rx 6700 xt ve güncel 1724911146 bu şekilde vram gözükmüyor ekran kartını da görmüyor ve oyuna girerken ekran kartını güncelle diyor ama zaten güncel 1724911226 oyunum epic...
  14. Mirace

Yardım Belkin f5d7050 wirless g usb network adapter driverı nasıl indirilir

elimde bir usb internet adaptörü var belkin markalı bunun driverı lazım modeli f5d7050 ID RAXWN4501H
  15. Mirace

Yardım Forza horizon 4 açılırken steam kapanıyor sonra oyunda kapanıyor

Steam üzerinden forza horizon 4 var oyunu aça tıklıyorum biraz geçiyor steam donuyo sonra kapanıyor oyun otomatik olarak kapanıyor zaten nasıl düzeltirim
  16. Mirace

Yardım RX 6700 xt ekran kartına afmf2 nasıl indirilir

beyler nereden indirebilirim rx 6700 xt ekran kartına afmf 2 yi
  17. Mirace

Öneri cool master mwe 80 plus bronze 750w güç kayanğı alınır mı?

başlıkta yazdığı gibi alınır mı alınmaz mı https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-mwe-80plus-bronze-750w-2xeps-aktif-pfc-120mm-fanli-guc-kaynagi.html
  18. Mirace

Öneri Thermaltake güç kaynağı alınır mı?

beyler bu psu alınır mı başka sorular sormayın alınır mı alınmaz mı https://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-tr2-st-apfc-12cm-80-plus-750w-guc-kaynagi.html
  19. Mirace

Öneri 12.000 Tl ye hangi ekran kartı alınır

beyler 12.000 lira var bakındım rtx 4060 filan var ama 8 gb o da 4060 ti 16 gb da pahalı bu fiyatlarda 8 gb üstü vram olan ekran kartı önerisi lazım
  20. Mirace

Yardım Valorant battle pass Xp kasmadan tüm kostümler gelirmi

Valorant savaş bileti alacam 10. Seviye 47. Aşamadayım bıçak ise 50. Aşamada alırsam bıçak gelir mi tüm savaş bileti gelir mi
Geri