Arama sonuçları: *

• Users: yusufnikov
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. yusufnikov

Dolaptan 10000 tl ye ps5 alınır mı

bu fiyata bu kadar şey normal mi dolandırıcı olduğu çok belli ama dolapta nasıl dolandırabilirler ki ürün geldiğinde onaylamamız gerekmiyor mu
  2. yusufnikov

Casper excalibur g870 Alınır mı?

https://www.casper.com.tr/laptop-oyun-bilgisayari/excalibur-g870?code=G870.1270-DX70X-B&id=9615913 bu fiyata değer mi yoksa başka bir markanın 4060 lı modeli mi
  3. yusufnikov

50k civarı laptop önerisi

ileride bilgisayar mühendisliği okumak ve arada oyun da oynamak için laptop almak istiyorum bu yüzden mümkünse rtx 4070 li, iyi bir işlemcili, ışık sızması-ölü piksel vb. olmayan çok ısınmayan bir laptop önerebilir misiniz bütçem maksimum 56k ya çıkabilir
  4. yusufnikov

macbook mu gaming laptop mı

şu an sadece ders çalışmak için dizüstü bilgisayar almak istiyorum ama ilerde bilgisayar mühendisliği kazanırsam eğer beni götürebelicek bir bilgisayar olsun istiyorum sizce 16 gb birleşik bellek 512 gb ssd li macbook air m2 mi (58k) almalıyım yoksa rtx 4070 li bir gaming laptop mu almalıyım
  5. yusufnikov

bu sıralama ile nereyi tercih etmeliyim

açıkçası hangi mesleği tercih edeceğim hakkında çok kararsızım bundan dolayı hangi mesleğin ataması varsa o mesleği seçmek istiyorum ama bu sıralama ile hangi mesleği ve nereyi tercih etmem gerek bilmiyorum aslında mezuna bırakıp çalışmak da istiyorum bir yandan çünkü bu sene ayt ye hiç...
  6. yusufnikov

rtx 4070 için darboğaz yapmayacak işlemci önerisi

rtx 4070 ti süper ile hangi işlemciyi alırsam darboğaz sorunu yaşanmaz amd ryzen 5 7500f in darboğaz yapacağını söylüyor çoğu insan bu doğru mu (bütçem de öyle çok fazla değil)
  7. yusufnikov

RTX 4070 süper sistem tavsiyesi

arkadaşlar rtx 4070 süper ya da 4070 ti süper ekran kartlı bir pc toplamak istiyorum bütçem maksimum 60k yardımcı olursanız çok sevinirim (bu arada kendim mi toplasam daha iyi yoksa hazır bir sistem mi almalıyım)
  8. yusufnikov

58 k civarı sistem önerisi olan var mı

58 k civarı bütçe ile toplanabilecek en iyi sistem hangisidir hangi ekran kartını almalıyım
Geri